Tarih: 15.03.2007 - 15:15 Mesaj konusu: Fuar avantajlı mı, değil mi ???
Merhaba arkadaşlar ben kask ve mont alma niyetindeydim ama 29 Marttaki fuarı beklemeye karar vermiştim. Bazı arkadaşlar fuarda fiyatarın daha yüksek olduğunu yazmış
Bu konuda yardımcı olabilir misiniz zira teeey Ankara'dan geleceğim _________________ Denizleri seviyorsan dalgalary da seveceksin.
Uçmayy seviyorsan, dü?meyi de bileceksin.
Korkarak ya?yyorsan sadece hayaty seyredersin..!
duyan da kerbeladan geliosun sanacak, biz de oradan gelecegiz rahat ol
soruna gelince fiyatlar farkli olabilir belki ama vade imkanlarinin baya bi uygun oldugunu biliyorum misal 12 ay gibi _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Fiyatları bilemiyorum ama en azından daha fazla modelleri, markaları görme ve kıyaslama şansın var sonuçta bu malzemeler çok sık alınmıyor bence en önemlisi seçeneğinin olması _________________ honda cbr125
35 bad 81
Tarih: 15.03.2007 - 22:40 Mesaj konusu:
fuarda liste fiyatlarını değiştiriyorlar mı bilmiyorum. karşılaştırma yapmadım. ama ciddi indirimler yapıldığı kesin. örn. satıcı ve marka ismi önemli değil: 490 euro listesi olan bir kaskı 530 YTL'ye aldım geçen sene fuardan.. ben o nedenle herkese fuarı tavsiye ediyorum asesuar için. hem herkes bir arada; seçenek çok, rekabet en üst seviyede.... son gün fiyatlar iyicene düşer diye yorumlar var ama son güne de malzeme/stok azalıyor tabi. her istediğin kalmayabilir.
Kayıt: Nov 16, 2006 Mesajlar: 563 Nereden: istanbul /anadolu yakasi
Tarih: 15.03.2007 - 23:26 Mesaj konusu:
martin basindaki fuarda cok pahaliyli hersey normaldeki taksi,tli fiyatlarin ustune fiyat koymusalr yani 12 taksitle 170 mln a alacagin kaski 220 mln pesin werirsen 170 yapmislardi alamadim hepsi ayniydi birnin dolayisyla fuarda daha cok model war fakat fiayt olarak fais fiaytlar cekiyolar enmantiklisi sirkeciden sasmamak
Fuarların iyi yanı..
Bir markaya ait her çeşit aksesuarın yerinde incelenebilmesi
Vadenin fazla olması
Renk ve çeşit bolluğu
Satıcı müşteri arasındaki iletişimi geliştirmek
Ürünler arası kıyaslamanın kolaylığı
Kötü yanı
Fİyatının değişmemesi yada arttırıp pazarlık yolunun seçilmesi
Fuarın ucuz olması gibi bir ön yargının ülkemizdeki ön yargısı _________________ Tyrael......
Yyldyz Technical University Engineering...
Yamaha Fz6 Fazer...
Tarih: 16.03.2007 - 19:59 Mesaj konusu:
arkadaşlar birde şu taraftan bakalım fuarın en önemli özelliğinden biride mesela x marka kaska bakıyosun beyeniyosun şu kadar lira diyosun bide başka bi markaya bakiyim gidiyosun 5 metre ilerde y markanın standı bide ordan bakıyosun kıyaslıyosun.. böylelikle şehirde yakacağın benzin parasını semt semt dolaşacağına fuar alanı içerisinde kalori olarak yakıyosun buda sana indirim gibi birşeye denk geliyor değilmi.. (kendimi alkışlıorum çok ii düşündüm yawww ) _________________ SATILIK:
burgman400 2005 yanlış olmasın modifiyelidir..!
İrtibat no: 0535 8836086
arkadaşım bende senin gibi 5 ay dır fuar diye bekliyip duruyorum ve lanet olsun ki lütfi kırdarda fiyatlar piyasanın aynısı dainesse ki ise 20 euro daha pahalıydı malesef gerçekler böyle fuarcılarda üyanmış artık geçen sene evet çok ücüzdü ama busene malesef tam tersi .git ikinci el ilanlara bak ben öyle yapcam rukka montu 350 ytl verenler var araı kaskı 400 e bedava ikinci el ilanlara bak sahibinden de aksesuarlar bölümü
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2062 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 17.03.2007 - 00:43 Mesaj konusu:
heretic, kesinlikle fuardan alma, ben kendi kaskımı geçen yıl 265 YTL ye aldım, Markası Airoh SV 55 bu gittiğim fuarda 350 ytl dediler. Fuarda en güzeli bütün ürünleri küçük bir alanda bir arada bulup inceleyebilmen, en mantıklı hareket alacağın şeyi fuarda beğenmek fuardan sonra almak _________________ Dün gitti bugün varsyn,yaryn var my
Baksana her ölen ihtiyar my?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız