Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Arkadaşlar GV650 Hyosung almak istiyorum nasıldır?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Arkadaşlar GV650 Hyosung almak istiyorum nasıldır?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
altugerol
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.03.2007 - 00:23    Mesaj konusu: Arkadaşlar GV650 Hyosung almak istiyorum nasıldır? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar GV 650 hyosung buldum.İkinci el temiz bir makinaya benziyor.2006 model 3100 km de 11.300 ytl istiyor. sizlerin fikirleri benim için çok önemli.Yardımlarınızı bekliyorum. Gülümsüyorum
Başa dön
altugerol Çevrimdışı altugerol Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
XSERDALX
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ?imdilik YZMYR sonra ANTALYA

MesajTarih: 16.03.2007 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla GV 650 görünüşü çok güzel bir makina ama sürüşü bilemem..
Başa dön
XSERDALX Çevrimdışı XSERDALX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 16.03.2007 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

11,300 ün üzerine 2 falan daha koy düzgün 2004,2005 rr600 falan alsan??????okadar parayı gözden çıkardıysan japondan vazgeçme bence Bravo
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 16.03.2007 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cruser motorlardan hoşlanmasamda gv650 yi çok beğeniyorum, Ayrı bir havası var bikere. Motoruda oldukça güçlü...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_kadavra_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 16.03.2007 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gv 650 suzuki'nin 1800'lük modeline çok benzemiyor mu?ben öyle hatırlıyorum.bence o kadar para verdikten sonra kendi tarzı,şekli olan bir cruiser al.
_kadavra_ Çevrimdışı _kadavra_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 16.03.2007 - 01:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

altugerol, gel ben sana benim makinayı vereyim 2006 8900 km de, siyah, hemi de 12500 liracık Delirdim
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 16.03.2007 - 02:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Sen GT 650 ilen karıştırdın gibi geldi bana. Bu cruiser

Bunun fiyatının üzerine az daha koyma imkanın varsa hiç düşünme Max_PAYNE'nin shadow'una direk yazıl. Göz kırpıyorum
Ozonic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya

MesajTarih: 16.03.2007 - 07:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O Kadar parayı verdikten sonra üstüne az daha koy Max_PAYNE, nin
Shadow'u düşün Bravo
Hyosung'a kıyas elden çıkarmak istediğinde fazla zorlanmassın
Başa dön
Ozonic Çevrimdışı Ozonic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 16.03.2007 - 07:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Galiba GT 650 ile Karıştırdın GT 650 liyse OKU :P Hmm Bu İşin Biraz Bilgilisi Olarak Cevap Vereyim Sana Kardeşim... Ozgul Moto Motor tanınsın diye manisa'ya Sayın Başkanımız Sedat EFELER'e 1 Tane O Motordan Gönderdi (Eski Türkiye Şampiyonu MotoCross) Motorun Sürüş Kalitesini Arkasında Oturduğumdan Biraz Anlayabildim. Ama Motor Gerçekten Çok Güçlü ve Çabuk Hızlanıyor... Motorun 4. Viteste 210u Bulduğunu Biliyoruz. Motor Temizse Hayırlı Olsun...
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erkan_turak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ElaZıĞ

MesajTarih: 16.03.2007 - 08:05    Mesaj konusu: Re: Arkadaşlar GV650 Hyosung almak istiyorum nasıldır? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

altugerol demiş ki:
Arkadaşlar GV 650 hyosung buldum.İkinci el temiz bir makinaya benziyor.2006 model 3100 km de 11.300 ytl istiyor. sizlerin fikirleri benim için çok önemli.Yardımlarınızı bekliyorum. Gülümsüyorum

bence çok güzel bi makina ben kullandım gidişi duruşu çok manyak parasıda hiç bişey kaçırma derim alırsan dua edersin ama ginde sen bilirsin Motordelisi
Başa dön
erkan_turak Çevrimdışı erkan_turak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-Manisa

MesajTarih: 16.03.2007 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sınıfının en güçlü ve sorunsuz motoru Gv 650. Modern görünümlü bir chopperden yüksek sürat ve ataklık bekleyenlerin tercihi.

Motoru görmeden yorum yapanların değil, kullanıcıların ve sahiplerinin yorumları ile ilgili istediğin herşey burada...

http://www.hyosungfanclub.com/forum/showthread.php?t=50

http://www.hyosungfanclub.com/forum/showthread.php?t=3

http://www.hyosungfanclub.com/forum/showthread.php?t=394

http://www.hyosungfanclub.com/forum/showthread.php?t=40
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
spormotosiklet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazy?

MesajTarih: 16.03.2007 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Max_PAYNE demiş ki:
altugerol, gel ben sana benim makinayı vereyim 2006 8900 km de, siyah, hemi de 12500 liracık Delirdim

birader tabiki honda kaliteli motor ama.. 210 kg ağırlığında 72 hp bir makine dn bahsediyoruz ve parçası da hondayla kıyaslanamayıcak kadar ucuz... ve inanın yedek parçada problem yaşatmıyor( p tesi gv 250 aynası istedim çarşamba günü elimdeydi)

manyak makine binmeyen bilmez.....
Başa dön
spormotosiklet Çevrimdışı spormotosiklet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
csaltuk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 16.03.2007 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o kadar parayı gözden çıkardıysan biraz daha silkelenip japon al derim
Başa dön
csaltuk Çevrimdışı csaltuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 16.03.2007 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KESin 4 büyükten birini al ,bu kadara para bayılma bu motora sırf tıpı vardiye,satarkende cok zarar edersin....
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kabuto
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul /anadolu yakasi

MesajTarih: 16.03.2007 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bu motoru eralp hoca inceledi bi bakin topiclerde arat bulursun yada global motorun sayfasina bak incelem kismina.

yanliz belirtiyim hyo kullanicilari su anda isyanda yedek parca problemleri bas gostermeye baslamis.

cogu aradasin dedigine katiliyorum madem cruzer alicaksin o kadarda apra gomuceksin japon alman en mantiklisi Bravo
Başa dön
kabuto Çevrimdışı kabuto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal