Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sen benimle sıkabilir misin yawrum 2.80

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sen benimle sıkabilir misin yawrum 2.80

Sen benimle sıkabilir misin yawrum 2.80
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.03.2007 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, Makine Suzuki GSR600 ama 300 km ye kadar 3-4 bin devir çevireceğim için ancak 60-70 km yapabiliyorum. Onun için ben today 50 lerle takılırım peşinize.

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 16.03.2007 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

movioguz, aga olsun be anlıyorum seni kıymıyon makineye Dil çıkarıyorum .bakma en doğrusunu yapıyon valla.bir coşmuşuz sen bize bakma klavye gazcılığı işte puahahaha Çok gülüyorum Göz kırpıyorum

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu şimdi Çevrimiçi nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
azur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Akbank'yn kar?ysy

MesajTarih: 16.03.2007 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulen bıde gercekden gazlasanız super olcakak kanımca ama neyse
plansız yapmayın ama bu kadar planla ulke feth edersınız be Dil çıkarıyorum

aman abıjım sız bu gazla cıkmayın yazık olur hepınıze Şok oldum bekleyın benı gelıyorum fuarda beraber gazlayalım hemde salonda nasılsa herkes burda agzıyla gazlıyo ben super R1 taklıdı yaparım iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Göz kırpıyorum Bravo
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.03.2007 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Neyse sohbete doyum olmaz. Ben çıkyorum eve. Yarın görüşürüz... Ben yine sağa sola bakınayım Today varmı diye haftasonu benle takılacak.. Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.03.2007 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi aksilik olmazsa SBSY 2.80 de olacagım.....sırf dişliler için rodaj yapmaya geliyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

movioguz, sen ani ye bi sor belki gelir onda vespa var 100km/h ye kadar yolu var Bravo

geziye gelenler yakalarına member of SBSY yazsınlar Delirdim
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.03.2007 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya kusura bakmayın muhabbeti bölmek gibi olmasın da nereye gidiyosunuz Gülümsüyorum Gülümsüyorum ? ben orayı kaçır mışım Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 16.03.2007 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xenophobic,
Alıntı:

ya kusura bakmayın muhabbeti bölmek gibi olmasın da nereye gidiyosunuz ben orayı kaçır mışım

meçhule doğru dostum meçhulee Çok gülüyorum

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu şimdi Çevrimiçi nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SuperHang-On
Üye
Üye

MesajTarih: 16.03.2007 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayal mahsulü olcaksınız diyicem size , 1-2 topik daha video görmezsek yav İstemiyorum Verin ekran basındakilere şöle tekerli mekerli 299 da kitli sayaçlar. Şok oldum Bekliyos bis. İyi uzamalar ve uzatmalar Bravo
Başa dön
SuperHang-On Çevrimdışı SuperHang-On Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
arif_45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 16.03.2007 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa bakın;topiç 2.80 hala icraat yok aslında tık yok hehe;2.80 olmuş ama pazar gezi hayaaallll.....bu kaçıncı topiç yaaa bi defada sıkın bizede şenlik olsun klawye gazcılarııııı...! nosscuu sen benle sıkabilirmisin yafffrumm......selamlar hepinize Bravo Bravo
Başa dön
arif_45 Çevrimdışı arif_45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
azur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Akbank'yn kar?ysy

MesajTarih: 16.03.2007 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kurusıkı pat pat dıyo adamı heycanlandırıyo ama bı ıcraat yok Delirdim nosscu, olmuyo hojam bole hareket OK canlanalım azcık Sinirlendim
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 16.03.2007 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xenophobic demiş ki:
ya kusura bakmayın muhabbeti bölmek gibi olmasın da nereye gidiyosunuz Gülümsüyorum Gülümsüyorum ? ben orayı kaçır mışım Çok gülüyorum Çok gülüyorum
bi de kendileri bilseler nereye doğru sıktıklarını puhahahahaahahaha,,,,,bari hazır gaz açmışken somaya doğru kopun gelin bariiii Çok gülüyorum Çok gülüyorum otel,yeme içme tüm bakımlarınız bana ait,,,bu fırsat kaçmaz alenalpercim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.03.2007 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya böle organizasyon yapıldı mı olmuyor bi türlü,karar verip aniden çıkmak lazım
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 16.03.2007 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hava güzel olacakmış, biz de gelelim bari Gülümsüyorum
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 16.03.2007 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben yola cumartesi gecesi düşerim de gelen olmaz pazar sabahı gelen olmaz ki Çok gülüyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KORLAS
Sponsor

MesajTarih: 16.03.2007 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sefer bızde varız arkadaslar Göz kırpıyorum
Başa dön
KORLAS Çevrimdışı KORLAS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
2. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal