Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sen benimle sıkabilir misin yawrum 2.80

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sen benimle sıkabilir misin yawrum 2.80

Sen benimle sıkabilir misin yawrum 2.80
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.03.2007 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OoOo Korlas ta geliyor ona göre...İşte şimdi Suzuki Team oldu .... Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
KORLAS
Sponsor

MesajTarih: 17.03.2007 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 Hayabusa ve 1 GSX R ıle gelıyoruz Gülümsüyorum hadı kalabalıklasalım arkadaslarr...
Başa dön
KORLAS Çevrimdışı KORLAS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 17.03.2007 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

koskocaman korlas geliyorum derse gelir artık Bravo Bravo inşallah hayal olmaz yine İstemiyorum alenalper karda yağsa fırtına da kopsa toplanıp gazlayın baba,,, Bravo Bravo bendemi gelsem acaba puahahahahaahah Delirdim
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.03.2007 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet bu sefer kaçarı yok Bravo .Hava ne olursa olsn gidecegiz...
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 17.03.2007 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet kısmetse sapancaya kadar

gelirim diyipde gelemeyen kısa etekliler utansın
ehueheuheuehu
KORLAS
Sponsor

MesajTarih: 17.03.2007 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pazar gunu saat 12 00 opette bulusalım arkadaslar pazara kadar da ben 3 olan kısı sayımızı artırırım Gülümsüyorum
Başa dön
KORLAS Çevrimdışı KORLAS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.03.2007 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aleinalper: şu elemanlara bi sorarmısın gelenlerin adı neymiş?
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 17.03.2007 - 00:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TEM Kurtköy Opette mi buluşulacak?
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.03.2007 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Muhtemelen Bayramoglu Mc Donalds ta buluşup 1 nescafe sıcak cikolata içip ordan basar gideriz ...Karşıdan gelenlere biraz nefes alma fırsatı olur en azından...
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 17.03.2007 - 07:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
aleinalper: şu elemanlara bi sorarmısın gelenlerin adı neymiş?

ben de merak ettim Gülümsüyorum

I . R . T
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.03.2007 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KORLAS demiş ki:
2 Hayabusa ve 1 GSX R ıle gelıyoruz Gülümsüyorum hadı kalabalıklasalım arkadaslarr...

alenalper, Busaları sen hallet GSX R ' ı bana bırak kardeşim Dil çıkarıyorum

KAWAKARTAL demiş ki:
evet kısmetse sapancaya kadar

Murak kardeşim yuhhh yok ardahana kadar gazlıyalım istersen işimiz bu bizim Dimi Gülümsüyorum

redstorm demiş ki:
ben de merak ettim Gülümsüyorum

wayyy Ara gazcılarr Sizde gelinde Gazlamak nasıl olur öğretelim size Dil çıkarıyorum

ZX-636R demiş ki:
bi aksilik olmazsa SBSY 2.80 de olacagım.....sırf dişliler için rodaj yapmaya geliyorum Çok gülüyorum

wayy kardeşim benim gel gel çekimde yaparıss Dil çıkarıyorum

ryangt demiş ki:
ya böle organizasyon yapıldı mı olmuyor bi türlü,karar verip aniden çıkmak lazım

erayım kan kardeşim boş ver planı atla gel bekliyorum Bravo

XANDROS demiş ki:
Hava güzel olacakmış, biz de gelelim bari Gülümsüyorum

mete kız ceme de haber sal oda hazır lansın beraber yavaş yavaş dikkatli gelin Gülümsüyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.03.2007 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi canlanın yarın gezmeye gidecegiz.Bu topik 50 sayfa olmalı Gülümsüyorum
Başa dön
AlenAlper Çevrimdışı AlenAlper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 17.03.2007 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emin ya sen gebze sınırlarından çıkabilicen mi, hadi biz burdan 80 km geliriz de...dogru ancak adil olur. sen ordan biz burdan aynı saatte çıksak aynı zamanda varırız sapancaya. başka türlü gelmemiz mümkün değil. Dil çıkarıyorum

ya da 250 lik birer motor bulcaz kendimize... Delirdim

I . R . T
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.03.2007 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

way way Korlas geliyormuş...yau gelın gelın de benım dişlilerin hesabını sorayım size Çok gülüyorum Çok gülüyorum ...gelenler kimmiş bakalım....
gsx 600 mu? ozaman basaro dur gelen Bravo
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.03.2007 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redstorm demiş ki:
emin ya sen gebze sınırlarından çıkabilicen mi, hadi biz burdan 80 km geliriz de...dogru ancak adil olur. sen ordan biz burdan aynı saatte çıksak aynı zamanda varırız sapancaya. başka türlü gelmemiz mümkün değil. Dil çıkarıyorum

ya da 250 lik birer motor bulcaz kendimize... Delirdim

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal