Tarih: 14.03.2007 - 00:41 Mesaj konusu:
alkışlayan arkadaşta interpartnerdenmi? yeni üye olmuşta.
Walla açıkçası bana bu ürünü çok pompalıyormuşsunuz gibi geliyor. Bu ürün rakipsiz gibi gösterilip fiyatıda pahalı tutulmuş. normal binek araçlar için kesilen poliçelerde en fazla 20-25 gibi bir tutar alınıyor. hatta bildiğim kadarıyla Lassa ve bridgestone lastikleri içinde yol yardım var ve 2 lastık yada 4 lastık alınca 20 Ytl ' ye yol yardım veriliyor.
Bu ürünün bir rakibi olsa eminim 20-25 ytl'den satılır.
Not: Bu ürün çıktıktan sonra eminim birileri gene buralara mesaj yazıcak çok memnunum yolda kaldım hemen geldiler vs. diye. pazarlama stratejisi işte
Tarih: 14.03.2007 - 23:22 Mesaj konusu:
tekrar merhabalar ürün hakkında son bir kez bilgi veriyorum iyi ve kötü yorum yapan arkadaşların hepsine şimdiden teşekkür ederim.
Motoasist Kimdir: motoasist interpartner e ait bir kuruluş değildir sadece servis sağlayıcısı ipa dır. motoasist.com, motorkolik.com, motorsigortam.net kardeş kuruluşlardır. Motorsiklet camiasına hizmet vermek için kurulmuşlardır tabiki ticari müesseseler vardır.
Motoasistin diğer kasko vb asistance hizmetlerinden farkı: motoasist sadece yol yardım hizmetleri vermemektedir. motoasist motorsiklet yardım hizmetleri, kişisel yardım hizmetleri, sosyal yardım hizmetleri vermektedir. Kasko sigorta içerisindeki asistance hizmetlerinden farkı yoktur sadece kişisel yardım hizmetleri + olarak ilave edilmiştir. motoasist münferit olarak pazarlanmakta olan bir üründür fiyatı 49 ytl dir bunun içerisinde hizmet butik olarak bir kart dahilinde satılmaktadır. Sanal bir hizmet değildir. ( bu arada isvicre sigorta içerisinde bulunan asistance fiyatı 40 YTL dir örnek policelerden bakabilirsiniz bulamazsanız isteyin ben gönderebilirim.)
10.000 adet üzeri bir sözleşme yapmak isterseniz 25 ytl ye alabilirsiniz biz şeffafız
tabiki burada pazarlama stratejisi falan yapmıyoruz
topic bilgilendirmek için alınmıştır topic in reklam amacı yoktur mamafi zaten motoasist, motorkolik, motorsigortam motordelisi sponsorudur. sağ köşede bannerimiz vardır oradan izleyebilirsiniz.
bu arada motoasist bir police değildir kdv dahil satılan bir hizmettir. Police icerisinde bulunan asistance hizmetlerinde bsmv (0,05) bulunur bizim ürünümüzde ise kdv vardır ve oranı %18 dir
selam herkez yorumunu yazmış ne güzel ama kimse bu kartı nasıl alabileceğimizi yazmamış............ ben bu kartı nasıl alabılırım TEŞEKKÜRLER.............................
Valla ben almayı düşünüyorum çünki eğer bir problem yada memnuniyetsizlik olursa yetkili kişinin sonuna kadar yardımcı olacağını biliyorum çünki kendisinden yaptığım başka bir motor malzemesi alışverişi ile çok yardımcı oldu ve bana şahsen güvenilirliğini hissettirdi _________________ honda cbr125
35 bad 81
Tarih: 18.03.2007 - 13:52 Mesaj konusu:
2. Çekme
Motosikletin yangın, hırsızlık, lastik patlaması, zincir, kayış kopması trafik kazası veya arıza neticesinde hareketsiz kalması durumunda, MOTOASSİST Motosikletin yol kenarında tanımlanabilen arızalarının onarımını ya da aynı il sınırları içerisindeki istenilen Yetkili Servise çekilmesini ücretsiz, olayın meydana gelmiş olduğu il sınırları dahilinde Yetkili Servis yok ise, il sınırları dışında en yakın yetkili servise çekilmesini de 250 YTL limit dahilinde sağlayacak ve bunu ödeyecektir.
her şey iyi güzelde bu hırsızlık konusuna değinilmemiş motorum çalınırsa çekicimi yolluyacaklar servismi çağırcaklar yada yanarsa itfaiyemi yolluyacaklar hırsızlık konusunda bilgi yazılmamış yada ben anlayamadım açıklanırsa sevinirim..
gerçi başkan hakan almış o aldığına göre vardır bildiği zira yaş tahtaya basmaz o ) neyse fuarda öğreniriz detayları
abi şunu daha önce niye yapmadınız ya bana daha yeni kurtarıcısı otoparkcısı servise götüren nakliyatcısı ırtcısı bırtcısı bitirdi beni ama ben kesin alırım arkadaşlarımında haberi olunca onlarda alacaklardır.
Tarih: 20.03.2007 - 23:20 Mesaj konusu:
arkadaşlar fuar calışması icerisinde olduğmuz için topic e fazla bakamadım bazı sorular olmuş onları cevaplamak istiyorum daha detaylı bilgi isterseniz ilhan@motoasist.com adresine mail atarsanız cevaplarım
motoasist card ı nasıl edineceğim ?
1- Hakan Dincer aracılığı ile kartı edinebilirsiniz.
2- motoshow07 de 11. salonda md standından alabilirsiniz
3- motoshow07 de 11. salonda motoasist card standından edinebilirsinz
4- www.motoasist.com adresinden direk kredi kartı ile veya banka havalesi ile alabilirsiniz
5- yetkili satıcılardan alabilirsiniz ( henüz aşağıdakiler yetkilidir günden güne bayilikler verilmektedir. )
- www.motorkolik.com
- www.motorsigortam.net
-www.motoasist.com
- motovizyon ( bahcelieveler istanbul )
- Suzuki Tekay plaza ( yenikapı istanbul
- Motox Şakir şenkalaycı ( maslak istanbul )
- Süleyman Memnun Motorsiklet ( maslak istanbul
- Aygun Motorsiklet ( esenler istanbul )
- Şair sigorta ( üsküdar istanbul )
- motormarketim Fatih Kılıçlı ( bahcelievler istanbul )
- Motoland Yamaha Ünal-SErtaç Terzi (zeytinburnu)
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1852 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 21.03.2007 - 00:02 Mesaj konusu:
Sigorta ve Yol hizmetinin kıymetini kullanmış olan bilir. Gayet güzel bir imkandır. Arkasındaki firmaya bakmak, incelemek iyi sonuç verir. "Napıcam Allahım şimdi ben?!! " dediğiniz anda arayabileceğiniz ve size yardım edecek olan bir Callcenter telefonuna sahip olmak, sık seyyahat edenler için elzemdir. Firma iyi ise fiyata çok da fazla bakmamak lazımdır. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
AMA, HONDA DN-01.................... AŞK...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız