Tarih: 26.03.2007 - 08:19 Mesaj konusu:
hiç toplu gezilere katılmadım hakan abi.bu konuda hiçbir bilgim yoktu. emeğine sağlık _________________ sen bende ben ölürsem ölürsün
sen ölürsen ben zaten ölürümm
Tarih: 05.04.2007 - 13:47 Mesaj konusu:
Hakan_Dincer, bütün deliler uysada kaza haberleri duymasak ne güzel olur _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 05.04.2007 - 16:04 Mesaj konusu:
Alıntı:
çok güzel olmuş teşekkürler eğer toplu bi sürüşe katılırsam harfiyen uyacağım
_________________ hayat uzun ÖMÜR kysa sen bak dalgana yasa hayaty doya doya cunku herseyyn byr sonu var...bu yuzden hayaty guzelce yasamaya bakyn cunku yasanacak cok guzel byr hayat var
Tarih: 24.04.2007 - 20:13 Mesaj konusu:
çok iyi bir anlatım olmuş! uygulanması gerekli kurallar olduğu kesin. bu sanırım tay tay gezi için kurallar. ben başka bir şeyi sorucam, uzun mesafade süratli kullanımda nasıl gidilmelidir? mesela ist.- edirne 5-6 makine yardırıp gidiceksin nasıl bir düzen olmalı? biz arkadaşlarla buna benzer bazı kuralları uyguluyoruz ama acaba doğrumu? bu konuda bilgi verirsen sevinirim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız