Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Chopper Sevdalıları Buraya

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Chopper Sevdalıları Buraya

Chopper Sevdalıları Buraya
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kalipso
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.03.2007 - 08:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim ne zaman olacak Böle makinalarım yaaaaaaaa Ağlıyorum
Başa dön
kalipso Çevrimdışı kalipso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mehmet-xzr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 14.03.2007 - 08:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aga makinalar cıvıl cıvıl yanıyor bunlar harley mi yoksa. Dans
Başa dön
mehmet-xzr Çevrimdışı mehmet-xzr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 14.03.2007 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gönlüm chopper da ilk motorumdu, yol şartları ve tempoma uymadıgı için degiştirdim fakat gözüm, üzerinde, oynayabilecegim uygun bir chopper arıyor
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bayrik
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.03.2007 - 09:17    Mesaj konusu: chopper sevdalıları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abijim bunlar müthiş makinalar..ben yeni delirenlerdenim..başlangıç için kanuni seyhan 150 c aldım...ama bu fotoğrafları görünce benimkinin resmini koymaya utandım.Gülümsüyorum..
ha bi de kask soracağım sizlere ne tip kask kullanıyorsunuz ne tavsiye edersiniz...ayrıca elbise olarak ne kullanmalıyım?
Başa dön
bayrik Çevrimdışı bayrik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_alp_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 14.03.2007 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bayrik niye oyle diyorsun ki. Bence butun motorlar guzeldir (hele crusierlar Bravo )

Ben kask olarak, Lazer'in Granville modelini kullaniyorum. Gayet memnunum. Okula girerken durmama gerek kalmiyor. Cenesini acip bir selam veriyorum, gayet pratik oluyor.

Ceket olarak eski sahibinin verdigi deri ceketi giyiyorum (sagolsun). Bu arada ne zaman aklima gelse hurmetle anarim kendisini. Gülümsüyorum Motoru alacagim zaman bayram tatiline denk gelmisti. Bankadan parayi cekememistim. Al bin bayramda diyip vermisti motoru. Butun bayram bombos okulda motora binmistim (vermese kafayi yerdim herhalde). Dil çıkarıyorum

Herneyse, bu da benim dul-dul:

En son _alp_ tarafından 14.03.2007 - 09:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
_alp_ Çevrimdışı _alp_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
simer
Üye
Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 14.03.2007 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Intruder 600'ümü alalı yaklaşık 2 ay kadar oldu.Ağırlığı enduro olan bir grupla yolculuk ettiğim için bir miktar zorlanıyorum.Ancak seyri keyifli bir yerde 90 km hız ile giderken altınızdan gelen o egzos sesi,sabahları brandasını kaldırdığınızda parlayan kromajlar yok mu?İnanın her şeye değiyor.Zaten 1.80 cm boyunda ve 100 kiloluk bir adamı da başka bir motor ile düşünmek zor oluyor.Uzun yolculuklardan sonra yaşadığım bel,kalça ve kol ağrılarına rağmen cruiser'ımı seviyorum.
Sevgili bayrik cruiser kullanıyorsan gönül hoş ve korumalı bir deri ceket ve pilot tarzı açık kasktan yana .Ayrıca markası ne olursa olsun o senin motorun utanman yanlış olur.Çoğumuz küçük motorlardan terfi edip büyük makinalara geçtik .Doğrusu da bu.
Başa dön
simer Çevrimdışı simer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ccdora
Üye
Üye

Nereden: BALIKESYR/ GÖNEN

MesajTarih: 18.03.2007 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MehmetTan demiş ki:
gönlüm chopper da ilk motorumdu, yol şartları ve tempoma uymadıgı için degiştirdim fakat gözüm, üzerinde, oynayabilecegim uygun bir chopper arıyor

sevgili Mehmet! sana şöyle bir bakıyorum, tam bir cruser hatta chopper fotoğrafı görüyorum. siz gelin kararınızı bu yönde kullanın. bilirsiniz ki zaten bu iş gönül işi. o ne isterse o olur. şunu da iyi belirlemişsiniz, chop edebileceğiniz bir makina bulun derim, şeklini değiştirip kendinizden eklemeler yapmak çok rahatlatıyor insanı. özgün ve de sadece sizin oluyor o zaman.

sevgiler...
Başa dön
ccdora Çevrimdışı ccdora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 18.03.2007 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

afo, yok canım daha neler Dil çıkarıyorum

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mcanbarbird
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.03.2007 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam cruiser sevenarkadaşlarım 150 cc'lik bir scoterdan sonra yine 150 cc keeway SL cruiser aldım. Aslında keewayin LANDCRUİSER modelini geçen yıl fuarda görünce bunu almalıyım demiştim. Ancak değşik problemlerden dolayı bir türlü Türkiye'ye getiremediler . ( Hala sebebini anlayamadım bilen varsa banada sölesin ) İlk başlarda scoterdan sonra ilk manuel vitesli motor deneyimim olduğundan olsa gerek çok yavaş bir motor gibi gelmişti ama kullandıkça daha çok sevmeye başladım motorumu yakında biraz custom etmeyi yada daha yüksek bir cc'de motor almayı düşünüyorum . sabahları takım elbiseyle bindiğimden tek sorunum paçalarımın çamur olmasıydı şimdi yağmurluk aldım onunla kullanıyorum ve Pantolonun ütüsüde bozulmuyoo Dil çıkarıyorum Held marka kasklarımız var biraz fazla titriyor makina ama çok memnunum ve normal bakımları haricinde daha hiç servise götürmek zorunda kalmadım . Motor 3800 km şuanda . Tüm cruiser sevenlere heybetli sevimli ve ağır şürüşler diliyorum . Büyük cc2lerin egzos sesleri beni hep camlara koşturuyor, bunu itiraf etmeyelim . SEvgiler SAygılar..

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Bu arada şimdi farkettim benim hiç motorumla resmim olmamış . En yskın zamanda paylaşırım sizlerle Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 47 saniye:

Bu arada şimdi farkettim benim hiç motorumla resmim olmamış . En yskın zamanda paylaşırım sizlerle Göz kırpıyorum
mcanbarbird Çevrimdışı mcanbarbird Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
lord48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mu?la

MesajTarih: 18.03.2007 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de aranızdayım Bravo
ben ve Regal Raptor'um (kızılım) aşkum Çoook seviyorum :

Başa dön
lord48 Çevrimdışı lord48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KILICBEY
Üye
Üye

MesajTarih: 19.03.2007 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar istanbulda toplanalım bir gün gezelim bir yerlere gidelim cruser çetesi gibi Bravo
Başa dön
KILICBEY Çevrimdışı KILICBEY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ccdora
Üye
Üye

Nereden: BALIKESYR/ GÖNEN

MesajTarih: 19.03.2007 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstanbul' da toplanın, Yenikapı' dan atlayın feribota doğru Bandırma. oradan da Gönen' e beklerim hadi bakalım...

bu arada lord48 Bodrum geçişlerimde görüşmek isterim..

sevgiler...
Başa dön
ccdora Çevrimdışı ccdora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
lord48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mu?la

MesajTarih: 19.03.2007 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ccdora kapımız her deliye açıktır Dil çıkarıyorum
daima beklerim benim ev ortacada
Başa dön
lord48 Çevrimdışı lord48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KILICBEY
Üye
Üye

MesajTarih: 19.03.2007 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ccdora demiş ki:
İstanbul' da toplanın, Yenikapı' dan atlayın feribota doğru Bandırma. oradan da Gönen' e beklerim hadi bakalım...

bu arada lord48 Bodrum geçişlerimde görüşmek isterim..

sevgiler...

Böyle bir organizasyon yapılırsa ben seve seve gelirim ...
Başa dön
KILICBEY Çevrimdışı KILICBEY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.03.2007 - 02:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HeLiCoPTeRMaN,
Alıntı:

CRUİSER: fabrikasyon standartları olan ve benzerleri yada eşleri yollarda bulunabilen genellikte kız tavlamakta kullanılan diğer zamanlarda ise bir yerden bir yere taşıma aracı olarak kullanılan bir bakanın dönüp tekrar baktığı, bi oturabilirmiyim diyenin, oturunca üstünden kalkmak istemediği makinalardır

Çok gülüyorum güzel bi ifadeydi Çok gülüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Sonraki
5. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal