Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 18.03.2007 - 18:11 Mesaj konusu:
kadiRR_delisi öğrendiğim kadarıyla vefat eden arkadaşlar bu kazada yaralananlar değil. onlara allah rahmet eylesin. _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Tarih: 18.03.2007 - 18:52 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun tüm kazazede arkadaşlarımıza .. İşte toplu sürüş olayının kurallarına uygun olarak uygulanması gerektiğinin bir örneği de bu kazadır sanırım . yolda motorumla gezerken beni davet eden grup sürüş yapan arkadaşlara genelde katılabilecek durumda olsam bile katılmıyorum . Çünkü çok dikkat ve eğitim isteyen bir olay toplu sürüş sizlerede eğitimini ve kurallarını öğrenmeden yoldaki gördüğünüz gruplara katılmamanızı nacizhane olarak rica edeceğim sevgili arkadaşlar .. SEvgiler ve SAygılar. _________________ Ne insanlar gördüm üzerlerinde elbiseleri yoktu ..
Ne elbiseler gördüm içinde insan yoktu.
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1285 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 18.03.2007 - 22:17 Mesaj konusu:
çok geçmiş olsun kaza yapanlara allahtan acil şifalar dilerim
bunada şükür demek lazım _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Tarih: 18.03.2007 - 22:52 Mesaj konusu:
allah şifa versin kazazede arkadaşlara peki allahın rahmetine kavuşan iki kişide bu grup sürüşüne katılan kişilermi yoksa bu kişiler farklı kişilermi???
Kayıt: Mar 06, 2006 Mesajlar: 457 Nereden: BALIKESiR GÖNEN
Tarih: 18.03.2007 - 22:59 Mesaj konusu:
arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun neyseki daha kötü birşey olmamış. _________________ "ATIN iYiSiNE DORU YiĞiDiN iYiSiNE DELi DERLER."
ismlcrpc@hotmail.com
Tarih: 18.03.2007 - 23:19 Mesaj konusu:
arkadaşlar kazanın gelişimi sonrasındaki,istanbul md den bu olayı görenler arasındayım.çanakkale gezisi grubundan...gerçekten tüyler ürpertici bir manzara ile karşı karşıya kaldık.motorun biri,tamamı ile yanmış,diğerinde fazla bir hasar yoktu.ama yinede çekici üzerindeydi.kaza sebebiyeti büyük olasılıkla dönüş yapan clio marka otomobil.allah dan durumları ciddi değil arkadaşların.....
çanakkalede oldukça fazla grup vardı.tek kaza haberi ne yazık ki bu değil 6 tane kaza haberi vardı çanakkalede.biri ölümle sonuçlanan. biri ise md grubu ile gelip,sonradan gruptan ayrı olarak gezi yapan arkadaşların önünde olmuş.....
zannedersem ağırabiler grubuna mensup 2 bmw marka enduro motorlar,şehitlik gidişindeki virajı alamayıp tarlaya uçmuşlar.... durumları gayat iyi.ama makinelerin pek şansı yok....MD grubunda ise herhangi bir fire kayıp yada kazalı olay olmadı.gezi başlanıldığı şekilde bitirildi........ _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız