Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi?

asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 18.03.2007 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bişi buLdun bişiLİsini istiyosun Çok gülüyorum DERLEr ama ben demİYOrum Çok gülüyorum
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
fantastic_islander
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: hatay 4yol

MesajTarih: 18.03.2007 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun kalıbına göre performansı vegücü olan motoru alabilrsin Şok oldum sonra kendine yakışan hangi motor varsa onu alabilirsin
Başa dön
fantastic_islander Çevrimdışı fantastic_islander Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
freebike
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 18.03.2007 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scooter ve mopedlar tehlikeli geldiğnden istemem
Başa dön
freebike Çevrimdışı freebike Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DRIVER_000
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 18.03.2007 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shadow-750, Birader allerine sağlık sayende silopi yi şöyle bi turladım
Başa dön
DRIVER_000 Çevrimdışı DRIVER_000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GOOOOOOOOO
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: istanbul/üsküdar/zeynep kamil

MesajTarih: 18.03.2007 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Chopper bi türlü sevemedim hoşuma gitmiyo
Başa dön
GOOOOOOOOO Çevrimdışı GOOOOOOOOO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.03.2007 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Trike,Maxi-Scooter,Naked modellerini sevmiyorum.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
honeymaker
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.03.2007 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Naked ve tabiki mobilet İstemiyorum
honeymaker Çevrimdışı honeymaker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_kadavra_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 18.03.2007 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben race istemem istesem de o bana gelmez.ikimizde birbirimiz için yaratılmadığımızı biliyoruz
_kadavra_ Çevrimdışı _kadavra_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozanimo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.03.2007 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bencede motor dediğin vitesli olur scoter motor değil bence sadece ulaşım aracı yada eğlence aracı

Başka hangi amaçla kullanıcaksınk?i . Nakliye, toplu taşımacık falan mı yapmayı planlıyosun sen motorla ??? Gülümsüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 18.03.2007 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_onur demiş ki:
bişi buLdun bişiLİsini istiyosun Çok gülüyorum DERLEr ama ben demİYOrum Çok gülüyorum

akşam akşam gülme krizine soktun beni ya dostum. en doğru cevabısen vermişsin . haklısın Bravo Bravo Bravo

Eğer başaramayacağını düşünüyorsan doğrudur, başaramazsın.
Başa dön
racingrafiker Çevrimdışı racingrafiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 19.03.2007 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herbirinin kendine göre güzellikleri var sevmediğim yok diyebilirim...
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 19.03.2007 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Race, naked ve scooterlar favorimdir. OK
Diğerleri ilgimi çekmez. Beğenmedim
aynux
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.03.2007 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu yeni cikan elektrik motorlu motosikletler ve jet motorlu motosikletler asla sahip olamak istemem ben patlarli motor hastasiyim. Altim daki egzoz patlamali patir patir. PAT
Başa dön
aynux Çevrimdışı aynux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
seafor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.03.2007 - 02:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

r6 ,r1 bir türlü sevemedim Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
seafor Çevrimdışı seafor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deryamaha
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.03.2007 - 02:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scooter
motor dediğin vitesli olur.
kontrolsüz güç güç değildir(alıntıdır)
Başa dön
deryamaha Çevrimdışı deryamaha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal