Tarih: 18.03.2007 - 21:52 Mesaj konusu:
ozlem_79 demiş ki:
selam arkadaşlar ben yaklaşık 1 saat önce geldim hastaneden buğranın ailesi ordaydı dün gece kazayı ilk haber alanlardan biriyim eşime haber verdim ve gece hastaneye gitti yapılması gereken ne varsa yaptı ama buğranın durumu kötüydü bu gunku tomografi sonucunda kaza esnasında beyine oksijen gitmediği için beyinde ödem oluşmuş şimdi doktorlar o ödemin dağılması için uğraşıyorlarmış annesi babası ve dayıları oradaydı hepsi çok perişan eşim ve ben buğrayı kardeşimiz gibi severiz dün gece duyduğum da çok üzüldümm sabaha kadar ağladım eşim de tabikii çok üzgün daha dün sabah eşimin motoruyla ehliyet sınavına girdi ve geçti daha ehliyetini alamadan böyle talihsiz bi kazaya uğradı onun için dua etmekten başka yapabilicemiz bişi yok ara ara tepkiler veriyomuş ama yine de hayati tehlikesi geçmiş değil allah acil şifalar versin diyorum ve bu birkezz daha ibret olsun diyorum (ALKOLLÜ MOTORA BİNMEYİNN VE BİNDİRTMEYİN)
offf durumun bu kadar kötü olduğunu düşünmemiştim. Allah acil şifalar versin. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Kayıt: Aug 09, 2005 Mesajlar: 523 Nereden: Istanbul-Kozyatagi
Tarih: 18.03.2007 - 22:17 Mesaj konusu:
Hadiii yaaa olamaz cok gecmis olsun.. yapma be Bugra ben seninle halısaha macı yapmak icin nerelerden geldim uzme boole .. Hadi tez vakitte ayaklan..
Sana da gecmis olsun arkadasım.. _________________ 80 günde devrialem yaptym bööle "alem" görmedim
Tarih: 18.03.2007 - 22:42 Mesaj konusu:
Canım kardeşim!,belki sesimi duyamıyorsun ama,yalvarırım bizi sensiz bırakma sakın ,Taner alkollümüydünüz ,korumalarınız mı eksikti kardeşim nasıl bir kazadır bu bukadar vahim durumda Buğra _________________ Mesuliyet yükü herşeyden,ölümdende ağırdır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
Kayıt: Jan 07, 2005 Mesajlar: 2638 Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir
Tarih: 18.03.2007 - 22:47 Mesaj konusu:
Bugün gidecektim gidemedim Büyük geçmiş olsun,sana da çok geçmiş olsun Taner kardeşim.Allah acil şifalar versin ve tez zamanda sağlığına kavuştursun... _________________ Honda Team
Neşe Erberk..
selam arkadaşlar ben yaklaşık 1 saat önce geldim hastaneden buğranın ailesi ordaydı dün gece kazayı ilk haber alanlardan biriyim eşime haber verdim ve gece hastaneye gitti yapılması gereken ne varsa yaptı ama buğranın durumu kötüydü bu gunku tomografi sonucunda kaza esnasında beyine oksijen gitmediği için beyinde ödem oluşmuş şimdi doktorlar o ödemin dağılması için uğraşıyorlarmış annesi babası ve dayıları oradaydı hepsi çok perişan eşim ve ben buğrayı kardeşimiz gibi severiz dün gece duyduğum da çok üzüldümm sabaha kadar ağladım eşim de tabikii çok üzgün daha dün sabah eşimin motoruyla ehliyet sınavına girdi ve geçti daha ehliyetini alamadan böyle talihsiz bi kazaya uğradı onun için dua etmekten başka yapabilicemiz bişi yok ara ara tepkiler veriyomuş ama yine de hayati tehlikesi geçmiş değil allah acil şifalar versin diyorum ve bu birkezz daha ibret olsun diyorum (ALKOLLÜ MOTORA BİNMEYİNN VE BİNDİRTMEYİN)
offff yapma be Bugra..durum ciddi yani .sen güçlüsün kardeşim aşarsın bunu da...daha beraber spora başlıycaktık.body çalışıcaktık
Çok üzüldüm Acil şifalar diliyorum MV de Biscuit yazdı öyle haberim oldu ayrıca çanakkale gezisinde izmir gurubundan birkaç kişinin daha kaza yaptığını öğrendim hatta ölümle sonuçlananlar bile olmuş allah rahmet eylesin ...Bu gün sürekli bu tarz haberler aldım çok üzücü.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız