Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Henry kaza yapmıştır ama artık aramızda arkadaşlar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Henry kaza yapmıştır ama artık aramızda arkadaşlar

Henry kaza yapmıştır ama artık aramızda arkadaşlar
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 30, 31, 32  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 18.03.2007 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hay Allah buda mı gelecekti başımıza.
Kardeşim geçmiş olsun. En kısa zamanda görüşmek üzere.
Yanına geleceğim.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.03.2007 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inanılmaz üzüldüm.... Of ya ooof
Allah en kısa zamanda sağlığına kavuşturur inşallah...
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 18.03.2007 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozlem_79 demiş ki:
selam arkadaşlar ben yaklaşık 1 saat önce geldim hastaneden buğranın ailesi ordaydı dün gece kazayı ilk haber alanlardan biriyim eşime haber verdim ve gece hastaneye gitti yapılması gereken ne varsa yaptı ama buğranın durumu kötüydü bu gunku tomografi sonucunda kaza esnasında beyine oksijen gitmediği için beyinde ödem oluşmuş şimdi doktorlar o ödemin dağılması için uğraşıyorlarmış annesi babası ve dayıları oradaydı hepsi çok perişan eşim ve ben buğrayı kardeşimiz gibi severiz dün gece duyduğum da çok üzüldümm sabaha kadar ağladım eşim de tabikii çok üzgün daha dün sabah eşimin motoruyla ehliyet sınavına girdi ve geçti daha ehliyetini alamadan böyle talihsiz bi kazaya uğradı onun için dua etmekten başka yapabilicemiz bişi yok ara ara tepkiler veriyomuş ama yine de hayati tehlikesi geçmiş değil allah acil şifalar versin diyorum ve bu birkezz daha ibret olsun diyorum (ALKOLLÜ MOTORA BİNMEYİNN VE BİNDİRTMEYİN)

offf durumun bu kadar kötü olduğunu düşünmemiştim. Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Allah acil şifalar versin.
honeymaker
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.03.2007 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun eminim herkesin duaları sizinle kısa süre içinde iyi haberler almak dileğiyle.
honeymaker Çevrimdışı honeymaker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 18.03.2007 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmiş olsun inşaallah biran önce sağlığına kavuşur
duydum üzüldüm acil şifalar Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.03.2007 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acil şifalar diliyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alestevardiya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul-Kozyatagi

MesajTarih: 18.03.2007 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadiii yaaa olamaz cok gecmis olsun.. yapma be Bugra ben seninle halısaha macı yapmak icin nerelerden geldim uzme boole .. Hadi tez vakitte ayaklan..
Sana da gecmis olsun arkadasım..
KORLAS
Sponsor

MesajTarih: 18.03.2007 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yapma be Bugramm yapma hadı cabuk kalk gel aramıza tekrardan ..
Dualarımız senınle kardesım..Allah acil şifalar versın Üzgünüm
Başa dön
KORLAS Çevrimdışı KORLAS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: polislerin aradığı yerden

MesajTarih: 18.03.2007 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buğra neyaptın yau Üzgünüm çok geçmiş olsun kardeşim ikinizede Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 18.03.2007 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Taş gibi bir çoçuktur, adam gibi adamdır bunu atlatacağına yürekten inanıyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 18.03.2007 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Canım kardeşim!,belki sesimi duyamıyorsun ama,yalvarırım bizi sensiz bırakma sakın Üzgünüm ,Taner alkollümüydünüz ? ,korumalarınız mı eksikti kardeşim ? nasıl bir kazadır bu ? bukadar vahim durumda Buğra ? Üzgünüm

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 18.03.2007 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugün gidecektim gidemedim Üzgünüm Büyük geçmiş olsun,sana da çok geçmiş olsun Taner kardeşim.Allah acil şifalar versin ve tez zamanda sağlığına kavuştursun...
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.03.2007 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozlem_79 demiş ki:
selam arkadaşlar ben yaklaşık 1 saat önce geldim hastaneden buğranın ailesi ordaydı dün gece kazayı ilk haber alanlardan biriyim eşime haber verdim ve gece hastaneye gitti yapılması gereken ne varsa yaptı ama buğranın durumu kötüydü bu gunku tomografi sonucunda kaza esnasında beyine oksijen gitmediği için beyinde ödem oluşmuş şimdi doktorlar o ödemin dağılması için uğraşıyorlarmış annesi babası ve dayıları oradaydı hepsi çok perişan eşim ve ben buğrayı kardeşimiz gibi severiz dün gece duyduğum da çok üzüldümm sabaha kadar ağladım eşim de tabikii çok üzgün daha dün sabah eşimin motoruyla ehliyet sınavına girdi ve geçti daha ehliyetini alamadan böyle talihsiz bi kazaya uğradı onun için dua etmekten başka yapabilicemiz bişi yok ara ara tepkiler veriyomuş ama yine de hayati tehlikesi geçmiş değil allah acil şifalar versin diyorum ve bu birkezz daha ibret olsun diyorum (ALKOLLÜ MOTORA BİNMEYİNN VE BİNDİRTMEYİN)

offff yapma be Bugra..durum ciddi yani Ağlıyorum .sen güçlüsün kardeşim aşarsın bunu da...daha beraber spora başlıycaktık.body çalışıcaktık Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.03.2007 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok üzüldüm Acil şifalar diliyorum MV de Biscuit yazdı öyle haberim oldu ayrıca çanakkale gezisinde izmir gurubundan birkaç kişinin daha kaza yaptığını öğrendim hatta ölümle sonuçlananlar bile olmuş allah rahmet eylesin ...Bu gün sürekli bu tarz haberler aldım çok üzücü.
Başa dön
speed_racer Çevrimdışı speed_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
allcay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbull

MesajTarih: 18.03.2007 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok gecmıs olsun, uzucu bır haber
Başa dön
allcay Çevrimdışı allcay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 30, 31, 32  Sonraki
5. sayfa (Toplam 32 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal