Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Henry kaza yapmıştır ama artık aramızda arkadaşlar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Henry kaza yapmıştır ama artık aramızda arkadaşlar

Henry kaza yapmıştır ama artık aramızda arkadaşlar
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 30, 31, 32  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 18.03.2007 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin Ağlıyorum allahtan bişeyciği yok
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sheker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.03.2007 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah ikinizede özellikle henry'e acil şifalar versin sayfaları tek tek okudum ama yanlış anlamaya mahal vermemek için şunu bi daha ayrıntılı bi şekilde anlatın alkol varmı, kask takılmamışmı,yeler ıslakmıydıda ikiniz düştünüz yoksa, yarışıyormuydunuz??? ve henry'nin son durumunu yazın lütfen kazasız belasız sürüşler tekrar allah şifa versin ve geçmiş olsun
Başa dön
sheker Çevrimdışı sheker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _iS+anBuL_

MesajTarih: 18.03.2007 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah beterinden korusun.. üzüldüm inş bi an önce düzelir saglıgına kavuşur Bravo gecmiş olsun...

------iStAnBuL------
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Morpheus
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 18.03.2007 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nasıl bir haber bu ya... harbi çok üzüldüm.. henry amca ne yaptın sen? abi bir an önce kalkıyorsun abicim ve söz 3 tane golünü yiyeceğim... ama 3 ten fazla yemem haberin olsun ... dualarımız seninle bir an önce sağlığına kavuşman dileği ile... seni çok seviyoruz sakın unutma bunu...
Başa dön
Morpheus Çevrimdışı Morpheus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 18.03.2007 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buğra kardeşimize büyük geçmiş olsun diyorum
çok üzüldüm doğrusu Allah acil şifalar versin Üzgünüm
altugerol
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18.03.2007 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi sanada geçmiş olsun buğrayada inşallah en yakın zamanda kendine gelip sağlığına kavuşur.
Başa dön
altugerol Çevrimdışı altugerol Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.03.2007 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun taner, buğrayada acil şifalar diliyorum, inşallah kötü bir şey yoktur Üzgünüm
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 19.03.2007 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok çok geçmiş olsunnn Ağlıyorum
en yakın zamanda iyileşmesi umuduylaaa Ağlıyorum
redknight
Üye
Üye

Nereden: Kyrklareli/tekirda?

MesajTarih: 19.03.2007 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun, allah acil şifalar versin...
Başa dön
redknight Çevrimdışı redknight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 19.03.2007 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

az önce taksim ilkyardıma gittim buğrayı görme düşüncesiyle. kapıda Crunch07 ve ALPER600 beni bekliyorlardı. daha sonrasında zen ve Yakiin de geldiler. feribottan iner inmez alperin telefonuyla zaten yüreğimiz ağzımıza geldi.. aldığım bilgileri aktarayım:
sol kolunun 3 yerinde kırık varmış, beyninde ödem oluşmuş ve kasıklarındaki kemiklerin kırık olduğundan şüpheleniyolarmış. odasının kapısında ailesi bekliyordu. ancak yoğun bakımda olduğundan onları bile almamışlar içeri.. sorulan sorulara cevap veriyormuş ancak konuşması yavaş ve dili sürçüyormuş. ama gelen doktor iyi konuştu ertesi gün için servise alabiliriz dedi..

yine geçmiş olsun arkadaşlar.. aspire tanercim sana da geçmiş olsun. allah korumuş daha kötüsü de gelebilirmiş başına.. Üzgünüm

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crunch
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancy E-5 ;) Motoru:CBF 150

MesajTarih: 19.03.2007 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepimize geçmiş olsun öncelikle. Buğra nın yanından geliyorum.Haberi olmayanlar için söyleyeyim.Kazadan sonra kasıklarında kırık olması ihtimali üzerinde duruyor doktorlar. Kolunda 3 yerde kırık var.Beyninde ödem oluşmuş. Bu ödemin dağılmasını umut ediyor doktorlar. Onun yanına gelip destek olmaya çalışan tüm arkadaşlarına teşekkürler. En kısa zamanda yanımızda olacak hiç merak etmeyin.Hatta bu topice yazacak Allahın izniyle. Bravo

Başa dön
crunch Çevrimdışı crunch Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
deryadeniz83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 19.03.2007 - 01:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok üzüldüm arkadaşlar.. Üzgünüm
acil şifalar olur inşallah..
buğra nın en yakın zamanda iyileşmesi ,aramıza dönmesi dileğiyle..
dualarımız buğra ile..
deryadeniz83 Çevrimdışı deryadeniz83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 19.03.2007 - 01:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

duyunca elim ayagım boşaldı bugraya o kadar kızdımki ne yapıcagımı şaşırdım gittigimde zaten bir kez daha çöktüm annesi aglamaklı konusunca ya varya allah işte nediyim yasanması lazımmış Üzgünüm kalkıcak ve güzel bi dayak yicek benden
herşey çok güzel olcak yaza ist nin a. bugrayla dualarımızı eksik etmeelim
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 19.03.2007 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim çiçeeme hiç bişey olmaz.Ayağa kalkıcak ve eski sağlığına kavuşucak....Buğradan gelen haberler anicik,inde belirttiği gibi olumlu yönde.En azından bilincinin açılmış olması sevindirici bir haber ama esas yarın belli olucak.Boğazım düğüm düğüm karmakarışık oldum. Tanerim sana da çok geçmiş olsun ve sende en kısa zaman da kontrolden geçiceksin beni kızdırma:sinir: Sinirlendim
Çiçeemmm benim hemencecik iyileş oldu mu? Dualarım seninle....(Sen bi ayağa kalk sırf seni dövmek için gelicem İstanbul'a Sinirlendim )
BeLiaL Çevrimdışı BeLiaL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 19.03.2007 - 02:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zen, evet abi a. ist bulun bu sezon harika olcak ama bugra güzel bi sopa yiyecek bizi urda uykusuz elimiz kolumuz baglı bırakmak ne imiş ögrenicek dayanıklıdır BENİM ÇİÇEGİM geçicek bu gunler
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 30, 31, 32  Sonraki
6. sayfa (Toplam 32 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal