Kayıt: Aug 27, 2005 Mesajlar: 3046 Nereden: Balıkesir/Akçay
Tarih: 17.03.2007 - 09:15 Mesaj konusu:
geldiğinizde fotoları bol bol bekliyoruz ama bu topic gibi resimler de bir topic de olursa baya güzel olur _________________ ––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Çok heveslenmiştim ama kısmet olmadı , biraz daha motor kullanmayı öğreneyim hiçbir geziyi kaçırmamaya çalışacağım . İyi eğlenceler diliyorum tüm katılımcılara . _________________ Forever Truva - Chopper 250cc Tr250 - 4
http://www.teknoportal.gen.tr http://www.sevgiliye.net
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7251 Nereden: way of LİFE / German autobahn
Tarih: 17.03.2007 - 19:25 Mesaj konusu:
ali hiç bir yerde karşıma çıkma olum
50 kere aradım ya ne dir bu ali nerdesin ne yapıyon geçicen mi buraya işimi gücümü bıraktım hadi dedik bi gezi olmuş katılalım ama ali ali de iş yok yalan mı aliiii
Evet arkadaşlar Gelibolu yarım adası ziyaretimiz çok şükür kazasız belasız geçti.Geziye biraz geç başlansa da dediğim gibi kazasız belasız olması en sevindirici yanı. Güzelyalı'da konaklanacak olan otele giderken başka bir grubun yaptığı üzücü kaza manzarasında sadece arabayı görebildik. Denildiğine göre kazaya üç motosiklet karışmış. Birinin alev aldığını da duyduk. Ve ağır yaralı var denildi.Her ne kadar tanımasakta kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun.Geçmiş olsun. Ve yarım adada yine bir yada bir kaç motosiklet yoldan çıkıp uçmuşlar .Tur öncesi aldığımız kaza haberi beni oldukça etkiledi. Pek gülemedim belli de etmemeye çalıştım ama.... . Neyse şu an yorgunluktan tam kafayı toplayıp yazamıyorum. MD grubu şu an konaklayacakları otelde. herkes sağlam, yemeklerini yiyorlar. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Merzifon dan tüm dostlarıma selamlar.Güzel bir yolculuk sonrası eve vardım .Sizlerle çok güzel vakit geçirdim.Yakın ilgilerini esirgemeyen tüm MD lere teşekkür ediyorum .Tiz vakitte tekrar buluşmak üzere _________________ Ümit saadetten alınmış bir miktar borçtur, herşeyin yok olduğu anda bile ümit vardır.
Merzifon dan tüm dostlarıma selamlar.Güzel bir yolculuk sonrası eve vardım .Sizlerle çok güzel vakit geçirdim.Yakın ilgilerini esirgemeyen tüm MD lere teşekkür ediyorum .Tiz vakitte tekrar buluşmak üzere
Yerine yurduna sağ salim döndün. O kadar yol az değil doğrusu.İyi istirahatler.Bu arada case'de yanıp sönen kırmızı ışıklara bayıldım.Çok akıllıca _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 18.03.2007 - 23:17 Mesaj konusu:
freewing, İst. MD Çanakkale Şehitlerimizi anma gezisinden kazasız belasız dönmüştür. Çanakkaleye adım atmamızla başlayan yakın ilgi ve yakın takibin için çok teşekkürler.
MD kardeşliğini ve dostluğunu en güzel şekliyle içimizde ve yanımızda hissettik Çanakkalede
Fotoğraflar az sonra yayında olacak, geldikçe eklemeye devam edeceğiz, Fotoğrafları mümkün olduğunca 1. ve 2. sayfada toplamaya özen göstereceğiz, izlenebilirlik adına..
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 22, 23, 24
24. sayfa (Toplam 24 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız