Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anmaya Gidiyoruz..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anmaya Gidiyoruz..

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anmaya Gidiyoruz..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 22, 23, 24

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 17.03.2007 - 07:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

08:00 itibarı ile uyandım, hazırlıklarımı yapıp toplanma yerine doğru yola çıkacam. 09:30 da da çanakkaleye doğru gaz açacaz...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GPR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 17.03.2007 - 07:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

08:00 dukkan açtım ve kankımı beklıyorum Bravo ve bizzz de hazırız Alkışlıyorum
Başa dön
GPR Çevrimdışı GPR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 17.03.2007 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cetik, ulann ne adamsıns en yaaa
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 17.03.2007 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geldiğinizde fotoları bol bol bekliyoruz ama bu topic gibi resimler de bir topic de olursa baya güzel olur Gülümsüyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
KILICBEY
Üye
Üye

MesajTarih: 17.03.2007 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok heveslenmiştim ama kısmet olmadı , biraz daha motor kullanmayı öğreneyim hiçbir geziyi kaçırmamaya çalışacağım . İyi eğlenceler diliyorum tüm katılımcılara .
Başa dön
KILICBEY Çevrimdışı KILICBEY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 17.03.2007 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali hiç bir yerde karşıma çıkma olum Öfkeliyim Öfkeliyim Sinirlendim Sinirlendim
50 kere aradım ya ne dir bu ali nerdesin ne yapıyon geçicen mi buraya işimi gücümü bıraktım hadi dedik bi gezi olmuş katılalım ama ali ali de iş yok yalan mı aliiii

Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 17.03.2007 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar Gelibolu yarım adası ziyaretimiz çok şükür kazasız belasız geçti.Geziye biraz geç başlansa da dediğim gibi kazasız belasız olması en sevindirici yanı. Güzelyalı'da konaklanacak olan otele giderken başka bir grubun yaptığı üzücü kaza manzarasında sadece arabayı görebildik. Denildiğine göre kazaya üç motosiklet karışmış. Birinin alev aldığını da duyduk. Ve ağır yaralı var denildi.Her ne kadar tanımasakta kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun.Geçmiş olsun. Ve yarım adada yine bir yada bir kaç motosiklet yoldan çıkıp uçmuşlar .Tur öncesi aldığımız kaza haberi beni oldukça etkiledi. Pek gülemedim belli de etmemeye çalıştım ama.... Üzgünüm . Neyse şu an yorgunluktan tam kafayı toplayıp yazamıyorum. MD grubu şu an konaklayacakları otelde. herkes sağlam, yemeklerini yiyorlar.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
merdoc
Üye
Üye

MesajTarih: 18.03.2007 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merzifon dan tüm dostlarıma selamlar.Güzel bir yolculuk sonrası eve vardım Bravo .Sizlerle çok güzel vakit geçirdim.Yakın ilgilerini esirgemeyen tüm MD lere teşekkür ediyorum Alkışlıyorum .Tiz vakitte tekrar buluşmak üzere
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 18.03.2007 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merdoc,
Alıntı:

Merzifon dan tüm dostlarıma selamlar.Güzel bir yolculuk sonrası eve vardım .Sizlerle çok güzel vakit geçirdim.Yakın ilgilerini esirgemeyen tüm MD lere teşekkür ediyorum .Tiz vakitte tekrar buluşmak üzere

Yerine yurduna sağ salim döndün. O kadar yol az değil doğrusu.İyi istirahatler.Bu arada case'de yanıp sönen kırmızı ışıklara bayıldım.Çok akıllıca Bravo

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gulo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.03.2007 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir yolculuk harika bir uyum...resimleri sabırsızlıkla bekliyorum hepinize tek tek teşekkürler..KLE 500 Gulo Göz kırpıyorum
Başa dön
gulo Çevrimdışı gulo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 18.03.2007 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing, İst. MD Çanakkale Şehitlerimizi anma gezisinden kazasız belasız dönmüştür. Çanakkaleye adım atmamızla başlayan yakın ilgi ve yakın takibin için çok teşekkürler. Alkışlıyorum
MD kardeşliğini ve dostluğunu en güzel şekliyle içimizde ve yanımızda hissettik Çanakkalede Çoook seviyorum
Fotoğraflar az sonra yayında olacak, geldikçe eklemeye devam edeceğiz, Fotoğrafları mümkün olduğunca 1. ve 2. sayfada toplamaya özen göstereceğiz, izlenebilirlik adına.. Bravo

Yol Hikayesi ve Fotoğraflar için buradan buyurun. Göz kırpıyorum
http://www.motordelisi.com/ftopict-44244.html
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 22, 23, 24
24. sayfa (Toplam 24 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal