Tarih: 18.03.2007 - 22:12 Mesaj konusu:
Allah ikinizede özellikle henry'e acil şifalar versin sayfaları tek tek okudum ama yanlış anlamaya mahal vermemek için şunu bi daha ayrıntılı bi şekilde anlatın alkol varmı, kask takılmamışmı,yeler ıslakmıydıda ikiniz düştünüz yoksa, yarışıyormuydunuz??? ve henry'nin son durumunu yazın lütfen kazasız belasız sürüşler tekrar allah şifa versin ve geçmiş olsun
Allah beterinden korusun.. üzüldüm inş bi an önce düzelir saglıgına kavuşur gecmiş olsun... _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Tarih: 18.03.2007 - 22:35 Mesaj konusu:
Nasıl bir haber bu ya... harbi çok üzüldüm.. henry amca ne yaptın sen? abi bir an önce kalkıyorsun abicim ve söz 3 tane golünü yiyeceğim... ama 3 ten fazla yemem haberin olsun ... dualarımız seninle bir an önce sağlığına kavuşman dileği ile... seni çok seviyoruz sakın unutma bunu...
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 18.03.2007 - 22:54 Mesaj konusu:
buğra kardeşimize büyük geçmiş olsun diyorum
çok üzüldüm doğrusu Allah acil şifalar versin _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1501 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 19.03.2007 - 00:00 Mesaj konusu:
az önce taksim ilkyardıma gittim buğrayı görme düşüncesiyle. kapıda Crunch07 ve ALPER600 beni bekliyorlardı. daha sonrasında zen ve Yakiin de geldiler. feribottan iner inmez alperin telefonuyla zaten yüreğimiz ağzımıza geldi.. aldığım bilgileri aktarayım:
sol kolunun 3 yerinde kırık varmış, beyninde ödem oluşmuş ve kasıklarındaki kemiklerin kırık olduğundan şüpheleniyolarmış. odasının kapısında ailesi bekliyordu. ancak yoğun bakımda olduğundan onları bile almamışlar içeri.. sorulan sorulara cevap veriyormuş ancak konuşması yavaş ve dili sürçüyormuş. ama gelen doktor iyi konuştu ertesi gün için servise alabiliriz dedi..
yine geçmiş olsun arkadaşlar.. aspire tanercim sana da geçmiş olsun. allah korumuş daha kötüsü de gelebilirmiş başına.. _________________
ANY 21
Hepimize geçmiş olsun öncelikle. Buğra nın yanından geliyorum.Haberi olmayanlar için söyleyeyim.Kazadan sonra kasıklarında kırık olması ihtimali üzerinde duruyor doktorlar. Kolunda 3 yerde kırık var.Beyninde ödem oluşmuş. Bu ödemin dağılmasını umut ediyor doktorlar. Onun yanına gelip destek olmaya çalışan tüm arkadaşlarına teşekkürler. En kısa zamanda yanımızda olacak hiç merak etmeyin.Hatta bu topice yazacak Allahın izniyle. _________________ -´07 CBF 150- "Port´u Müdafa Yoktur, Host´u Müdafa Vardyr!"
çok üzüldüm arkadaşlar..
acil şifalar olur inşallah..
buğra nın en yakın zamanda iyileşmesi ,aramıza dönmesi dileğiyle..
dualarımız buğra ile.. _________________ *****Giden Gitmiştir ;Gittiği Gün Bitmiştir ....
BEN Gideni Değil ;Giden Beni KaybetmiŞtir.......*****
Kayıt: Jul 20, 2006 Mesajlar: 1381 Nereden: FEar Of ThE DaRk:)
Tarih: 19.03.2007 - 00:24 Mesaj konusu:
duyunca elim ayagım boşaldı bugraya o kadar kızdımki ne yapıcagımı şaşırdım gittigimde zaten bir kez daha çöktüm annesi aglamaklı konusunca ya varya allah işte nediyim yasanması lazımmış kalkıcak ve güzel bi dayak yicek benden
herşey çok güzel olcak yaza ist nin a. bugrayla dualarımızı eksik etmeelim _________________ hayal mayayel ben memnunum
Benim çiçeeme hiç bişey olmaz.Ayağa kalkıcak ve eski sağlığına kavuşucak....Buğradan gelen haberler anicik,inde belirttiği gibi olumlu yönde.En azından bilincinin açılmış olması sevindirici bir haber ama esas yarın belli olucak.Boğazım düğüm düğüm karmakarışık oldum. Tanerim sana da çok geçmiş olsun ve sende en kısa zaman da kontrolden geçiceksin beni kızdırma:sinir:
Çiçeemmm benim hemencecik iyileş oldu mu? Dualarım seninle....(Sen bi ayağa kalk sırf seni dövmek için gelicem İstanbul'a ) _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Kayıt: Jul 20, 2006 Mesajlar: 1381 Nereden: FEar Of ThE DaRk:)
Tarih: 19.03.2007 - 01:25 Mesaj konusu:
zen, evet abi a. ist bulun bu sezon harika olcak ama bugra güzel bi sopa yiyecek bizi urda uykusuz elimiz kolumuz baglı bırakmak ne imiş ögrenicek dayanıklıdır BENİM ÇİÇEGİM geçicek bu gunler _________________ hayal mayayel ben memnunum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız