Kayıt: Feb 06, 2007 Mesajlar: 1282 Nereden: ISTANBUL HONDA
Tarih: 18.03.2007 - 23:27 Mesaj konusu:
Kaza yapan arkadaslarımıza acil şifalar diliyorum, motorlar çekililirken ben de oradaydım, görüntüyle sonucun doğru orantılı olmaması sevindirici... çünkü gerçekten motorların ve aracı hali pek iç açıcı değildi... Diğer gruplara mensup kaza yapan arkadaşların da umarım ciddi yaralanmaları yoktur. Ben ölüm haberi duymadım gerçi ama dua ediyorum ki yoktur da _________________ 0 rh+
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1501 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 18.03.2007 - 23:54 Mesaj konusu:
evet biz de kaza sonrasında oradan geçiyorduk. ben kazalı motoru göremedim sadece bir çekici gördüm sanırım dikkatimi çekmemiş.. olay sonrasında 1 ölü 2 ağır yaralı varmış diye duymuştum. çok geçmiş olsun ölenlerin ailesine ve sevdiklerine sabır, yaralılara da en kısa zamanda şifa diliyorum.. _________________
ANY 21
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 19.03.2007 - 17:14 Mesaj konusu:
anicik bu kazada büyük bir şans eseri ölüm ve ağır yaralanma olmamış sanırım o diğer kaza _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 19.03.2007 - 21:34 Mesaj konusu:
Alıntı:
Huseyin KARTAL hastamizin durumunun gayet iyi ve zamanla bir aksaklik kalmayacagini duymanin keyfiyle, takriben 150 motor ile organizasyona katildik... Esi Deniz KARTAL'in legen kemiklerinin ayrilmasi ve zamanla yerine gelecegi sebebiyle zaten iyi durumdaymis, diger CBF surucusu Tahir ALTINYAL ise zaten Cumartesi gununden Izmire donmus ve8-10 gunde ayaginin uzerine basabilecekmis.
durumlarının hızla dahada iyiye gitmesini beni gerçekten çok sevindirdi arkadaşlar
Not:ikiteker.orgVap53 nickli üyeden alıntıdır _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Tarih: 09.04.2007 - 07:11 Mesaj konusu:
Yazları Çanakkale de geçiren biri olarak bahsedilen noktayı çok iyi biliyorum..Devamlı kaza olan bir nokta.Arabalar devamlı yola geniş diye bakmadan çıkarlar,umarım karayolları ve trafik bölgesi konuya daha dikkatli bakar,dostlara geçmiş olsun der,en kısa zanmanda tekrar aramızda görmeyi dilerim. _________________ Murat Yurdakul
Ainesi İştir Kişinin, Lafa Bakılmaz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız