Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İkiteker.org "Çanakkale'den Üzücü Bir Kaza Haberi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İkiteker.org "Çanakkale'den Üzücü Bir Kaza Haberi

İkiteker.org "Çanakkale'den Üzücü Bir Kaza Haberi
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 18.03.2007 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaza yapan arkadaslarımıza acil şifalar diliyorum, motorlar çekililirken ben de oradaydım, görüntüyle sonucun doğru orantılı olmaması sevindirici... çünkü gerçekten motorların ve aracı hali pek iç açıcı değildi... Diğer gruplara mensup kaza yapan arkadaşların da umarım ciddi yaralanmaları yoktur. Ben ölüm haberi duymadım gerçi ama dua ediyorum ki yoktur da Üzgünüm
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
spedy_burak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 18.03.2007 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun ALLAH kimseye göstermesin Ağlıyorum
Başa dön
spedy_burak Çevrimdışı spedy_burak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 18.03.2007 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet biz de kaza sonrasında oradan geçiyorduk. ben kazalı motoru göremedim sadece bir çekici gördüm sanırım dikkatimi çekmemiş.. olay sonrasında 1 ölü 2 ağır yaralı varmış diye duymuştum. çok geçmiş olsun ölenlerin ailesine ve sevdiklerine sabır, yaralılara da en kısa zamanda şifa diliyorum..

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 19.03.2007 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neler oluyor anlamıorum ben ya Üzgünüm sürekli bi kaza
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 19.03.2007 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anicik bu kazada büyük bir şans eseri ölüm ve ağır yaralanma olmamış sanırım o diğer kaza İstemiyorum
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 19.03.2007 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu; beyazkardelen79'un bahsettiği kaza değil mi? Çok üzücü gerçekten...

Alfieri
Başa dön
cozy Çevrimdışı cozy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alexis0635
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 19.03.2007 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun... Acil şifalar diliyorum.
Başa dön
alexis0635 Çevrimdışı alexis0635 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 19.03.2007 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok büyük geçmiş olsun allah acil şifalar versin allah beterinden saklasın.
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 19.03.2007 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
Huseyin KARTAL hastamizin durumunun gayet iyi ve zamanla bir aksaklik kalmayacagini duymanin keyfiyle, takriben 150 motor ile organizasyona katildik... Esi Deniz KARTAL'in legen kemiklerinin ayrilmasi ve zamanla yerine gelecegi sebebiyle zaten iyi durumdaymis, diger CBF surucusu Tahir ALTINYAL ise zaten Cumartesi gununden Izmire donmus ve8-10 gunde ayaginin uzerine basabilecekmis.

durumlarının hızla dahada iyiye gitmesini beni gerçekten çok sevindirdi arkadaşlar

Not:ikiteker.orgVap53 nickli üyeden alıntıdır
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
v-maxer
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.03.2007 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaza geçiren arkadaşlara acil şifalar diliyorum..

cok büyük geçmiş olsun..
Başa dön
v-maxer Çevrimdışı v-maxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Dinomatino
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.04.2007 - 07:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yazları Çanakkale de geçiren biri olarak bahsedilen noktayı çok iyi biliyorum..Devamlı kaza olan bir nokta.Arabalar devamlı yola geniş diye bakmadan çıkarlar,umarım karayolları ve trafik bölgesi konuya daha dikkatli bakar,dostlara geçmiş olsun der,en kısa zanmanda tekrar aramızda görmeyi dilerim.
Dinomatino Çevrimdışı Dinomatino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.04.2007 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun allah acil şifalar versin Üzgünüm
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal