Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Henry kaza yapmıştır ama artık aramızda arkadaşlar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Henry kaza yapmıştır ama artık aramızda arkadaşlar

Henry kaza yapmıştır ama artık aramızda arkadaşlar
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 30, 31, 32  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
fredo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.03.2007 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buğracım canım benim yaa inşallah geçicek ve düzeleceksin.seni yine yanımızda görmeyi çok istiyorum.acil şifalar dilerim...... Ağlıyorum
Başa dön
fredo Çevrimdışı fredo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
arif_45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 19.03.2007 - 05:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah acil şifa wersin....
Başa dön
arif_45 Çevrimdışı arif_45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 19.03.2007 - 06:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gecmis olsun... Her ikinize de.

Bin keredir soyluyorum, geceyarisi motora binmeyin diye ama kimse dinlemiyor.

Motosiklete mecbur kalinmadikca gunduz binilir. Eger yagis varsa, ve hava karamissa mecbur dahi kalinsa binilmez.

Hic gece yapilan motosiklet yarisi gordunuz mu mesela?

Ymin edin, kafaniza kaziyin bunu... Hava karardiktan sonra binmeyin su merete. Gormuyorsunuz, gorunmuyorsunuz, TR yol ve trafik sartlari da belli.... Resmen intihara tesebbus gibi bir sey.
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 19.03.2007 - 07:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck,
Alıntı:
Bin keredir soyluyorum, geceyarisi motora binmeyin diye ama kimse dinlemiyor.

mantıklı bir açıklama abi

zen büyük geçmiş olsun kardeşim acını paylaşıyorum yakın dostluklardaki birinin kaza yapması çok üzüyor anlatılmıyor bu üzüntü
arkadaşalr durumundan gün geçtikte haberdar ederseniz sevinirim teşekkürler
RRapunzel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.03.2007 - 07:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Üzgünüm acil şifalar dilıyorum..her ikini ze de geçmıs olsunn İstemiyorum
mehmetrenboz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 19.03.2007 - 07:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insaallah bir an önce sağlıgına kavuşur
Başa dön
mehmetrenboz Çevrimdışı mehmetrenboz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 19.03.2007 - 08:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buğrada kask varmış, kask kazada çatlamış ve alnında iz varmış. Açık yarası yokmuş. Tahmini kaza sürati 70-80. Ufak motorla bişey olmaz zihniyeti tehlikelidir. Allahtan kaskı, montu filan vardı, şu an aldığı nefes bunların sayesinde.

Bir not daha, kimsenin kalbini kırmayın, beddua etmeyin, yarın başına bir iş gelir pişman olursunuz. Buğrayı severim, hastaneye gittiğimde aklıma geldi bu mevzu, ya bir şekilde beddua etseydim, veya dargın küs olsaydım heralde uzun bir süre çok iyi durumda olmazdım.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 19.03.2007 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya.. bizimkisi de ondan.. başımızı duvara vurmadan ne kadar acıdığını bilmeyeceğiz.. sana hak veriyorum reşat abi..

alptoker sen de haklısın, kimsenin kalbini kırmamak gerek. zaten ne zaman öleceğimiz belli değil, o yüzden hayatı boş geçirmemek gerek.. sevdiklerinizi de üzmeyin.. birgün pişman olabilirsiniz..
buğranın başına gelenler hepimizin başına gelebilecek şeyler.. korumlaraınızı eksik etmeyin lütfen, iki adımlık yol diyip kaskını takmayanları da özellikle uyarın gerekirse zorla takın o kaskı kafasına..
ya da o kişiyle beraber çıkmayın yola..

sürekli aynı şeyleri söylemekten hepimiz bıktık.. lütfen arkadaşlar motorunuz dandik bile olsa korumalarınız sağlam olsun..

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Daniki
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Mugla/Fethiye

MesajTarih: 19.03.2007 - 08:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun.Allahacil şifa versin. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Üzgünüm
Başa dön
Daniki Çevrimdışı Daniki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 19.03.2007 - 09:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her ikinizede geçmiş olsun Allah beterinden korusun Dualarımız seninle Üzgünüm
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 19.03.2007 - 09:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Henryim çok geçmiş olsun kardeşim.ALLAH(c.c)'ın izniyle tekrar ayaklanacaksın tekrar koşturacaz senle sahalarda.Dualarım seninle.
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kemal_RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Bostancİ

MesajTarih: 19.03.2007 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Taner im cok gecmis olsun,Buğra yada allah acil şifa versin.Dün gece gec vakit tarabyaya gectim de motorla gecmek yemedi arabayla bile acelem var diye gazladım o bile yolda duramıyorken o jilet gibi yolda ne cesaret motorla gidiyordunuz,allah akıl fikir vere....
R6_seko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.03.2007 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arkadaşlar Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
R6_seko Çevrimdışı R6_seko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 19.03.2007 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TANER BUĞRA büyük geçmiş olsun kardeşim.....olayı okuyunca gerçekten çok üzüldüm Üzgünüm ah be abicim biraz daha dikkatli olamıyomusunuz ya,bu şekilde haberleri yazıyosunuz.gönül isterdi ki,bu haberin hiç burada olmaması........

umarım ikinizde şu an iyisinizdir......tekrar tekrar büyük bgeçmiş olsun....

msn den bana detayları ve son durumu söylersen sevinirim taner......
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 19.03.2007 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok üzücü bir durum. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur Üzgünüm
nofear_16 Çevrimdışı nofear_16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 30, 31, 32  Sonraki
7. sayfa (Toplam 32 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal