Tarih: 19.03.2007 - 06:20 Mesaj konusu:
Gecmis olsun... Her ikinize de.
Bin keredir soyluyorum, geceyarisi motora binmeyin diye ama kimse dinlemiyor.
Motosiklete mecbur kalinmadikca gunduz binilir. Eger yagis varsa, ve hava karamissa mecbur dahi kalinsa binilmez.
Hic gece yapilan motosiklet yarisi gordunuz mu mesela?
Ymin edin, kafaniza kaziyin bunu... Hava karardiktan sonra binmeyin su merete. Gormuyorsunuz, gorunmuyorsunuz, TR yol ve trafik sartlari da belli.... Resmen intihara tesebbus gibi bir sey. _________________ http://donald.hypermart.netMotosiklet Teorisi http://www.sahafium.comMT Kitabi http://www.kimneyebiniyor.comKimin neye bindigi
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 19.03.2007 - 07:41 Mesaj konusu:
Donald_Duck,
Alıntı:
Bin keredir soyluyorum, geceyarisi motora binmeyin diye ama kimse dinlemiyor.
mantıklı bir açıklama abi
zen büyük geçmiş olsun kardeşim acını paylaşıyorum yakın dostluklardaki birinin kaza yapması çok üzüyor anlatılmıyor bu üzüntü
arkadaşalr durumundan gün geçtikte haberdar ederseniz sevinirim teşekkürler _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 19.03.2007 - 08:17 Mesaj konusu:
Buğrada kask varmış, kask kazada çatlamış ve alnında iz varmış. Açık yarası yokmuş. Tahmini kaza sürati 70-80. Ufak motorla bişey olmaz zihniyeti tehlikelidir. Allahtan kaskı, montu filan vardı, şu an aldığı nefes bunların sayesinde.
Bir not daha, kimsenin kalbini kırmayın, beddua etmeyin, yarın başına bir iş gelir pişman olursunuz. Buğrayı severim, hastaneye gittiğimde aklıma geldi bu mevzu, ya bir şekilde beddua etseydim, veya dargın küs olsaydım heralde uzun bir süre çok iyi durumda olmazdım.
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1501 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 19.03.2007 - 08:49 Mesaj konusu:
Donald_Duck bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya.. bizimkisi de ondan.. başımızı duvara vurmadan ne kadar acıdığını bilmeyeceğiz.. sana hak veriyorum reşat abi..
alptoker sen de haklısın, kimsenin kalbini kırmamak gerek. zaten ne zaman öleceğimiz belli değil, o yüzden hayatı boş geçirmemek gerek.. sevdiklerinizi de üzmeyin.. birgün pişman olabilirsiniz..
buğranın başına gelenler hepimizin başına gelebilecek şeyler.. korumlaraınızı eksik etmeyin lütfen, iki adımlık yol diyip kaskını takmayanları da özellikle uyarın gerekirse zorla takın o kaskı kafasına..
ya da o kişiyle beraber çıkmayın yola..
sürekli aynı şeyleri söylemekten hepimiz bıktık.. lütfen arkadaşlar motorunuz dandik bile olsa korumalarınız sağlam olsun.. _________________
ANY 21
Tarih: 19.03.2007 - 09:00 Mesaj konusu:
Her ikinizede geçmiş olsun Allah beterinden korusun Dualarımız seninle _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 19.03.2007 - 09:18 Mesaj konusu:
Henryim çok geçmiş olsun kardeşim.ALLAH(c.c)'ın izniyle tekrar ayaklanacaksın tekrar koşturacaz senle sahalarda.Dualarım seninle. _________________ Hayat Verenin Kuluyum... www.cubbeliahmethoca.tv
Kayıt: Mar 14, 2005 Mesajlar: 814 Nereden: İstanbul / Bostancİ
Tarih: 19.03.2007 - 09:31 Mesaj konusu:
Taner im cok gecmis olsun,Buğra yada allah acil şifa versin.Dün gece gec vakit tarabyaya gectim de motorla gecmek yemedi arabayla bile acelem var diye gazladım o bile yolda duramıyorken o jilet gibi yolda ne cesaret motorla gidiyordunuz,allah akıl fikir vere.... _________________ Sevgi emek,emek ise vazgeçmeyecek kadar ama özgür bırakacak kadar sevmektir...
Tarih: 19.03.2007 - 10:03 Mesaj konusu:
TANER BUĞRA büyük geçmiş olsun kardeşim.....olayı okuyunca gerçekten çok üzüldüm ah be abicim biraz daha dikkatli olamıyomusunuz ya,bu şekilde haberleri yazıyosunuz.gönül isterdi ki,bu haberin hiç burada olmaması........
umarım ikinizde şu an iyisinizdir......tekrar tekrar büyük bgeçmiş olsun....
msn den bana detayları ve son durumu söylersen sevinirim taner...... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız