Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motosiklet sürmek spormudur.öyleyse nereye faydası var?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motosiklet sürmek spormudur.öyleyse nereye faydası var?

motosiklet sürmek spormudur.öyleyse nereye faydası var?
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
seafor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.03.2007 - 01:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsikletin bana faydaları ,rahatlama yönünde bende stres valan kalmıyor motorsikletde gaz acınca ,gideceğim yer eger en fazla bir saat se ben bu yolu 25 dk düşürüyorum motorsikletle ,daha çok kız arkadaşım oluyor Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum ben bu faydalarını görrüyorum ,buna spor mu dersiniz ,yoksa başka bir şeymi bende bilmiyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum ama bana faydalı bir makina oldugu kesin
Başa dön
seafor Çevrimdışı seafor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 19.03.2007 - 01:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önemli olan verdigi hiss
ama su özgürlük saçmalıgı degil adrenalin de degil aslında
yusuf yusufla azrail in ten kokusunu almaya baslarken yasanan duygu Gülümsüyorum anlatılmıyor galiba benım tükçem ok
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.03.2007 - 02:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yorduguna gore kesin yarari var Bravo
Stromer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Berlin

MesajTarih: 19.03.2007 - 03:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Boks sporundan daha iyi olsa gerek ,
dün vardi bir mac of offf diyorum sadece,
kafaya mideye o kadar darbe aliyo banamisin demiyo adam

o sporsa bizim demiratla gezintiler hayli hayli spor olur. Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
Stromer Çevrimdışı Stromer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
arif_45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 19.03.2007 - 05:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor we hız benim için bir tutku aşk diyebilirim ne sporu yahuu.....

Son Mesajdan 34 saniye:

motor benim için hem tutku hemde aşkk ne sporu yaa
Başa dön
arif_45 Çevrimdışı arif_45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 19.03.2007 - 07:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

spor,hobi,taşıt,stres atma aracı,herşey benim için...
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
korhankursat
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.03.2007 - 09:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanattır, cildi güzelleştirir.
Başa dön
korhankursat Çevrimdışı korhankursat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.03.2007 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ozaman hiç bir aletle yapılan şey spor sayılmıyorsa sporun tarihi değişir,ralli,F1,okçuluk,atıcılık,paraşüt,kayak,motorsporları vb..düşünsenize bunlar spor sayılmassa ne sayılır.
Başa dön
blt69 Çevrimdışı blt69 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TT600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Taşdelen Illegals

MesajTarih: 19.03.2007 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor sürmek sordur , ama ne motoru sürdüğünüzle alakalıdır , arazide bilerek ve tempolu kullanacağınız bir 640 ADV veya SX-Exc tarzı motor , size saatte litrelerce su içirtir , tüm kaslarınız çalışır , ozellikle arka bacak kasları omuz ,kol kasları , cok calısır , cunku 1 kere arazide motor oturarak kullanılmaz , her daım ayakta ve motoru 2 bacagınız arasında sıkacaksınız , bunun yanında motoru dızgınleyeceksınız .) Motoru altınızda tutmak ıcın acı kuvvet kullanacaksınız , motorun ustunde durabılmek ıcın her kasınız daımı olarak calısacak , çamur içinde 50 km gidince adım atacak haliniz kalmayacak .) motor sporu budur , gerı kalanı sag bılek ve sol parmak sporudur ..
Başa dön
TT600 Çevrimdışı TT600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fingerfive
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.03.2007 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim için de spor sayılmaz, hatta motor kullanmak beni tembelleştirdi. önceden daha çok yürürdüm şimdi her yere motorla gidiyorum.
Başa dön
fingerfive Çevrimdışı fingerfive Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 19.03.2007 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorsporları ,topic i açan arkadasın tahmin ettiği üzere belirli bir kas grubunu geliştirmek için türetilmemiştir ancak yüksek kaabiliyet ve dikkat olmazsa olmazlarındandır.Kuvvet antremanları ve kondisyon destekleyıcı unsurlardır.Yani motorsporları ile uğraşan bir insan kesinlikle fiziksel kuvvetini taşıtın hakimiyetini,dikkatini,motivasyonunu kaybetmemek adına sürekli antreman (spor) yaparak artırmalıdır.Anlasıldığı gibi mekanik sporlar fiziksel güç gerektiren kalori harcatan kendi içinde kategorileri olan,yoğun anteman isteyen ve eskiye dayanan bir spor türüdür.Tek farkı top ,dumbell,golf sopası,raket yerine bir araca sahip olma gereksinimidir.
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hondabros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 19.03.2007 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla spor olup olmadığı beni ilgilendirmiyor.motor=yaşam biçimim,herşeyim,en büyük zevkim.
Alıntı:

Sanattır, cildi güzelleştirir.
aksine rüzgar çarpabilir(yüz felci gb.)kask yoksa. Göz kırpıyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gavurbey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YTU Davutpa?a Kampusunden..

MesajTarih: 19.03.2007 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uzun yolda az cok terlersin..
Hız Yaparsan vucuttaki adrenalin seviyesinin artışından dolayı terlersin..
Terlemeden dolayı Su kaybı arttıgı için metabolizmada bulunan hucre basına cıkan su mıktarı en cok olan yag hucrelerı devreye girer..Ve Yağ Yakımı hzılanır..
Trafigi ölçümlemek ve takip etmek beyindeki glıkoz oranını dusurur ve ii bir enerji yakımı saglar..
Motorsiklet refleksleri geliştirir.Bununla birlikte karar verme yeteneğiniz artar..
El ve ayak bilekleriniz kuvvetlenir (debriyaj vites fren)
Vibrasyon(titreme) yuzunden yag yakıldıgına inanmıyorum açıkçası..
Başa dön
gavurbey Çevrimdışı gavurbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GN125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST/maltepe

MesajTarih: 19.03.2007 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla hepiniziniz cevapları bana göre çok dogru ,bide donalt duck,gixxa ,raygant ,ve tarkan 600 yazarsa çok sevineceğim
Başa dön
GN125 Çevrimdışı GN125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
taylamon
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.03.2007 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gn 125 arkadaş forumda çok güzel topikler açıyorsun teşekkürler Çok gülüyorum birde şu nickini değiştirsen Çok gülüyorum Öfkeliyim
Başa dön
taylamon Çevrimdışı taylamon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal