motorsikletin bana faydaları ,rahatlama yönünde bende stres valan kalmıyor motorsikletde gaz acınca ,gideceğim yer eger en fazla bir saat se ben bu yolu 25 dk düşürüyorum motorsikletle ,daha çok kız arkadaşım oluyor ben bu faydalarını görrüyorum ,buna spor mu dersiniz ,yoksa başka bir şeymi bende bilmiyorum ama bana faydalı bir makina oldugu kesin
Kayıt: Jul 20, 2006 Mesajlar: 1381 Nereden: FEar Of ThE DaRk:)
Tarih: 19.03.2007 - 01:40 Mesaj konusu:
önemli olan verdigi hiss
ama su özgürlük saçmalıgı degil adrenalin de degil aslında
yusuf yusufla azrail in ten kokusunu almaya baslarken yasanan duygu anlatılmıyor galiba benım tükçem ok _________________ hayal mayayel ben memnunum
yorduguna gore kesin yarari var _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Ozaman hiç bir aletle yapılan şey spor sayılmıyorsa sporun tarihi değişir,ralli,F1,okçuluk,atıcılık,paraşüt,kayak,motorsporları vb..düşünsenize bunlar spor sayılmassa ne sayılır.
Kayıt: Mar 13, 2006 Mesajlar: 399 Nereden: Taşdelen Illegals
Tarih: 19.03.2007 - 10:51 Mesaj konusu:
Motor sürmek sordur , ama ne motoru sürdüğünüzle alakalıdır , arazide bilerek ve tempolu kullanacağınız bir 640 ADV veya SX-Exc tarzı motor , size saatte litrelerce su içirtir , tüm kaslarınız çalışır , ozellikle arka bacak kasları omuz ,kol kasları , cok calısır , cunku 1 kere arazide motor oturarak kullanılmaz , her daım ayakta ve motoru 2 bacagınız arasında sıkacaksınız , bunun yanında motoru dızgınleyeceksınız .) Motoru altınızda tutmak ıcın acı kuvvet kullanacaksınız , motorun ustunde durabılmek ıcın her kasınız daımı olarak calısacak , çamur içinde 50 km gidince adım atacak haliniz kalmayacak .) motor sporu budur , gerı kalanı sag bılek ve sol parmak sporudur ..
Motorsporları ,topic i açan arkadasın tahmin ettiği üzere belirli bir kas grubunu geliştirmek için türetilmemiştir ancak yüksek kaabiliyet ve dikkat olmazsa olmazlarındandır.Kuvvet antremanları ve kondisyon destekleyıcı unsurlardır.Yani motorsporları ile uğraşan bir insan kesinlikle fiziksel kuvvetini taşıtın hakimiyetini,dikkatini,motivasyonunu kaybetmemek adına sürekli antreman (spor) yaparak artırmalıdır.Anlasıldığı gibi mekanik sporlar fiziksel güç gerektiren kalori harcatan kendi içinde kategorileri olan,yoğun anteman isteyen ve eskiye dayanan bir spor türüdür.Tek farkı top ,dumbell,golf sopası,raket yerine bir araca sahip olma gereksinimidir. _________________ HONDA CBR600F5 Yoshimura
KAWASAKI Z750Muzzys(old bike)
The world is yours
Uzun yolda az cok terlersin..
Hız Yaparsan vucuttaki adrenalin seviyesinin artışından dolayı terlersin..
Terlemeden dolayı Su kaybı arttıgı için metabolizmada bulunan hucre basına cıkan su mıktarı en cok olan yag hucrelerı devreye girer..Ve Yağ Yakımı hzılanır..
Trafigi ölçümlemek ve takip etmek beyindeki glıkoz oranını dusurur ve ii bir enerji yakımı saglar..
Motorsiklet refleksleri geliştirir.Bununla birlikte karar verme yeteneğiniz artar..
El ve ayak bilekleriniz kuvvetlenir (debriyaj vites fren)
Vibrasyon(titreme) yuzunden yag yakıldıgına inanmıyorum açıkçası.. _________________ Tyrael......
Yyldyz Technical University Engineering...
Yamaha Fz6 Fazer...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız