Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 18 Mart Kuşadası Gezisi İlk Fotolar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

18 Mart Kuşadası Gezisi İlk Fotolar

18 Mart Kuşadası Gezisi İlk Fotolar
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ruchan
Üye
Üye

Nereden: AYDIN/SÖKE

MesajTarih: 18.03.2007 - 20:21    Mesaj konusu: 18 Mart Kuşadası Gezisi İlk Fotolar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
ruchan Çevrimdışı ruchan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mertcan09
Üye
Üye

Nereden: aydyn/söke

MesajTarih: 18.03.2007 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abı dewamı nerde fotolarınn gene tembellık yapıosunn Dil çıkarıyorum
Başa dön
mertcan09 Çevrimdışı mertcan09 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
born
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 18.03.2007 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet ya bi dğnya forto olması lazımdı. Fotoğraf falan neyse de gerçekten gezi çok güzel oldu nice gezilere hep beraber kazasız belasız inşallah. Alkışlıyorum
Başa dön
born Çevrimdışı born Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 18.03.2007 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muhabbetiniz daim olsun deliler Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ismlcrpc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR GÖNEN

MesajTarih: 18.03.2007 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maaşallah epey kalabalıkmışsınız eğlenceli bir gezi olmuştur umarım

Başa dön
ismlcrpc Çevrimdışı ismlcrpc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Typ_R
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: olugumu daha ben bilmiyorum ki !

MesajTarih: 18.03.2007 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

30 kişi var galiba orda yaw süperrrrr gezi olmusturrr Çok gülüyorum
ege2004
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: Buca-Yzmir

MesajTarih: 19.03.2007 - 07:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ruchan;

eline sağlık iyi sığdırmışsın fotoyu...
Güzel ve düzenli bir geziyi daha geride bıraktık.
katılan tüm arkadaşlara teşekkürler...

arif kandillioğlu.
Hedef 2010 geri döneceğim......
Başa dön
ege2004 Çevrimdışı ege2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
erkan_turak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ElaZıĞ

MesajTarih: 19.03.2007 - 07:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş güzel olmuş yaaa Bravo
Başa dön
erkan_turak Çevrimdışı erkan_turak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
5ir
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.03.2007 - 07:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

organizasyon ve katılım için teşekkürler gerçekten çok güzel bir gezi oldu
Başa dön
5ir Çevrimdışı 5ir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
baffhalil
Üye
Üye

Nereden: aydyn/söke

MesajTarih: 19.03.2007 - 07:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm M.D. yatkililerine böyle güzel bir organizasyon yaptıkları için kendilerine ay Alkışlıyorum rı ayrı teşekkür ederim..ayrıca ekipteki dostluğu göstermiş oldukları yakınılığı anlatmam mumkün değil..ellerinize ve yüreğinize sağlık..bu tür organizasyonların devamını diler..saygılar
Başa dön
baffhalil Çevrimdışı baffhalil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
fingerfive
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.03.2007 - 07:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılamadığıjm için çok pişmanım, bundan sonraki ilk geziye gelmek istiyorum
Başa dön
fingerfive Çevrimdışı fingerfive Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 19.03.2007 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ruchan, müsadenle bir kaç resimde ben eklemek istiyorum;

Öncelikle Velit kardeşimin gezi için bana verdiği motoruyla başlamak istiyorum;yani piskopatla;

Md nin en küçük üyesi ve en yakışıklı üyesi yan yana;ikiside benim canım yaa.

Yorulan bir motordelisi en rahat nerede dinlenir?Cevap aşağıda!
Y

Buda hızlı ve zorlu virajlardan sonra Ufak CC li arkadaşları beklerken

Mükemmel insanlarla birlikte geçirilen mükemmel bir geziydi.Katılan ve katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkürler.

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.03.2007 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böylesine önemli bir etkinlikte bu kadar mı fotograf çekildi?
anlaşılan İZMİR MD nin fotograf sorumlusunu belirlemek şart oldu..
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 19.03.2007 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, Başkanım SERTER en az yüz'e yakın fotoğraf çekmiştir.Ama müsait olduğunda topik açacak zannedersem.

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MOROVA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AYDIN

MesajTarih: 19.03.2007 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neye niyet neye kısmet oldu benim iş,
akşam üzeri, en azından ortaklarda beraber çöpşiş yeriz diye direk oraya doğru yola koyuldum nazilliden, germenciğe geldiğimde baktım 10-15 motor karşıdan bi ihtişamla geliyor Şok oldum
ziyafeti kaçırdık anlaşılan grup dağılmış diye düşünüp döndüm takıldım peşlerine
en ufağı 650 cc olan motorları cheetah ile yakalamak hayli zor olsa da kırmızı ışıkların da yardımıyla yakaladım, Alkışlıyorum aydına kadar grup sürüşü ile geldik gelene kadar anladım ki arkadaşlar deli değil Dil çıkarıyorum aydında bir merkezde toplandılar baktım ki MD den bir tek ben varım... ruzgaravcilari.com olan yeni bir grubun içine girmiş olarak bir şaşkınlık yaşadım haliyle ama tanıdık simalarla şaşkınlık yerini tatlı bir tebessüme bıraktı ve sonrasında vedalaşıp eve dönüş... değişik oldu sizlerle olamadım ama inşallah bir dahakine grubu karıştırmam umarım Delirdim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal