Böyle motor alınmaz. Tecrübeni yaz ki ona göre yardımcı olsunlar. Daha önce motor kullandın mı? Daha önce race makina kullandın mı? Bu bütçenin yanında güvenlik ekipmanları için paran var mı? Daha detaylı bilgi ver ki yardımcı olabilelim değili mi ama?
Aramıza hoşgeldin bu arada. _________________ Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...
Hşbldk saol daha önce racing kullanmadım, scooterm vardı geçen yaz sattım onu... güvenlik ekipmanı olarakda sanırım kask ile mont kastediyorsun onları ayriyeten alırım...
bence scooter sonrası basamakları tek tek çıkmakta fayda var. bence bu fiyata güçlü bi makina düşünme zaten. güçlü bi makine bu fiyata seni güldürmez. ilk başta 250 gibi başla sonra maddiyatın artsın ve tecrüben yavaş yavaş makinayı büyütürsün. tecrübeli olarak büyük makine kullanmak senin için daha iyi olacktır kanımca
Kayıt: Oct 28, 2005 Mesajlar: 214 Nereden: 35..½..Karşıyaka....!!
Tarih: 20.03.2007 - 11:26 Mesaj konusu:
Hem race makina hemde orta ve başlangıc seviyesi olarak tavsiye edeceğim motor:
Hoyosung GT 250 R
Verdiğim fiyatı baz alarak söyledim 0 km si zaten 8.000 ytl filan olması lazım
asya, sana katılıyorum tek tek çıkmakta her zaman fayda vardır
al 250 cc lik motor ondan sonra race makina alırsın acele yok temiz birşey olsun _________________ ..::Kony@ MD T€@M::..
yanlizkartal_86@hotmail.com
kendıne guvenıyorsan 600f ıyı karar..aksı halde 250 gtR olabılır..alpayfatih, kolay gelsın sana.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
öyle bi racing yok, 7 ile 9 arası sorun çıkarmıcak bi racing yok... _________________ ..Alayınız Dizilin, Kralınız Bir Adım Öne Çıksın... ...Alemde Adım Dolaşır....
alpayfatih, Arkadaşım benim fikrimi sorarsan ikinci el bir Hyosung GT 250 R senin işini ilk etapta görecektir. 600F de makul bir makinedir ancak Ben yine de GT 250 R tavsiye edrim. Performans olarak ta görsellik olarak ta tatmin edici bir motor. Son dönemde gördüğü rağbet te artmakta. Yani yarın satıyorum dediğin zaman elden çıkartmakta zorlanmayacağın, düşürüp yatırdığında canını CBR 600 F kadar yakmayacak gayet hoş bir motor akıllıca bir tercih olacaktır.
(aklında bulunsun, 2006 modellerin şasisi siyah, hem daha iyi görünüyor hem de daha kolay satabilirsin ilerde..)
Umarım yardımı dokunur. Senin için en sağlıklı kararı vermen dileğiyle. _________________ Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...
Kayıt: Feb 03, 2007 Mesajlar: 174 Nereden: Unıted States Of BURSA_TR
Tarih: 21.03.2007 - 04:32 Mesaj konusu:
Ya eskı kasa bı 600 f al gıtsın baslangıc ıcın ıdeal bosver ufak cc motorları honda 600 f en kralı bence heryola gelıyor zaten dus kalk ne yaparsan yap tavsıyem bu abı _________________ İ.KaaN DoğaN
_16 U 2138_
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız