Tarih: 20.03.2007 - 16:30 Mesaj konusu:
abi süpersiniz beee... ama biz gelemedik... ne güzel geçen hafta gidicektik... hay ben bu meteorolojinin.... .. neyse artık yazın bi daha geliriz.... _________________ SATILIK:
burgman400 2005 yanlış olmasın modifiyelidir..!
İrtibat no: 0535 8836086
Tarih: 20.03.2007 - 17:38 Mesaj konusu:
befehl_1912 kardeş ellerine sağlık çok güzel olmuş ama....hep tenıdık simalara denk gelmişsin galiba.? yada fotomak. diğer garipleri görmemiş..eğer dediğim gibiyse sana garipleride çekebilen bir makina temin edelim..sakın alınma seni sevdiğimiz için böyle yazıyorum..o kadar km. yapıyoruz, geziyoruz, dolaşıyoruz ve günlerce resimlerin yayınlarını bekliyoruz..? ama hüsrana uğruyoruz..genede sağol ellerine sağlık...yinede seni seviyoruz
Tarih: 20.03.2007 - 20:11 Mesaj konusu:
halilRR, bizde sizi bekleriz nazilliye kapımız acıktır size her zaman yolunuz falan düşerse bu tarafa ugramadan gecmeyin sakın ha organizasyon için tekrar teşekür ederiz hepinize _________________
Tarih: 20.03.2007 - 21:43 Mesaj konusu:
Sorumu tekrarlıyorum...
Kuşadasına saat kaçta vardınız vede ne kadar kaldınız kuşadasında ?
Ben 16:00 dan başladım bütün kuşadasını gezmeye ama hiçbirinize rastlayamadım
izmir plaka 3-5 kişilik 2 grup gördüm ama sizmisiniz değilmisiniz bilmediğimden direk atlamadım önlerine bende buranın delisiyim diye
Cvp bekliorum teşekkürler ... _________________ Ku?adasy Motosiklet Kulübü (KMK)www.kmk.org.tr
izmir plaka 3-5 kişilik 2 grup gördüm ama sizmisiniz değilmisiniz bilmediğimden direk atlamadım önlerine bende buranın delisiyim diye
Cvp bekliorum teşekkürler ...
Trndo-Alp, arkadasım saat tam 15:00 te oradaydık ve 1 saat moladan sonra ayrıldık çünkü yolumuz baya uzundu....yanii tam saat 16:00 da kusadasından hareket ettik _________________
Güzel bir gezi olmuş.
Eğlenmeyi bilen insan güzen insandır. Tebrikler İzmir MD _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 21.03.2007 - 13:47 Mesaj konusu:
Alıntı:
Cvp bekliorum teşekkürler ...
Trndo-Alp, Malesef saaat 16 da ayrılmak zorunda kaldık Adadan.Çünkü daha Söke Ortaklar vardı gitmemiz gereken _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız