Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - benim makinem bu olmalııııııııı!!!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

benim makinem bu olmalııııııııı!!!!!!!

benim makinem bu olmalııııııııı!!!!!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
_iRFaN_BayRaK_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.03.2007 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R, hee o zaman uydu kardeşim öyle yapalım Gülümsüyorum
_iRFaN_BayRaK_ Çevrimdışı _iRFaN_BayRaK_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 20.03.2007 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_iRFaN_BayRaK_ demiş ki:
Gülümsüyorum önceki senelerde üzerine oturmak serbesti ama ben yinede yere oturur resim çektirirdim, benim olmayan makinenin üstüne binmem Gülümsüyorum benim olduktan sonrada üzerinden inmem Gülümsüyorum

alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 20.03.2007 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılıyorum ,bu sene 2 tane 1000 lik var k7 ve tricolor 1000rr Bravo
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_iRFaN_BayRaK_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.03.2007 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdi Bu makinenin üzerine komple egzost koysam mugen headerslarıyla birlikte, öne güsel bi siyah cam, rodajınıda güsel yapıp yağını değiştirsem, beni hangi k-6, k-7 veya zx-10 ayıklıcak Gülümsüyorum kırarım o makineyi beabii GülümsüyorumGülümsüyorum
_iRFaN_BayRaK_ Çevrimdışı _iRFaN_BayRaK_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ersin-45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA - KONYA

MesajTarih: 20.03.2007 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_iRFaN_BayRaK_, katılıyorum Allah nasip eder inşallah..
Ersin-45 Çevrimdışı Ersin-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gsx-r600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.03.2007 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YakışıRR irfan abimeeeeeee
gsx-r600 Çevrimdışı gsx-r600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
efsanezzr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 20.03.2007 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence 1000 liklerin en güzeli Kawasaki ZX10R
Ben onun üstüne 1000 lik tanımam
efsanezzr Çevrimdışı efsanezzr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 20.03.2007 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence buseneye damgasını vuracak renkler
_iRFaN_BayRaK_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.03.2007 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GülümsüyorumGülümsüyorum 1000RR son karar, Alayını Yarar GülümsüyorumGülümsüyorum gibi sözler edipte insanları tutmiim Gülümsüyorum sonra markacılık yapıo diolar Gülümsüyorum gerçi markacılığıda öldürmeyelim aslında iyi bişi Gülümsüyorum ama yakışıklı abi makine renkler fln olay yani Gülümsüyorum
azur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Akbank'yn kar?ysy

MesajTarih: 21.03.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_iRFaN_BayRaK_,
moruk ben sana sunu dıyım
1-bu topicin yakında suyu cıkar
2-olayı marka savasına cevırıyolar
3-hızlı gıden arkadaslardan ve hızlı motorlarının vıdeolarını gormek ısterız
4-motoru olmadan 1000RR yavas dıyen arkadaslar ayrı bı kosede dursun
5- bu makına sana çok yakısır Bravo
_iRFaN_BayRaK_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.03.2007 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mehmet_RR, eywallah kanka Gülümsüyorum bende onu dicektim yavaş gidio diyen neye göre yavaş gidio bi açıklarsa sevinirim Gülümsüyorum

1-Nicky Hayden ABD Repsol Honda 252
2-Valentino Rossi İtalya Camel Yamaha 247
3-Loris Capirossi İtalya Ducati 229
4-Marco Melandri İtalya Fortuna Honda 228
5-Dani Pedrosa İspanya Repsol Honda 215
6-Kenny Roberts Jr. ABD Team Roberts 134
7-Colin Edwards ABD Camel Yamaha 124
8-Casey Stoner Avustralya Honda LCR 119
9-John Hopkins ABD Rizla Suzuki MotoGP 116
10-Toni Elias İspanya Fortuna Honda 116
11-Chris Vermeulen Avustralya Rizla Suzuki MotoGP 98
12-Makoto Tamada Japonya Konica-Min. Honda 96
13-Sete Gibernau İspanya Ducati 95
14-Shinya Nakano Japonya Kawasaki Racing 92
15-Carlos Checa İspanya Tech 3 Yamaha 75
16-Randy De Puniet Fransa Kawasaki Racing 37
17-Alex Hofmann Almanya Ducati 30
18-James Ellison İngiltere Yamaha 26
19-Troy Bayliss Avustralya Ducati 25

burdaki makinede honda değilmi Gülümsüyorum honda pistte veriyor gücü, cadde de yeteri kadar güç verio kontrol edebileceğimiz kadar Gülümsüyorum fazlası zaten kimsenin işine yaramaz Gülümsüyorum motorların tabelalarına bakıpta o gitmio bu gitmio dersek haksızlık etmiş oluruz aslan markada gidio Gülümsüyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 21.03.2007 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondanın 2007 renkleri çok mükemmel,ben bile hasta bi r1 ci olarak hondaya bayıldım,fakat göstergelere de aynı özenle bi el atsalar daha agresif yapsalar daha hoş olmazmı???benim fikrimce heryeri göstergeler haricinde mükemmel Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_iRFaN_BayRaK_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.03.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güsel söylemişsin kanka bende aynı göstergeleri görünce biraz hayal kırıklığı yaşadım dorusu ve sinyaller yine çok dışarda böyle aralardan geçerken takılıcak gibi duruo ama renk olay beabi Gülümsüyorum
HakanGuler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.03.2007 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel çok şık ama benim favorim Zx10 inşallah seneye.. Bravo
Başa dön
HakanGuler Çevrimdışı HakanGuler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
azur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Akbank'yn kar?ysy

MesajTarih: 21.03.2007 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_iRFaN_BayRaK_, aaa bak sınyallere laf yok
herkes takoz kullanıyo RR da bu fabrıkasyon Dil çıkarıyorum
ama ben hala yavas konusunda takıldım Şok oldum
bana hızlı vıdeo koysunlar bende bı hızlı motor goreyım yaaaaaa Delirdim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal