Kayıt: Aug 27, 2005 Mesajlar: 3046 Nereden: Balıkesir/Akçay
Tarih: 20.03.2007 - 15:24 Mesaj konusu:
_iRFaN_BayRaK_ demiş ki:
önceki senelerde üzerine oturmak serbesti ama ben yinede yere oturur resim çektirirdim, benim olmayan makinenin üstüne binmem benim olduktan sonrada üzerinden inmem
Şimdi Bu makinenin üzerine komple egzost koysam mugen headerslarıyla birlikte, öne güsel bi siyah cam, rodajınıda güsel yapıp yağını değiştirsem, beni hangi k-6, k-7 veya zx-10 ayıklıcak kırarım o makineyi beabii _________________ ..Alayınız Dizilin, Kralınız Bir Adım Öne Çıksın... ...Alemde Adım Dolaşır....
1000RR son karar, Alayını Yarar gibi sözler edipte insanları tutmiim sonra markacılık yapıo diolar gerçi markacılığıda öldürmeyelim aslında iyi bişi ama yakışıklı abi makine renkler fln olay yani _________________ ..Alayınız Dizilin, Kralınız Bir Adım Öne Çıksın... ...Alemde Adım Dolaşır....
Kayıt: May 14, 2006 Mesajlar: 964 Nereden: Akbank'yn kar?ysy
Tarih: 21.03.2007 - 15:59 Mesaj konusu:
_iRFaN_BayRaK_,
moruk ben sana sunu dıyım
1-bu topicin yakında suyu cıkar
2-olayı marka savasına cevırıyolar
3-hızlı gıden arkadaslardan ve hızlı motorlarının vıdeolarını gormek ısterız
4-motoru olmadan 1000RR yavas dıyen arkadaslar ayrı bı kosede dursun
5- bu makına sana çok yakısır _________________ Çocuklarym olmadan asla diyorsanyz ALYYE ; Çocuklarym için birgece veririm diyorsanyz BYNBYRGECE yazyp 9030 a sms olarak gönderin
mehmet_RR, eywallah kanka bende onu dicektim yavaş gidio diyen neye göre yavaş gidio bi açıklarsa sevinirim
1-Nicky Hayden ABD Repsol Honda 252
2-Valentino Rossi İtalya Camel Yamaha 247
3-Loris Capirossi İtalya Ducati 229
4-Marco Melandri İtalya Fortuna Honda 228
5-Dani Pedrosa İspanya Repsol Honda 215
6-Kenny Roberts Jr. ABD Team Roberts 134
7-Colin Edwards ABD Camel Yamaha 124
8-Casey Stoner Avustralya Honda LCR 119
9-John Hopkins ABD Rizla Suzuki MotoGP 116
10-Toni Elias İspanya Fortuna Honda 116
11-Chris Vermeulen Avustralya Rizla Suzuki MotoGP 98
12-Makoto Tamada Japonya Konica-Min. Honda 96
13-Sete Gibernau İspanya Ducati 95
14-Shinya Nakano Japonya Kawasaki Racing 92
15-Carlos Checa İspanya Tech 3 Yamaha 75
16-Randy De Puniet Fransa Kawasaki Racing 37
17-Alex Hofmann Almanya Ducati 30
18-James Ellison İngiltere Yamaha 26
19-Troy Bayliss Avustralya Ducati 25
burdaki makinede honda değilmi honda pistte veriyor gücü, cadde de yeteri kadar güç verio kontrol edebileceğimiz kadar fazlası zaten kimsenin işine yaramaz motorların tabelalarına bakıpta o gitmio bu gitmio dersek haksızlık etmiş oluruz aslan markada gidio _________________ ..Alayınız Dizilin, Kralınız Bir Adım Öne Çıksın... ...Alemde Adım Dolaşır....
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 21.03.2007 - 16:22 Mesaj konusu:
hondanın 2007 renkleri çok mükemmel,ben bile hasta bi r1 ci olarak hondaya bayıldım,fakat göstergelere de aynı özenle bi el atsalar daha agresif yapsalar daha hoş olmazmı???benim fikrimce heryeri göstergeler haricinde mükemmel _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
güsel söylemişsin kanka bende aynı göstergeleri görünce biraz hayal kırıklığı yaşadım dorusu ve sinyaller yine çok dışarda böyle aralardan geçerken takılıcak gibi duruo ama renk olay beabi _________________ ..Alayınız Dizilin, Kralınız Bir Adım Öne Çıksın... ...Alemde Adım Dolaşır....
Kayıt: May 14, 2006 Mesajlar: 964 Nereden: Akbank'yn kar?ysy
Tarih: 21.03.2007 - 16:38 Mesaj konusu:
_iRFaN_BayRaK_, aaa bak sınyallere laf yok
herkes takoz kullanıyo RR da bu fabrıkasyon
ama ben hala yavas konusunda takıldım
bana hızlı vıdeo koysunlar bende bı hızlı motor goreyım yaaaaaa _________________ Çocuklarym olmadan asla diyorsanyz ALYYE ; Çocuklarym için birgece veririm diyorsanyz BYNBYRGECE yazyp 9030 a sms olarak gönderin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız