Kayıt: Jun 23, 2005 Mesajlar: 597 Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ
Tarih: 20.03.2007 - 14:45 Mesaj konusu:
Zevkler ve renler tartışılmaz ama ben 600 RR diyeceğim.Çünkü servis,yedekparça açısından kafam rahat ve fiyat olarakta diğer makinelerden aşağıda ama ileriki günlerde ve fuarda ne olur bilemiyorum. _________________
a rh (+)
bu saydığın motorların hepsinin bir üstünlüğü var.bence yedek parça sorunu hangisinde az yaşayacaksan ona yazıl.tabi ispanyada parça sorunu türkiye gibide olmayabilir.suzukı bana her modelinde daha cilveli gelmiştir.
Tarih: 20.03.2007 - 15:29 Mesaj konusu:
Strah, aramıza hos geldın ılk baslarda bende bu 4 markada karasız kaldım racıng olarak ılk once yzf yı eledım sona 600rr ı eledım sonra suzukıyı en son gonlumde taht kuran KAWA ZX-6 da karar kıldım 2007 modelını beklıyordum sonunda cıktı vede hayalım zx-6r bu yaz veya kısa dogru fıyatlarda dusme olursa kısın alabılırıımm hatta dolu topıc acmıstım arkadasımm bence hangısınde rahat oturuyorsaan kulanması yanı sen bu 4 modelden hangısıne hıtap hangısını gusel yonlendırıyorsan onu al derım ama senın kararr ben kararımı kawa zx-6r da kıldımmm sımdıden hayrlı olsun
ha bu arada 2007 600r ı gordum gorunusu cokk hoşş 100rr gıbıı ama surusum olmadııı saygılarr ıyı surusler
bence yamaha yzf r6 derim fiatı öbürlerinden pahalı ama bence çok iyi motor performans canavarı diyebilirz 2007 modelde bira yüksek ve biraz hafif ama
fantastic_islander demiş ki:
2. sıarada kawasaki var eger fiat yada performans istemiyorsan kawasakiyide onerrim
komık duruma düşmemek için biraz teknik destekli yazalım....
kullanmadıgın teknık bılgısını okumadıgın motor hakkında sallama kardeşim...performanssız dedıgın motor sınıfının en performanslı motoru
Kayıt: Aug 08, 2006 Mesajlar: 1151 Nereden: MANİSA - KONYA
Tarih: 20.03.2007 - 16:41 Mesaj konusu:
Sonuna kadar HONDA diyorum. 2007 modeli aslında düşünce olarak iyi yapmışlar ama ortaya koyamamışlar. 2007 HONDA'nın dergisini inceledim iyice ve gördüm ki öndeki sivrilik güzel ama ortadaki mekanizma kötü... Yandan duruşu idare eder, arkası da eh işte... Ama yine de o kadar fena bulmadım ben RR'ı... Bence RR. _________________ ersingunes45@hotmail.com
B-RH(+)
Tarih: 20.03.2007 - 18:22 Mesaj konusu:
Marka konusunda sana bir öneride bulunamayacagim, ben hepsinin aynı oldugunu ve cok iyi olduklarını düsünüyorum..
Ama koydugun resimlerden anladıgım kadarıyla renk secimin dogru! SIYAH _________________ ***NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE***
arkadasım eğer piskopat makina istiyorsan R6,sağlam kullanışlı motor istiyorsan sorun çıkarmıcak cbr 600 RR buda zaten benim için son karar gösteriş istersen GSXR 600 veya ZX6R _________________
Tarih: 20.03.2007 - 19:29 Mesaj konusu:
Sırf görünüşü güzel diye motor alınmaz bence.Kullandığın bölgedeki servis ve yedek parça bulma kolaylığı daha önemli.Aralarındaki performans aralığını hissedecek kadar iyi bir soförsen DUCATI 999S al.Termignoni'ler gürlediği zaman bütün japonlar diz çöküyo..Buda benim fikrim.Diğerlerinede saygı duyuyorum.. _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız