Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600 RR kiyaslama biri yardim etsin lutfen

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600 RR kiyaslama biri yardim etsin lutfen

600 RR kiyaslama biri yardim etsin lutfen
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 20.03.2007 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zevkler ve renler tartışılmaz ama ben 600 RR diyeceğim.Çünkü servis,yedekparça açısından kafam rahat ve fiyat olarakta diğer makinelerden aşağıda ama ileriki günlerde ve fuarda ne olur bilemiyorum. OK OK

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
csaltuk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 20.03.2007 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu saydığın motorların hepsinin bir üstünlüğü var.bence yedek parça sorunu hangisinde az yaşayacaksan ona yazıl.tabi ispanyada parça sorunu türkiye gibide olmayabilir.suzukı bana her modelinde daha cilveli gelmiştir.
Başa dön
csaltuk Çevrimdışı csaltuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 20.03.2007 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Strah, aramıza hos geldın ılk baslarda bende bu 4 markada karasız kaldım racıng olarak ılk once yzf yı eledım sona 600rr ı eledım sonra suzukıyı en son gonlumde taht kuran KAWA ZX-6 da karar kıldım 2007 modelını beklıyordum sonunda cıktı vede hayalım zx-6r bu yaz veya kısa dogru fıyatlarda dusme olursa kısın alabılırıımm hatta dolu topıc acmıstım arkadasımm bence hangısınde rahat oturuyorsaan kulanması yanı sen bu 4 modelden hangısıne hıtap hangısını gusel yonlendırıyorsan onu al derım ama senın kararr ben kararımı kawa zx-6r da kıldımmm sımdıden hayrlı olsun
ha bu arada 2007 600r ı gordum gorunusu cokk hoşş 100rr gıbıı ama surusum olmadııı saygılarr ıyı surusler
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 20.03.2007 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fuarda 600rr alıyorum kısmetse. herzaman honda alıyorum. neden mi , hiçbirzaman bir sorun çıkarmadılar ve ikinci el satışı çok haraketli.
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.03.2007 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fantastic_islander demiş ki:
bence yamaha yzf r6 derim fiatı öbürlerinden pahalı ama bence çok iyi motor performans canavarı diyebilirz 2007 modelde bira yüksek ve biraz hafif ama

fantastic_islander demiş ki:
2. sıarada kawasaki var eger fiat yada performans istemiyorsan kawasakiyide onerrim

komık duruma düşmemek için biraz teknik destekli yazalım....
kullanmadıgın teknık bılgısını okumadıgın motor hakkında sallama kardeşim...performanssız dedıgın motor sınıfının en performanslı motoru
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 20.03.2007 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim fikrimi soracak olursan :
1.suzuki
2.kawasaki
3.yamaha
4.honda

aslında sağlamlık olarak honda 1 numaradır ama 2007 modeli iğrenç ötesi.

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ersin-45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA - KONYA

MesajTarih: 20.03.2007 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sonuna kadar HONDA diyorum. 2007 modeli aslında düşünce olarak iyi yapmışlar ama ortaya koyamamışlar. 2007 HONDA'nın dergisini inceledim iyice ve gördüm ki öndeki sivrilik güzel ama ortadaki mekanizma kötü... Yandan duruşu idare eder, arkası da eh işte... Ama yine de o kadar fena bulmadım ben RR'ı... Bence RR.
Ersin-45 Çevrimdışı Ersin-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oziefe
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.03.2007 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor zevk işi seni tatmin edeni al düsündükce batarsın
0 rh +
Başa dön
oziefe Çevrimdışı oziefe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
arif_45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 20.03.2007 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawa ile honda arasında seçim yap derim...... Bravo Bravo
Başa dön
arif_45 Çevrimdışı arif_45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
efsanezzr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 20.03.2007 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kawasaki Zx6r 2007 kasasını sana tavsiye ederim
efsanezzr Çevrimdışı efsanezzr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Dogg
Üye
Üye

Nereden: Çorlu & Famagusta

MesajTarih: 20.03.2007 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kararını neredeyse vermişsin, vazgeçme bence.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 20.03.2007 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tam bir gsx-r manyagı oldugumdan sana şiddetle suzuki gsx-r 600 ü tavsiye ederim

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 20.03.2007 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Marka konusunda sana bir öneride bulunamayacagim, ben hepsinin aynı oldugunu ve cok iyi olduklarını düsünüyorum..
Ama koydugun resimlerden anladıgım kadarıyla renk secimin dogru! SIYAH Bravo
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.03.2007 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım eğer piskopat makina istiyorsan R6,sağlam kullanışlı motor istiyorsan sorun çıkarmıcak cbr 600 RR buda zaten benim için son karar Bravo Bravo gösteriş istersen GSXR 600 veya ZX6R Bravo Bravo

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.03.2007 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sırf görünüşü güzel diye motor alınmaz bence.Kullandığın bölgedeki servis ve yedek parça bulma kolaylığı daha önemli.Aralarındaki performans aralığını hissedecek kadar iyi bir soförsen DUCATI 999S al.Termignoni'ler gürlediği zaman bütün japonlar diz çöküyo..Buda benim fikrim.Diğerlerinede saygı duyuyorum..
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal