Gerçekten süperdi .Ben en son bu kadar guzel ne zaman vakit geçirdiğimi ve ne kadar keyifli motor sürdügümü hatırlamıyorum.o virajların tadı damagımda kaldı. .Katılanların hepsi çok super insanlar.başta HALİLRR 'a ve diger bütün MD üyelerine çok teşekkkürler.Gezilerin ardı arkası kesilmemesi dilegiyle. ..Yalnız öteki foto ve video ları en kısa zamanda topic'e eklerseniz süper olur.
Tarih: 19.03.2007 - 12:17 Mesaj konusu:
Gezi Boyunca Fotoğrafların Büyük Çoğunluğunu gsr_emel Ablam Ve Ben Çektik Fotolar Şu Anda Oldukça Fazla Olduğundan Ve Elimizde Videolar Olduğunan Anca Akşama Yetişebilir Akşam Bütün Video Ve Fotoları Görebilirisiniz... _________________ ÖLÜMSE BEDENİNİ TRİBÜNLERDEN AYIRAN RUHUN KALIR YANIMIZDA KAF SİN KAF DİYE HAYKIRANN.......
bende dün akşamdan beri fotoları bekliyorum yaww.böyle güzel bir geziye gidemedik bari fotolara bakalım diyordum akşama kadar beklicez anlaşılan........ _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 20.03.2007 - 18:21 Mesaj konusu:
eed mükemmel bir gezidi ben cok kısa bir mesefa yanınızda bulundum bazı sorunlar yüzünden ama hayatımın en güzel günüdü diyebilirm şahsen bide stickerlar olsa tam süper olacaktı HALİL abim unutmuş canı saolsun onlarsızda güzeldi
Son Mesajdan 25 saat 57 dakika sonra eklendi:
Alıntı:
Tarih: 2007-03-19, 12:28:32 Mesaj konusu:
çalışıoz abi videoalr falan uzun sürüo
akaşm söz fotolar ve videolarla beraber sizinle olacak...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız