merhaba arkadaşlar ben aprilla Futura RST 1000 almak istiyorum bu motor hakkında yorumlarınızı bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden
Tarih: 20.03.2007 - 17:17 Mesaj konusu:
Arkadasimin motoru 4 aydir servisde yatiyor 3 kurusluk parca bekliyor. Eger sıkı bir italya baglantiniz varsa ve eliniz anahtar tutuyorsa (En azindan is bilmeyen ustalari yonlendirebilecek teknik bilgi ve tecrubeniz varsa) cok ucuza bulursaniz alinabilir (Mesela 2002 gib bir Futura'yi 6 milyar gibi bir paraya bulursaniz _________________ sevgiler
bberksan
I need your boots your clothes and your motorcycle
efsanezzr teşekkür ederim arkadaşım fakat satılmış motor
hadoken resimler için sizede teşekkür ederim
ben kısaca araştırdım ama parçalar çok pahalı ya
bir aynanın fiyatı 270 euro 500 euro ön far bu fiyatlara bmw m-3 fiyatları bile değil parçaların pahalı olması beni düşündürüyoya alternatif varmı sizce
Tarih: 20.03.2007 - 23:10 Mesaj konusu:
Sport touring motorda VFR den başka tanımıyorum.Aprillada cok iyi bir marka ama türkiyede malesef ilgisiz kalmış.o yüzden parçaları zor bulunuyo ve cok pahalı.VFR teknolojik açıdan çok üstün bir motor,tarzıda bir o kadar mükemmel.Fiyatı biraz yüksek ama kesinlikle km yaparak ölmiyecek bir motor.2.ci el bir VFR araştır derim. _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız