Günay,Selcan ve Engin i gördüm hastaneye gittiğimde Serkan ı bekliyorlardı.Ben zaten hiç içeri bile girmek istemedim çünkü dayısını ve annesini yeterince meşgul ediyorum hergün. Buğra nın bu topic güncelliğini yitirmeden buraya yazılar yazacağından eminim hiç şüphem olmadı.Sadece biraz Dua ya ihtiyacımız var.
Daha geçen hafta Alper, Buğra ben sağnak yağmur hatta dolu yağışı içinde nasıl da gazlamıştık.Kendimizi McDonaldS a atmıştık.Islak para kabul ediyormusunuz diye sormuştuk.Hikaye nin devamında zaten gözlerimizden dakikalarca yaş gelene kadar güldük biliyosun. Az kaldı kardeşim yaz geliyor.O zaman çok daha fazla eğleneceğiz.Yeterki sen kalk ayağa...
Engin abi ile ben saat 18:30 gibi hastaneye geldik. Buğra hakkında bilgi aldık. Ardından selcan geldi beklemede kaldık daha iyi haberler alırız diye. Sonrada Selcan, serkan, rıdvan ve kübra geldik. Saat 22:00'a kadar hastanedeydik.
Haberi önceden almıştık zaten. BUğranın durumu aynı ama gelişmeler iyi yönde. Nerde olduğunu biliyor, acılarını hissediyor, sıkıldığını söylüyor. Herşey yolunda. Sadece uyutuluyor daha iyi olması için. Bir süre daha uyutulacak.
Hastaneden çıkmadan önce yine uyandı bilgisini aldık ama içeri kimseyi almadılar. Açık yaralı hastalar olduğu için başkalarının girmesi zararlı olabilirmiş içeri. Sadece uyanık olduğu haberini aldık en son...
Dayısı, içeri girdiğimde oksijen bağlıydı sadece dedi. Yani öle abartı borular fln bağlı değilmiş hiç. Sadece uyutuluyor. Buğra yaşayacak. Sadece kendisini toparlaması için zaman ihtiyacı olacak. Ve biz en kısa zamanda buğra kardeşimizin bomba gibi aramıza döneceğini biliyorum...
Gümrükten geç gelmediğim sürece her akşam hastanede olacağım... Herkese iyi akşamlar...
Kayıt: Dec 05, 2006 Mesajlar: 30 Nereden: BANGBROS-YSTANBUL
Tarih: 20.03.2007 - 23:26 Mesaj konusu:
Arkadaşlar zen ve günay baya anlatmışşar bugünkü gelişmeleri. Zen'in söylediği gibi güzel anılarınızı kayıt edip mümkünse mp3 olarak (yakiin.design@gmail.com) atarsanız harika olur. Cuma günü göndereceğiniz mp3'leri birleştirip akşam ailesine vereceğiz. Buğra'nın uyanması ve şuurnun yerine gelmesi için bence harika bir fikir.... Dua ile...
Evet arkadaşlar elimizden geldiğince yardımcı olalım. Buğranın daha iyi olması için desteğimize ihtiyacı var. Hepimiz bir olalım ve bişeyler yapalım. Elimiz kolumuz bağlı oturmayalım...
Kayıt: Jul 20, 2006 Mesajlar: 1381 Nereden: FEar Of ThE DaRk:)
Tarih: 20.03.2007 - 23:43 Mesaj konusu:
bende çok güzel bi anı var beni artçı almıştı sarıyere gidiyorduk kahvaltı yapmaya acayip gazman bi günündeydi bi tane bmw ile jeep arasına attıı izi motorla ben bile inanamadım korkudan bugranın böbreklerini morartdım arkama baktıgımda sol ayagımın 1 2 cm gerinde bmw nin logosu var adam benbeyaz kesilmiş di bugra biraz ilerledigimizde ALPER OLUM HARİKAYDI AMA CM LE KURTARDIK DİYİP GÜLMÜŞTÜ
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
hiç bir şey olmicak ona daha onu teker yaparak yusuflatıcam
bişey olcaksa benle beraber olucak _________________ hayal mayayel ben memnunum
Kayıt: Feb 22, 2006 Mesajlar: 1014 Nereden: Yst_Avr ARh(+)
Tarih: 21.03.2007 - 00:31 Mesaj konusu:
aspire, Bilinci yerine geldiğine göre evvelallah korkacak birşey kalmamış demektir.
Çook büyük geçmiş olsun.
Buğra dilerim biran evvel sağlığına kavuşur.
Ailesini ve sevdiklerini daha fazla bekletmez...
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3610 Nereden: aşkın olmadığı yerden
Tarih: 21.03.2007 - 00:37 Mesaj konusu:
hadi be herkülüm okdar kası boşunamı yaptın olum çok uzattın bu muhabbeti kızmaya başldım artık
taner olum o resımlerı nıye koydun be dotum zaten moral 0 bırden önume çıkınca resımler gözlerım doldu beee _________________
Kayıt: Jul 20, 2006 Mesajlar: 1381 Nereden: FEar Of ThE DaRk:)
Tarih: 21.03.2007 - 01:12 Mesaj konusu:
olaydan 4 5 gün önce migros un ar arkasında kendimizi beck's e vurup yok abi bu böyle olmaz u sahili inletmemiz lazım diyip küfür ediyorduk a.q yaw şimdi tek basıma hayal kuruyorum saçmalayıp duruyorum elimden bi bok da gelmiyor _________________ hayal mayayel ben memnunum
Tarih: 21.03.2007 - 08:08 Mesaj konusu:
SeLam ArkadaşLar.. Dün akşam yarım sayfa kadar yazı yazmıştım,biLgisayar kiLitLendi.Bu yüzden hepsi gitti.. Serkan(Yakiin),Engin(zen) durumu açıkLamışLar aslında.Ben de iki gündür işe gitmedim,hastahanedeydik. Şu an inanın iLk günden çok daha güzeL hisLer içindeyim.Yemin ederim içimde bir damLa biLe korku yok.. Koma,yoğun bakım;keLime oLarak korkunç geLiyor beLki ama Buğra'dan bahsediyoruz.O öyLe güçLü ki,genç ki,dirençLi ki hepsini atLatacak.Buna tüm kaLbimLe inanıyorum.Buğra;aiLesini,bizi,onu sevenLeri yaLnız bırakmaz.Hepsini atLatacak ve''yahu ne korkutmuştun bizi''deyip güLeceğiz bunLara ALLAH'ın izniyLe.. Durumu hakkında biLgi vermek gerekirse,iLk günden itibaren kötüye giden hiçbirşey yok ALLAH'a şükür.Beynindeki ödemin dağıLmasını bekLiyoruz.Bu yüzden yoğun bakımda.Hayati tehLike geçmiş değiL,ama Buğra yenecek bunu.İnanın çok güçLü.Benim kuzenim de yoğun bakımda kaLdı.Çıkardığı en küçük sese,eLini kıpırdatışına sevinç çığLıkLarı atıLıyordu.KaLdı ki Buğra'nın şuuru yerinde,ne oLduğunu,nerede oLduğunu biLiyor.BunLar gerçekten güzeL haberLer.. Dediğim gibi;durum kritik,ama kötüye giden birşey yok.Ufak ve güzeL geLişmeLer var.ALLAH'ın izniyLe yoğun bakımdan çıkacağı ve odasında onu ziyaret edeceğimiz günü bekLiyoruz.Buğra hayata tutunacak;çünkü aiLesinin,bizim onu ne kadar çok sevdiğimizi adı gibi biLiyor. CumartesiLeri kop kop partiLerinin anasını ağLatacağız.Ekşi de eğLeneceğiz,insanların garip bakışLarı arasında A.. A... diye bağırıp kahkahaLar atacağız.(Üstüne aLınanLar oLacak )Home party yapacağız.SaatLerce süren muhabbetLer edeceğiz yine.ŞiLe de zeytinimLe öLüm saatLeri yaşatıcam size,mangaL partiLeri yapacağız daha ohoo... ÖyLe var mı bırakıp gitmek? DuaLarımız seninLe.. Herşey senin eLinde.. Biz umutLa,heyecanLa bekLiyoruz.Hadi Buğra,Hadi.. _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
En son StaR tarafından 21.03.2007 - 08:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız