Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Henry kaza yapmıştır ama artık aramızda arkadaşlar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Henry kaza yapmıştır ama artık aramızda arkadaşlar

Henry kaza yapmıştır ama artık aramızda arkadaşlar
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 30, 31, 32  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
crunch
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancy E-5 ;) Motoru:CBF 150

MesajTarih: 20.03.2007 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Günay,Selcan ve Engin i gördüm hastaneye gittiğimde Serkan ı bekliyorlardı.Ben zaten hiç içeri bile girmek istemedim çünkü dayısını ve annesini yeterince meşgul ediyorum hergün. Buğra nın bu topic güncelliğini yitirmeden buraya yazılar yazacağından eminim hiç şüphem olmadı.Sadece biraz Dua ya ihtiyacımız var.
Daha geçen hafta Alper, Buğra ben sağnak yağmur hatta dolu yağışı içinde nasıl da gazlamıştık.Kendimizi McDonaldS a atmıştık.Islak para kabul ediyormusunuz diye sormuştuk.Hikaye nin devamında zaten gözlerimizden dakikalarca yaş gelene kadar güldük biliyosun. Az kaldı kardeşim yaz geliyor.O zaman çok daha fazla eğleneceğiz.Yeterki sen kalk ayağa...

Çok moralim bozuk saçmaladıysam üzgünüm.

Başa dön
crunch Çevrimdışı crunch Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.03.2007 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar.

Engin abi ile ben saat 18:30 gibi hastaneye geldik. Buğra hakkında bilgi aldık. Ardından selcan geldi beklemede kaldık daha iyi haberler alırız diye. Sonrada Selcan, serkan, rıdvan ve kübra geldik. Saat 22:00'a kadar hastanedeydik.

Haberi önceden almıştık zaten. BUğranın durumu aynı ama gelişmeler iyi yönde. Nerde olduğunu biliyor, acılarını hissediyor, sıkıldığını söylüyor. Herşey yolunda. Sadece uyutuluyor daha iyi olması için. Bir süre daha uyutulacak.

Hastaneden çıkmadan önce yine uyandı bilgisini aldık ama içeri kimseyi almadılar. Açık yaralı hastalar olduğu için başkalarının girmesi zararlı olabilirmiş içeri. Sadece uyanık olduğu haberini aldık en son...

Dayısı, içeri girdiğimde oksijen bağlıydı sadece dedi. Yani öle abartı borular fln bağlı değilmiş hiç. Sadece uyutuluyor. Buğra yaşayacak. Sadece kendisini toparlaması için zaman ihtiyacı olacak. Ve biz en kısa zamanda buğra kardeşimizin bomba gibi aramıza döneceğini biliyorum...

Gümrükten geç gelmediğim sürece her akşam hastanede olacağım... Herkese iyi akşamlar...
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yakiin
Üye
Üye

Nereden: BANGBROS-YSTANBUL

MesajTarih: 20.03.2007 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar zen ve günay baya anlatmışşar bugünkü gelişmeleri. Zen'in söylediği gibi güzel anılarınızı kayıt edip mümkünse mp3 olarak (yakiin.design@gmail.com) atarsanız harika olur. Cuma günü göndereceğiniz mp3'leri birleştirip akşam ailesine vereceğiz. Buğra'nın uyanması ve şuurnun yerine gelmesi için bence harika bir fikir.... Dua ile...
Başa dön
Yakiin Çevrimdışı Yakiin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.03.2007 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar elimizden geldiğince yardımcı olalım. Buğranın daha iyi olması için desteğimize ihtiyacı var. Hepimiz bir olalım ve bişeyler yapalım. Elimiz kolumuz bağlı oturmayalım...
Başa dön
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 20.03.2007 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende çok güzel bi anı var beni artçı almıştı sarıyere gidiyorduk kahvaltı yapmaya acayip gazman bi günündeydi bi tane bmw ile jeep arasına attıı izi motorla ben bile inanamadım korkudan bugranın böbreklerini morartdım arkama baktıgımda sol ayagımın 1 2 cm gerinde bmw nin logosu var adam benbeyaz kesilmiş di bugra biraz ilerledigimizde ALPER OLUM HARİKAYDI AMA CM LE KURTARDIK DİYİP GÜLMÜŞTÜ Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

hiç bir şey olmicak ona daha onu teker yaparak yusuflatıcam
bişey olcaksa benle beraber olucak Ağlıyorum
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.03.2007 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALPER600, olmucak kardeşim buna hepimiz inanıyoruz. Tüm dularımız onunla....
Başa dön
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.03.2007 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yakiin, tühh be keşke ekşi limon gecesini kaydetseydik Üzgünüm
Benimde çorbada tuzumun olması lazım.
Gelişmeleri yakından takib ediyorum lütfen bu topici hep gündemde tutalım.
Arkadaşımı yanlız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkürü borç bilirim. Sağolun varolun... Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 21.03.2007 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha güzel haber alacağız inş. inanıyorum..
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 21.03.2007 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspire, Bilinci yerine geldiğine göre evvelallah korkacak birşey kalmamış demektir.
Çook büyük geçmiş olsun.
Buğra dilerim biran evvel sağlığına kavuşur.
Ailesini ve sevdiklerini daha fazla bekletmez...
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 21.03.2007 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi be herkülüm okdar kası boşunamı yaptın olum çok uzattın bu muhabbeti kızmaya başldım artık Sinirlendim
taner olum o resımlerı nıye koydun be dotum zaten moral 0 bırden önume çıkınca resımler gözlerım doldu beee
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.03.2007 - 00:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel haberleri bekliyoruzz Üzgünüm Üzgünüm

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alestevardiya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul-Kozyatagi

MesajTarih: 21.03.2007 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi Buğram Beah hic yakısmaz sana oole yatmaklar falan.. Kalk aslanlar gibi yanımıza gel..
Dualarımız seninle canım arkadasım...
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 21.03.2007 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olaydan 4 5 gün önce migros un ar arkasında kendimizi beck's e vurup yok abi bu böyle olmaz u sahili inletmemiz lazım diyip küfür ediyorduk a.q yaw şimdi tek basıma hayal kuruyorum saçmalayıp duruyorum elimden bi bok da gelmiyor
junyor_ghostrider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Unıted States Of BURSA_TR

MesajTarih: 21.03.2007 - 04:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gecmıs olsun ya Allah yardımcısı olsun Ağlıyorum
junyor_ghostrider Çevrimdışı junyor_ghostrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 21.03.2007 - 08:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeLam ArkadaşLar..
Dün akşam yarım sayfa kadar yazı yazmıştım,biLgisayar kiLitLendi.Bu yüzden hepsi gitti..
Serkan(Yakiin),Engin(zen) durumu açıkLamışLar aslında.Ben de iki gündür işe gitmedim,hastahanedeydik.
Şu an inanın iLk günden çok daha güzeL hisLer içindeyim.Yemin ederim içimde bir damLa biLe korku yok.. Koma,yoğun bakım;keLime oLarak korkunç geLiyor beLki ama Buğra'dan bahsediyoruz.O öyLe güçLü ki,genç ki,dirençLi ki hepsini atLatacak.Buna tüm kaLbimLe inanıyorum.Buğra;aiLesini,bizi,onu sevenLeri yaLnız bırakmaz.Hepsini atLatacak ve''yahu ne korkutmuştun bizi''deyip güLeceğiz bunLara ALLAH'ın izniyLe..
Durumu hakkında biLgi vermek gerekirse,iLk günden itibaren kötüye giden hiçbirşey yok ALLAH'a şükür.Beynindeki ödemin dağıLmasını bekLiyoruz.Bu yüzden yoğun bakımda.Hayati tehLike geçmiş değiL,ama Buğra yenecek bunu.İnanın çok güçLü.Benim kuzenim de yoğun bakımda kaLdı.Çıkardığı en küçük sese,eLini kıpırdatışına sevinç çığLıkLarı atıLıyordu.KaLdı ki Buğra'nın şuuru yerinde,ne oLduğunu,nerede oLduğunu biLiyor.BunLar gerçekten güzeL haberLer..
Dediğim gibi;durum kritik,ama kötüye giden birşey yok.Ufak ve güzeL geLişmeLer var.ALLAH'ın izniyLe yoğun bakımdan çıkacağı ve odasında onu ziyaret edeceğimiz günü bekLiyoruz.Buğra hayata tutunacak;çünkü aiLesinin,bizim onu ne kadar çok sevdiğimizi adı gibi biLiyor.
CumartesiLeri kop kop partiLerinin anasını ağLatacağız.Ekşi de eğLeneceğiz,insanların garip bakışLarı arasında A.. A... diye bağırıp kahkahaLar atacağız.(Üstüne aLınanLar oLacak Gülümsüyorum )Home party yapacağız.SaatLerce süren muhabbetLer edeceğiz yine.ŞiLe de zeytinimLe öLüm saatLeri yaşatıcam size,mangaL partiLeri yapacağız daha ohoo...
ÖyLe var mı bırakıp gitmek?
DuaLarımız seninLe.. Herşey senin eLinde.. Biz umutLa,heyecanLa bekLiyoruz.Hadi Buğra,Hadi..

En son StaR tarafından 21.03.2007 - 08:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
StaR Çevrimdışı StaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 30, 31, 32  Sonraki
14. sayfa (Toplam 32 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal