Tarih: 20.03.2007 - 12:38 Mesaj konusu: Köprüye zam,12 Nisan'da otoyol ve köprülerde iş yavaşlatma
Şaka gibi ya!!!!!
Yapı-Yol Sen üyeleri, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak’ın, "özelleştirmeyi düşündüklerini" bildirdiği otoyol ve köprülerde 12 Nisanda iş yavaşlatacak.
Yapı-Yol Sen Genel Başkanı Bedri Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, Bakan Özak’ın, "otoyol ve köprüleri özelleştirmeyi düşündükleri" yolundaki açıklamalarının basında yer aldığını belirtti.
Açıklamada, otoyolların paralı olarak kullanıldığı ve geçiş ücretlerindeki tahsilatın özelleştirildiği ülkelerde, geçiş ücretlerinin Türkiye rakamlarının dört-beş katı olduğu belirtildi. Özelleştirmeden sonra geçiş ücretlerinin 10-12 YTL’ye yükseltileceği ifade edilen açıklamada, köprülerden elde edilecek gelirin 1 milyar YTL’ye çıkacağı vurgulandı Tekin, özelleştirmeyle çalışanların da mağdur edileceğini savunarak, işletme hakkının devrine hem yargı yoluyla hem de eylemlerle karşılık vereceklerini, bu kapsamda 12 Nisanda otoyol ve köprülerde iş yavaşlatacaklarını bildirdi. _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
kopru kolay para devlet ıcın hıcbır hukumet vazgecemedı sımdıye kadar bu boyle devam eder..yavaslatmada bızı evımıze ısımıze gec kalmamızı saglar ama tepkısızlıkten ıyı dıyorum...ozellestırme ıhtımalı olmasaydı zamma karsı bu kadar duyarlı olurlarmıydı bu da tartısılır bence...?? _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
ben 1 kez olsun para vermedim, arabayla geçtiklerim hariç tabi, 96 dan beri bedava geçiorum yaz aylarında günde 3 kere bile geçtiğim oluodu... _________________ ..Alayınız Dizilin, Kralınız Bir Adım Öne Çıksın... ...Alemde Adım Dolaşır....
Kayıt: Nov 16, 2006 Mesajlar: 563 Nereden: istanbul /anadolu yakasi
Tarih: 20.03.2007 - 23:21 Mesaj konusu:
ya darpaneyi satmak gibi bisey bu cebindeki nakit parayi satarmi insan
hem serefsizler biz bu parayi koprunun yapilirkenki parasini cikarmak icin aliyoruz sonra iptal olucak dediler yillardir iptal olmadi acaba bu konu hakkinda bi dava acsak
Kayıt: Jul 20, 2006 Mesajlar: 1381 Nereden: FEar Of ThE DaRk:)
Tarih: 20.03.2007 - 23:49 Mesaj konusu:
öyle bi derdim yok valla milletin cebini doldurucak kadar zengin degilim a. o kadar para alıyorlar tirilyonlar basıyor gişeler hala cukurlar yüzünden kazalar oluyor ikime kadar kıvırırım plakayı geçerim _________________ hayal mayayel ben memnunum
arkdaşlar bo gişe işi çok kötü ya aallaha şükür bizim bu hatayda gişe köprü felan yok yollar beleş ama cidden çok pahalı aslında motosikletçilerden para almamalılar değilmi arabalardan alsalar yeter bence
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 01.04.2007 - 18:12 Mesaj konusu:
ALPER600 demiş ki:
öyle bi derdim yok valla milletin cebini doldurucak kadar zengin degilim a. o kadar para alıyorlar tirilyonlar basıyor gişeler hala cukurlar yüzünden kazalar oluyor ikime kadar kıvırırım plakayı geçerim
Doğru söze ne denir?
Çok güzel özetlemişsin. Aynen... _________________ R1 Hedef
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız