Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600 RR kiyaslama biri yardim etsin lutfen

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600 RR kiyaslama biri yardim etsin lutfen

600 RR kiyaslama biri yardim etsin lutfen
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.03.2007 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende bu listedeki motosiklet arasında gittim geldim Honda diyenler daha ağır bastı ikinci el problemi olmayışı , yedek parçası , servisi çok rahat diyorlar.Ama ön kafalık yandan duruş olarak pek hoşuma gitmiyor.Suzuki GSX-R 600 bence.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 20.03.2007 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adam İspanya'da zaten, Honda burda populer bu kadar, oralarda hepsi bir. Baksana her taraf suzukiymiş zaten orada.
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
renkly
Üye
Üye

MesajTarih: 20.03.2007 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kawasaki ZX 6 bu yıl kasa değiştirdi.Önceki kasanın ömrü 2 yıl sürdü.Bu yılki modelin motoru eskisinden 37 cc daha küçük.Başka bir deyişle kıyasladığın diğer motorlarla eşit cc ye sahip.Beygir gücü açısından Yamahanın ardından 2.ci sırada.Ancak cok estetik,rafine bir görüntüsü var,safkan sporcu.Geçen cumartesi Z-Moto da uzun uzun ve hayranlıkla inceledim.
Bir honda kullanıcısı olarak ZX 6 R derim ama bir şartla:MUTLAKA KAWA YEŞİLİ OLMALI...
Hayırlısı olsun...
Başa dön
renkly Çevrimdışı renkly Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
N_O_S
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Etiler

MesajTarih: 20.03.2007 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 rr al aga sen honda hayat onda
Başa dön
N_O_S Çevrimdışı N_O_S Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.03.2007 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

N_O_S, Aman usta honda hayat onda deme ben bikere aynı şeyi yazdım yamahacılar üstüme çullandı Delirdim eğer ispanyaya uygunsa Ducati,değilse Honda diyorum Bravo
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 20.03.2007 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bilmiyorum hondayi amator motoru gibi goruyorum. Cok pasif oldugunu dusunuyorum

amatörün kralısın ozaman sen kardesim! son 4yılın S.S sampiyonu motor bu! senin amatör motoru dediğin makina! bu sene yine en iddialılardan.. pistte rakipsiz makina tabiki gercek pist ortamında avrupa arenasında dünya şampiyonalarında yada T.T yarışlarında herzaman kürsüde bu makina! yazarken biraz arastırda yaz!!
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 21.03.2007 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiiki kawasaki ama yamahanın surusu zevksız e katılmıyorum ama sımdıden hayırlı olsun Allah tekerine taş getirmesin
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 21.03.2007 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kafayı yicem yaaa bu ne abii ne kısaylamas sen bineceksin motora 1 2 3 4 5 6 7 20 beygirin kıyaslamasımı neyın kıyaslaması
?
csarvox
Üye
Üye

Nereden: Istanbul/Kemerburgaz

MesajTarih: 21.03.2007 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi yine saçma bir topic ve yine saçma cevaplar "şunu al bunu al,bu bundan daha iyi,bu kötü" falan filan Beğenmedim

Ne zaman bilmediğimiz,kullanmadığımız,alakamız olmayan makineler hakkında iyi veya kötü kesin yorumlar yapmamayı öğreneceğiz acaba ?

Sadece kağıt üstündeki verileri göz önüne alarak "bu bundan iyi,bu çok kötü" gibi yorumlarla hem komik duruma düşülüyor hemde forumun kalitesi düşüyor.

Benim arkadaşa tavsiyem eğitimi veya kendine güveni yoksa hiçbirini almasın önce sağlam bi kendini sınasın sonra karar versin hangisi olacağına.Öyleki anladığım kadarıyla zaten bu 4 makina arasındaki minik performans farklarını hissetmeyecek veya yadırgamayacak tarzda bir kullanıcı olacak.

Okuduğum kadarıyla Derby GPR'dan 600cc'ye geçeceksin ve seni temin ederimki hangi makineyi alırsan al zaten o performans seni uçuracak ve aralarındaki farkı anlamayacaksın bile.Birinin beygiri daha fazla diye o makine en iyisi olmuyor,bu karşılaştırmalar çocukça ve s.dik yarıştırma gibi bence,beygirden daha önemli kriterler de var,sürüş rahatlığı,ağırlık ve ağırlık dağılımı,aerodinamik,aktarma organları,beygir gücünün minimum kayıp ile tekere aktarılması ki bu bence beygirin yüksek olmasından daha önemli.

A motoru 175 beygir güç üretiyor fakat tekerde ölçülen 150 beygir
B motoru 165 beygir güç üretiyor fakat tekerde ölçülen 155 beygir

sizce hangisi önemli kağıt üstündeki rakamlar mı yoksa gerçekte ölçülenler mi:?:

Ayrıca bunlar dyno verileri,hele bide gerçek şartlarda ölçüldüğünde işin içine rüzgar direnci asfalt direnci falan da giriyor ve burda da motorun aerodinamik özellikleri devreye giriyor.A motorunun aerodinamiği iyi değilse belki rüzgar daha fazla direnç sağlayacak ve 5 beygir daha kaybedecek,fakat B motorunda daha başarılı aerodinamik varsa rüzgar direnci 2-3 beygir kaybettirecek.

Tabi RAM-AIR olayını da unutmamak lazım,daha sağlıklı dizayn edilmiş ve yerleştirilmiş RAM-AIR sistemi belli hızların üstünde daha iyi performans verecektir OK

Özet olarak bir motorun kıyaslanacak birtek beygiri yoktur,bir sürü mühendislikten ve dizaynlardan bahsediyoruz,bilmeden sadece teknik verilere bakarak yorum yapmamalıyız Bravo
csarvox Çevrimdışı csarvox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanGuler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.03.2007 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX6R Kawa dan şaşma derim bence duruşu yeter.... Bravo Bravo
Başa dön
HakanGuler Çevrimdışı HakanGuler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 21.03.2007 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence suzi derim baskada demem.suziler sorunsuz saglam makınalardır.ben herseyden once benım kafamı agrıtmayacak bı makına ararım.kısa vadede satıcı olmayacagım bır model arıyorsam suzi yi tek gecerım.bana sorarsan r6 dıgerlerıne gore pahalı.benım sıralamam soyle olurdu.

gsxr 600
zx 6r
cbr 600 rr
r6

r6 son olma sebebı fıyatı cok bana gore.
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.03.2007 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

csarvox, Kullanmak sorun değil.Biz ortamda hava atarken senin motorun lastikde 145 beygir benimki dynoda 155 beygir demeyi seviyoruz gerisi yalan.Bizce markanın servisi ne alemde,varmı yokmu,parçası varmı yokmu gibi sorunlar önemli değil,para var huzur var modunda takılıyoruz. Bravo
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yzkaslan
Üye
Üye

MesajTarih: 24.03.2007 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence kesinlikle honda 600rr al.. kimseyi geçmek gibi bir sorunun olmaz Göz kırpıyorum arkadan mülayim mülayim gidersin motorda sağlam korkma kıramazsın..maça 2 sıfır mağlup başlarsın.yenilincede güreşe doyamazsın..
hepsi şaka kardeşim:)

hangisi içine siniyorsa onu al ..hepsinin birbirlerine göre avantajları ve dezavantajları var .kalite olarak 4 japonda iyidir..
bu sene kawanın yılı olacak bunu şimdiden hatırlatıyımGülümsüyorum
SuPeRKaOS
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Yeditepe Üniversitesi

MesajTarih: 24.03.2007 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiki suzuki gsx-r 600 o performansı başkasından alamazsın orjinalliğini bozma derim alıncada o sesi suzuki harici hiçbirinden almazsın
Başa dön
SuPeRKaOS Çevrimdışı SuPeRKaOS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.03.2007 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence 600 rr hem servis hem dayanıklılık yönünden gözün arkada kalmaz kafan karışmasın ama bende suzı honda arasında gidip geliyorum galiba 600 rr alıcam şimdiden hayırlı olsun iyi sürüşler
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal