Tarih: 20.03.2007 - 17:34 Mesaj konusu:
racingdelisi demiş ki:
ama abi ayağı kopmuş diyorsun.iyileşsede birdaha motor kullanamaz....kazadan sonra motordan geriye fazla bişey kalmamış zaten,buda kazanın nasıl büyük olduğunu gösteriyor.....arkadaşa çok geçmiş olsun diyoruz.......aman abi dikkat edin kazalar son zamanlarda çoğalmaya başladı yine....dikkat edin başkasına bişey olmasın........
Yazmayın böyle şeyler. Yani çok üzülüyorum yaa. Geçmiş olsun o aramıza geri dönecek. O yine eskisi gibi motosiklet sürecek. Motosiklete küsmediği motor ruhu ölmediği sürece... Mark Inglis adını bir kez araştırın sadece... Ben yazamıyorum daha fazla çok kötüyüm, güzel arkadaşımız geçmiş olsun biz seni bekliyoruz... _________________ Küçükken hep ince hastalyktan ölünür sanyrdym;hasretten de ölünürmü? anladym... Az kaldy 34 gün sonra memleketimdeyim sabyrla yola devam...
Çok üzücü bir kaza allah yardıcısı olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir arkadaşımız.. başka bir forumda gezi foto ve raporlarını ilgiyle okuyordum.. 6 ay kadar önce mersinde küçük bir kaza atlatmış ve dizkapağından operasyon geçirmişti, inşallah yine toparlar kendini...! _________________ şaka gibi...
Kayıt: Jul 20, 2006 Mesajlar: 1381 Nereden: FEar Of ThE DaRk:)
Tarih: 21.03.2007 - 00:18 Mesaj konusu:
allah acil şiflar versin çok feci bi kaza:(
neden bu kadar kazalar artıyor yaa:(
ya biyandan binmicem diyorum bi yandan sahibindende ilan bakıyorum eroyin gibi bu _________________ hayal mayayel ben memnunum
Tarih: 21.03.2007 - 01:34 Mesaj konusu: Geçmiş olsun
Çok büyük geçmiş olsun ,dilim dolaştı kanım dondu sanki özellikle genç arkadaşlar lütfen biraz dikkat içimizdeki trafik canavarını lütfen durduralaım bu kadar hızın kime ne faydası var arkadaşlar ...
Kayıt: Feb 22, 2006 Mesajlar: 1014 Nereden: Yst_Avr ARh(+)
Tarih: 21.03.2007 - 03:38 Mesaj konusu:
offffffff offfffff ki ne off
Bu kazadan böyle.. Ya ne yazsam
yok ben yazmayı bırak düşünemiyorum bile geçmiş olsun allah Mustafa kardeşimizin yardımcısı olsun
Canı sağ yaa bizim le yaa şükürler olsun allah sevdiklerine, ailesine bağışladı
Umarım iyileşir ve sadece bir ayak hasarı ile bu olayı atlatır.
ama abi ayağı kopmuş diyorsun.iyileşsede birdaha motor kullanamaz....kazadan sonra motordan geriye fazla bişey kalmamış zaten,buda kazanın nasıl büyük olduğunu gösteriyor.....arkadaşa çok geçmiş olsun diyoruz.......aman abi dikkat edin kazalar son zamanlarda çoğalmaya başladı yine....dikkat edin başkasına bişey olmasın........
moderatorlerden ricam bu mesajı değiştirebilirlermi.musrafa kendine geldiği zaman adı geçen bütün sitelerin yorumlarına bakacaktır.ve bu mesajı görüncede kendini nasıl hissedeceğini az çok tahmin edebiliyorsunuzdur.mümkünse mesajı değişterebilirmisiniz. _________________ senden önce ya?dy saçlaryma cennet ky?y
Acil şifalar dilerim...Çok geçmiş olsun... _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız