Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Henry kaza yapmıştır ama artık aramızda arkadaşlar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Henry kaza yapmıştır ama artık aramızda arkadaşlar

Henry kaza yapmıştır ama artık aramızda arkadaşlar
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 30, 31, 32  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 21.03.2007 - 08:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

malum olayın olduğu gece, saati tam hatırlamıyorum ama sanırım 21.30 gibiydi Buğra aradı beni.. Abi nasılsın, ekşi limona gidiyoruz gel sende beraber takılalım dedi. ben de oğlum zor şimdi kalkıp gelmek biraz da uzaktayım dedim. abi naptın ya nerdesin karşıda mı, motoru da büyüttün, ne kadar sürecek ki gelmen üşenme hadi kalk gel bekliyorum diye karşılık verdi. buğrayla bu konuşmaları yaparken ben çanakkaledeydim, arada 400km var siz kalabalıksınızdır, yolda sıkılmazsınız siz gelin bari hayal kahvesi var burda oraya gideriz dedim. bunu duyunca, yapma be abi tüh ya ne güzel gece takılcaktık işte dedi, neyse haftaya çıkalım o zaman dedi..
sözleştik Buğra, kardeşim hadi kalk yataktan, söz istediğin yere gitcez.. istediğin zaman.. hadi bak bugün çarşamba, cumartesi bana sözün var çıkçaz diye, unuttun mu, kalk o yataktan yakışmıyor sana..
artı daha bana korlastan yeni kask alacağız, abi beraber gidip seçeriz demiştin ben unutmadım bunları.. seni bekliyorum dostum..
hepimiz seni bekliyoruz..
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
LuCKyGirL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.03.2007 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi haberlerinin bir anönce gelmesi dilegiyle ,anlatılanlara bakılırsa kazanmasına az kalmış yolun yarısını zaten geçmiş, bence vermiş oldugu tepkiler bunun bi göstergesi ,dualarımız seninle henry...
LuCKyGirL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.03.2007 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zen,demekki burdaki arkadaşlar öyle düşünüp hissedip bu şekilde dile getirmek istiyo bunun nesi kötüki demekki inandıgımız şey bu bence bukadar tepkili olma bu duruma, belki haklısın bu durum karşısında üzülüyosunda durum yazılanlar yorumlar gibi gerçegi yansıtmadıgı için kızıyosun ama kimsenin dualarınıda umudunuda esirgeyecegini sanmıyorum üstelik ben sizin kadar tanımıyorum bile ama umutlu şeyler yazmak her okuyan kişi için biraz daha içaçıcı oluyor birisi biyerde yanlış ifadede bulundu ordan buraya kadar böle geldi ama inandıkları şeyi yazmalarına tepki gösterip sende yokyere üzülme ve üzme derim umarım yanlış anlamazsın beni....[/b]
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 21.03.2007 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugün nedense içimde bir umut var.. Her şeyin çok daha iyi olacağına dair... Buğra'nın durumunu öğrendiğim günden beri boğazımda düğümlenen bir şey vardı, gözyaşlarım kendilerini bırakmak için çabalayıp duruyorlardı ama bugün... Buğra'nın yaşama tutunma çabalarını okuyunca... inanın içimde canlanan bir şeyler oldu.. O gencecik insan yaşama sımsıkı, inatla sarılıyor... Ve de azim olduktan sonra üstesinden gelinmeyecek hiçbir şey yok.. Çok yakın bir zamanda Buğra'nın yatağından kalkıp MD'ye, arkadaşlarının yanına döneceğinden hiç şüphem kalmadı... Gülümsüyorum

Alfieri
Başa dön
cozy Çevrimdışı cozy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 21.03.2007 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haberi arkadaşlardan öğrendim ve çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur. Üzgünüm
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 21.03.2007 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaza yapan kardeşimize neden toplanıp geçmiş olsuna gidilmiyor bu çok büyük moral olur hemde çok
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.03.2007 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buğra :'( yaw 1 askere gittim herkez kaza yapıyo ve ben hiçkimsenin yanında olamıyorum.. Zagor, Crack, Buğra :'( hiçbirinin yanında olamadım Üzgünüm Ben böyle askerliğinde..... Buğra ile ilgili bir gelişme olursa benide bilgilendirin cep telefon infoda var..
nimesay
Üye
Üye

Nereden: aDaNaAA

MesajTarih: 21.03.2007 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok büyük geçmiş olsun.umarım en yakın zamanda eski sağlığına kavuşur.
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 21.03.2007 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok üzüldüm..
bugra kardeşime acil şifalar diliyorum..
zen, son haberlerin sevindirici..
Kardeşimizin yanındayız..
istanbul MD üzerine düşeni yapacaktır...
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 21.03.2007 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zen, şu cd olayı için herhangi bir sey gerekitse haberimiz olsun.. ne bilim her şey olabilir.. ve hepimiz iyi şeyler düşünmeye çalışıyoruz ve kimse duasını esirgemyi dostum merak etme.. ahh bi gözlerini açsa tam olarak bizi toplu olarak bir görse karşsında...
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.03.2007 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zen, engin abi müthiş haberler. İyi haberlerin devamını bekliyorum abi...
Benim işide unutma abii anladın sen onu Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 21.03.2007 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle güzel haberler duymak çok sevindirici... Çok şükür.. Gülümsüyorum

Alfieri
Başa dön
cozy Çevrimdışı cozy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.03.2007 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslanım benım kalkacak ayaga ben emınım...guclu cocuk ıradesi de saglam olayları kotuye yormayın bence hergecen gun daha ıyı olacak..dualarımız senınle...once bi iyileş sonra benden dayak yiyeceksin zaten

Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yakiin
Üye
Üye

Nereden: BANGBROS-YSTANBUL

MesajTarih: 21.03.2007 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haberin süperi işte budur!... Şükürler olsun... CD için gelmek isteyenler bu akşam saat 19.00 gibi hastaneye gelsinler o halde... En son haberleri alıp hastanede biraz vakit geçirdikten sonra kayıt olayına geçeriz Gülümsüyorum gelemeyenler de mp3 olarak yakiin.design@gmail.com adresine mail atsınlar...
Başa dön
Yakiin Çevrimdışı Yakiin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 21.03.2007 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet!ŞükürLer oLsun ki güzeL haberLeri aLıyoruz Gülümsüyorum
ArkadaşLar,eLinizden geLdiğince akşam orada oLmaya bakın.Bu gerçekten Buğra için çok büyük bir moraL oLacaktır.
Ona yanında oLduğumuzu hissettireLim.. Hadi !
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 30, 31, 32  Sonraki
15. sayfa (Toplam 32 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal