Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 17-18 Mart 2007 İst.-İzmir-Çanakkale-İst. gezisi fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

17-18 Mart 2007 İst.-İzmir-Çanakkale-İst. gezisi fotoları

17-18 Mart 2007 İst.-İzmir-Çanakkale-İst. gezisi fotoları
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 20.03.2007 - 23:23    Mesaj konusu: 17-18 Mart 2007 İst.-İzmir-Çanakkale-İst. gezisi fotoları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

17 Mart cumartesi sabahı kankam İsmail ile sabah 06:45'de yenikapıda buluştuk. Karga kahvaltısını etmeden tüm motorcuların yollara düştüğünü görünce hem sevindik hem de biraz şaşırdık doğrusu. İsmail uyku sersemi bir fotoğraf aldı.

Uykulu halimiz yeri göğü inleterek gelen çopırcı arkadaşların egzoz sesiyle son buldu. Hava atmak için futursuzca aragaz çeken motorcu dostumuz gereksiz davranışıyla feribota binerken arka tekerleğini kaydırıp yere yapıştı. Eee allahın sopası yok dememişler boşuna...

Neyse, bandırmaya indiğimizde astsubay kuzen Şener bizi karşıladı.

Limanda bişeyler içtik birkaç yeni motorcu arkadaşla karşılaştık.

Şenerle vedalaştıktan sonra ilk durak noktamız çoğu motorcu arkaşınki gibi susurluk ulusoy tesisleri oldu. Burada çok fazla durmadık, bikaç foto aldık...

Balıkesirde durup bişeyler atıştırdıktan sonra İsmail geceyi İzmir'deki bir arkadaşında geçirmeye karar verdiği için yollarımız savaştepe yolu sapağında ayrıldı. Dostum Akhisar üzerinden İzmire, ben de savaştepe-soma-bergama hattından dikiliye gaz açtım. Dikiliye varmama 20-25 km kala radara yakalandım 101 km/h hız ile. Polis amca kesti cezamızı, kurallar karşısında boynumuz kıldan ince imzaladık ceza kağıdını. Ağlıyorum

O akşam ben anne ve babamla hasret giderdikten sonra sabah sekiz buçuk gibi İsmail de dikiliye geldi. Kahvaltı ettik motorları temizledik ve tekrar yol için yükledik. Sonra yolculuğumuza kaldığımız yerden devam ederek ayvalık istikametine doğru sürdük demiratlarımızı. Burhaniye kipada mola verdik dondurmalarımızı yedik.

İsmail yukarıdaki kareyi yaklarken ben de kendi makinamla onu pitiledim Çok gülüyorum

Yolun bundan sonraki kısmı epey keyifliydi, hava ve yol durumu mükemmeldi. Denize paralel giden karayolundan deniz manzarası muhteşemdi. Küçükkuyuyu geçip kazdağlarına tırmanış işe ayrı bir keyifti. Telsizden maappet ede ede tırmandık. Ayvacık civarında aşağıda fotolarını gördüğünüz orman içindeki kebap resturantında mola verdik.

Canımın içi hondam benim Gülümsüyorum

İsmail köfteleri götürürken ben de pirzolarları mideye indirdim.

Sonunda çanakkaleye vardık. Ortam epey kalabalıktı.

En son limanda bir çay molasından sonra bandırmaya oğru tekrar gaz açtık. Bandırmaya dönüş yolu geceye kaldı aşağıdaki resimi biga civarında bir benzinlikte dinlenirken çektim. Yolda bir ara karanlık içinde motosikletini iten birini görünce durdum. XT idi sanırım, arkadaşın benzini bitmiş yolsa kalmış, cep telefonunun da şarjı bitmiş arkadaşlarını arayamıyor. Hemen benim telefondan arkadaşlarını aradık, anlaştık benzin işini hallettik yolaumuza devam ettik. Grup sürüşlerinde en büyük problem insanların birbirini gözden kaçırması. Allah muhafaza bu kişi kaza yapsa kimsenin haberi olmayacak. Bu bakımdan küçük ve iyi tanıdığınızı grupla yola çıkmak her zaman daha iyidir.

Bandırmaya vardığımızda sağolsun Şener bizi yine yanlız bırakmadı feribot kalkana kadar epey lafladık.

Feribota bindiğimizde de yorgunluğun etkisiyle dostum şalterleri kapattı ve tatlı uykusuna daldı...

Keyifli ve yeni tecrübelerle dolu 650 kilometrelik bir geziydi. Hepinize sağlıklı, keyifli ve kazasız kilometreler dilerim...

Kalın sağlıcakla...
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 20.03.2007 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel fotolar hocam, yalnız o feribota binerken düşen cruisercı arkadaş sanırım bizim gruptandı, ama kim olduğunu hatırlayamadım şimdi. Cruisercı adam her daim inletir, o kadarrrrrrrrr Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.03.2007 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Max_PAYNE demiş ki:
Güzel fotolar hocam, yalnız o feribota binerken düşen cruisercı arkadaş sanırım bizim gruptandı, ama kim olduğunu hatırlayamadım şimdi. Cruisercı adam her daim inletir, o kadarrrrrrrrr Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

Dostum mesele cruiser meselesi değil, gazı açtımmı benimki de inletiyor. Feribot içinde de daha kapaklar açılmadan önlarca dakika önce kontak açıp aragaz çekip gürültü ve egzos dumanına boğan ss makinalar da vardı. Bu gibi hareketler, motosikletle alakası olmayan insanları irrite etmekten başka bir işe yaramıyor.

Ha dersen ki ben tek tekerle feribota biner parkederim bak o zaman önünde eğilirim. Yoksa aragaz verme işini ybr ile de yaparsın. Dil çıkarıyorum
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
demgah
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.03.2007 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun kardeşime Bravo fotoğraflar ve sunum çok güzel olmuş tebrikler Alkışlıyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
barossatr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 21.03.2007 - 01:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o aragaz veren arkadaşımız grubumuzdan onur abi idi allahın sopası yok tabirleri sana yakışmadı motorcularda her zaman için bir ara gaz vermek adettir bunu böyle yorumlamana üzüldüm.
Başa dön
barossatr Çevrimdışı barossatr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.03.2007 - 01:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider demiş ki:
Max_PAYNE demiş ki:

Dostum mesele cruiser meselesi değil, gazı açtımmı benimki de inletiyor. Feribot içinde de daha kapaklar açılmadan önlarca dakika önce kontak açıp aragaz çekip gürültü ve egzos dumanına boğan ss makinalar da vardı. Bu gibi hareketler, motosikletle alakası olmayan insanları irrite etmekten başka bir işe yaramıyor.

Ha dersen ki ben tek tekerle feribota biner parkederim bak o zaman önünde eğilirim. Yoksa aragaz verme işini ybr ile de yaparsın. Dil çıkarıyorum

Dikkat edersen sonunda şakayla karışık gülücük koydum yanlış anlaşılmasın diye, neyse barossanında dediği gibi bizim gruptan Onur abiydi o kişi, söylediğin tabir de pek şık olmadı bence de. Ama elbet güzel resimlerle donattığın bu topicin bu mevzuyla karışmasını istemem, sonuçta hepimiz motorcuyuz OK
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 21.03.2007 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravissimo kardeşim... tebrik ederim ss makinayla o kadaryol her babayiğidin harcı değil. Eşlik etmek isterdik gazciteam biladerime ama benim gözüm yemedi açıkçası.

I . R . T
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 21.03.2007 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel birg gezi olmuş tebrikler Alkışlıyorum
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 21.03.2007 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, sopa istiyorsun oğlum sen. Öyle ara gazı verilip egsozdan alev çıkartmak da neyin nesi. Bir daha görmeyeyim. Zaten düşmen için lastiğinin altına muz kabuğunu da ben koymuştum Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 13 dakika sonra eklendi:

redstorm, biz SS makinana da grup sürüşünde artçı gittik bir de, ne sandın Göz kırpıyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 21.03.2007 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider, Aragazı motorculuğun şanındandır, motorcu arkadaşın düştü diye sevinmişe benziyorsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 21.03.2007 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Bravo allah kaza bela vermesin Çoook seviyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 21.03.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

barossatr,
Alıntı:

o aragaz veren arkadaşımız grubumuzdan onur abi idi allahın sopası yok tabirleri sana yakışmadı motorcularda her zaman için bir ara gaz vermek adettir bunu böyle yorumlamana üzüldüm.

Çoğu kez kavşaklarda ışıklarda,feribotta Helicopterman Onur ağabeyin makinasına yakındım, yanyana geldik. Titreşimleri ciğerimde hissettim Bravo . Gözlemlediğim kadarıyla duraklamalarda ki aragazlara kimse kaşını çatarak bakmadı aksine yüzü gülen ve fotoğraf çeken insanlar da vardı. Alkışlayanları yazmama gerek var mı ?

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
emre3455
Üye
Üye

Nereden: sarıyer/ist

MesajTarih: 21.03.2007 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider, gerçekten şüper kazasız sürüşler paylaşım inin teşekkür Gülümsüyorum Bravo

WITH_YOU
Başa dön
emre3455 Çevrimdışı emre3455 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yargic_adp
Üye
Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 21.03.2007 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler yolculugun keyfini anlatıyor süper paylaşım için tşk
Başa dön
yargic_adp Çevrimdışı yargic_adp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
gulo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.03.2007 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Onur süper bir renk kattı gruba ve hepimiz için medarı iftihardı..güven verdi grubumuza ben şahsım adına teşekkür ediyorum kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum Allah başka kazalar göstermesin..hepimize güzel kazasız sürüşler diliyorum..yolumuz açık olsun.. Bravo
Başa dön
gulo Çevrimdışı gulo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal