Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1285 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 22.03.2007 - 20:48 Mesaj konusu: buğra
kocum az kaldı sık dişini çıkacaksın ordan gene gezeceğiz güle oynaya kop koplar bızım olacak a......... diye bağıracağızzzzzzzzzzzzz
_________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Tarih: 22.03.2007 - 21:18 Mesaj konusu:
Engin'in söyLedikLerine tamamen katıLıyorum.İçimizde küçücük oLsun korku yok!Herşey çok güzeL oLacak.. Buğra bize yine böyLe güLümseyecek.Ona oLan inancımız öyLe büyük ki,ben bizi hissettiğini biLiyorum. Buğra bize;en kötü anımızda biLe tek yürek oLmayı,umut doLu oLmayı öğretti. Bize gerçek dostLuğun ne kadar önemLi ve değerLi oLduğunu öğretti. Bize hayatın gerçekLerini,insanLarın(!) gerçek yüzünü gösterdi.. Yanındayız Buğra..Dua ediyoruz,edeceğiz.. _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Buğram benim toparladı demek valla çok sevindim.
En kısa sürede istanbula gelcem gelir gelmez tosunumu ziyaret edecem.
Allahım onu bize sevenlerine bağışladı şükür rabbim sana sonsuz şükür
Tarih: 22.03.2007 - 21:54 Mesaj konusu:
gönlümüz Bugra kardeşimizin yanında..
Umut verici haberleri okudum,mutlu oldum..
Bu kadar seveninin duası yerini bulacak ve en kısa zamanda bu topici okuyacak... _________________
Kayıt: Dec 05, 2006 Mesajlar: 30 Nereden: BANGBROS-YSTANBUL
Tarih: 22.03.2007 - 21:54 Mesaj konusu:
Evet arkadaşlar bugünün bilançosu 2x muhallebi, bir çorba, bir meyve suyu ve bir çay
Anlıyacağınız buğranın iştahı ufaktan ufaktan yerine gelmeye başlıyor...
En son akşam 21 gibi annesi yanındaydı... Yoğum bakım ünitesinden çıkarken gözlerinin içi gülüyordu... Bilinci tam yerinde olmasa bile nerede olduğunu, neler olduğunu sormuş... Annesi de 'kaza yaptın oğlum, hastanedesin' demiş... Buğra 'ne kazası?' diye sormuş... Annesi de 'motorsiklet kazası yaptın oğlum' demiş... Kollarını bacaklarını sormuş... bir eksiklik hissetmiş... kollarının ağrıdığını söylemiş. Annesi de ' sağ kolunda kırıklar var, bacaklarında birşey yok oğlum' demiş...
Buğra bizi sormuş... Annesi 'arkadaşlarının hepsi dışarıda' demiş, o da hepimize teşekkür etmiş...
Hemen kutlama havasına girmiyoruz ama yine de süper haberler bunlar. Buğrayı sevip dua edenler dualarını kesmesinler... Manevi desteğini kemeyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim... Buğranın ailesi bu akşam biz oradayken yine forumdan bahsediyorlardı...burayı takip ediyorlar... Ailesine destek vermek isteyenler bilsinler ki bu başlığı takip ediyorlar.
Bugünlük bukadar arkadaşlar... Yarın artık hafta sonu tatiline girdiğimiz için hastanede sabahlayacağız... inşallah yarın daha güzel haberler vermek duası ile... _________________
Yakiin, bende bugün ugrayamadıgım için yeni haberler bekliyordum vallahi ne güzel haberler verdin.sağol sağol .hadi aslanım buğra yanında olamasakda yüreğimiz seninle.hadi buğra kardeşim _________________
aspire, valla her açtığımdaa gözüm buqrayı arıyor...
Buqram canım yeter yattın ben sıkıldım yahu sen nasıl sıkılmadın Hadi artık hadiiiiiiiii.Az kaldı buqramm yaa biraz daha gayret senin için zor değil _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Tarih: 22.03.2007 - 23:04 Mesaj konusu:
işlerimin yoğunluğundan uğrayamayıp,BUĞRA nın yanında fiziksel olarak bulunamamış olsam da,kalbim hep onunla.hadi canım kardeşim sık dişini birazdaha.çoğu gitti azı kaldı.yakında yine aramızsa olacaksın...yine orası burası demeden bağırıp çığıracaz....
ayrıca bu gelen son haberleri,gayet sevindirici ve mutlu edici...enkısa zamanda yanında olacağım canım kardeşim...ben ve benim gibi pek çok kişi senin iyileşmeni dört gözle bekliyo....... _________________
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 23.03.2007 - 00:37 Mesaj konusu:
daha iyi haberlerini alaçağız inş. bu topici baştan aşağı tek tek okuyacakki morali yerine gelsin _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız