Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Henry kaza yapmıştır ama artık aramızda arkadaşlar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Henry kaza yapmıştır ama artık aramızda arkadaşlar

Henry kaza yapmıştır ama artık aramızda arkadaşlar
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 30, 31, 32  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
banker
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 22.03.2007 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buğra kardeşimiza Allah'dan acil şifalar diliyorum. Eminim en kısa sürede bu durumu atlatacaktır.

Oyun bitince Sah da Piyon da ayni kutuya konur
Başa dön
banker Çevrimdışı banker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 22.03.2007 - 20:48    Mesaj konusu: buğra Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kocum az kaldı sık dişini çıkacaksın ordan gene gezeceğiz güle oynaya kop koplar bızım olacak a......... diye bağıracağızzzzzzzzzzzzz

StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 22.03.2007 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Engin'in söyLedikLerine tamamen katıLıyorum.İçimizde küçücük oLsun korku yok!Herşey çok güzeL oLacak.. Buğra bize yine böyLe güLümseyecek.Ona oLan inancımız öyLe büyük ki,ben bizi hissettiğini biLiyorum.
Buğra bize;en kötü anımızda biLe tek yürek oLmayı,umut doLu oLmayı öğretti.
Bize gerçek dostLuğun ne kadar önemLi ve değerLi oLduğunu öğretti.
Bize hayatın gerçekLerini,insanLarın(!) gerçek yüzünü gösterdi..
Yanındayız Buğra..Dua ediyoruz,edeceğiz..
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.03.2007 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buğram benim toparladı demek valla çok sevindim.
En kısa sürede istanbula gelcem gelir gelmez tosunumu ziyaret edecem.
Allahım onu bize sevenlerine bağışladı şükür rabbim sana sonsuz şükür Gülümsüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 22.03.2007 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gönlümüz Bugra kardeşimizin yanında..
Umut verici haberleri okudum,mutlu oldum..
Bu kadar seveninin duası yerini bulacak ve en kısa zamanda bu topici okuyacak... Çoook seviyorum Çoook seviyorum
Üye
Üye

Nereden: BANGBROS-YSTANBUL

MesajTarih: 22.03.2007 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar bugünün bilançosu 2x muhallebi, bir çorba, bir meyve suyu ve bir çay Gülümsüyorum
Anlıyacağınız buğranın iştahı ufaktan ufaktan yerine gelmeye başlıyor...
En son akşam 21 gibi annesi yanındaydı... Yoğum bakım ünitesinden çıkarken gözlerinin içi gülüyordu... Bilinci tam yerinde olmasa bile nerede olduğunu, neler olduğunu sormuş... Annesi de 'kaza yaptın oğlum, hastanedesin' demiş... Buğra 'ne kazası?' diye sormuş... Annesi de 'motorsiklet kazası yaptın oğlum' demiş... Kollarını bacaklarını sormuş... bir eksiklik hissetmiş... kollarının ağrıdığını söylemiş. Annesi de ' sağ kolunda kırıklar var, bacaklarında birşey yok oğlum' demiş...
Buğra bizi sormuş... Annesi 'arkadaşlarının hepsi dışarıda' demiş, o da hepimize teşekkür etmiş...
Hemen kutlama havasına girmiyoruz ama yine de süper haberler bunlar. Buğrayı sevip dua edenler dualarını kesmesinler... Manevi desteğini kemeyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim... Buğranın ailesi bu akşam biz oradayken yine forumdan bahsediyorlardı...burayı takip ediyorlar... Ailesine destek vermek isteyenler bilsinler ki bu başlığı takip ediyorlar.
Bugünlük bukadar arkadaşlar... Yarın artık hafta sonu tatiline girdiğimiz için hastanede sabahlayacağız... inşallah yarın daha güzel haberler vermek duası ile...

Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.03.2007 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yakiin, bende bugün ugrayamadıgım için yeni haberler bekliyordum vallahi ne güzel haberler verdin.sağol sağol .hadi aslanım buğra yanında olamasakda yüreğimiz seninle.hadi buğra kardeşim Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Gülümsüyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 22.03.2007 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hadi dostum ben sıkıldım artık yaa msn başlarında

aspire, valla her açtığımdaa gözüm buqrayı arıyor...
Buqram canım yeter yattın ben sıkıldım yahu sen nasıl sıkılmadın Gülümsüyorum Hadi artık hadiiiiiiiii.Az kaldı buqramm yaa biraz daha gayret senin için zor değil Göz kırpıyorum
delimiyimbenyaaa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale - bozcaada

MesajTarih: 22.03.2007 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah ailesine sabır takat versin.... biran evvel gel aramıza buğraaaaaaa Göz kırpıyorum hadi topla artık kendini Gülümsüyorum
Başa dön
delimiyimbenyaaa Çevrimdışı delimiyimbenyaaa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 22.03.2007 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işlerimin yoğunluğundan uğrayamayıp,BUĞRA nın yanında fiziksel olarak bulunamamış olsam da,kalbim hep onunla.hadi canım kardeşim sık dişini birazdaha.çoğu gitti azı kaldı.yakında yine aramızsa olacaksın...yine orası burası demeden bağırıp çığıracaz....

ayrıca bu gelen son haberleri,gayet sevindirici ve mutlu edici...enkısa zamanda yanında olacağım canım kardeşim...ben ve benim gibi pek çok kişi senin iyileşmeni dört gözle bekliyo.......

Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 22.03.2007 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel haberler sağolun arkadaşlar Delirdim
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_sleepless_
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.03.2007 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gecmiş olsun acil şifalar
Başa dön
_sleepless_ Çevrimdışı _sleepless_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 23.03.2007 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha iyi haberlerini alaçağız inş. bu topici baştan aşağı tek tek okuyacakki morali yerine gelsin Bravo
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 23.03.2007 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmiş olsun,hemen iyileşip eski bar fotolarındaki haline döner inşallah,kop kop geceleri fotolarını bekliorz
Başa dön
bayliner Çevrimdışı bayliner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 23.03.2007 - 01:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

koça oğlan kalkıcak gene viraj gene viraj ver ver red line a ver diye bagrıcak az kaldı
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 30, 31, 32  Sonraki
19. sayfa (Toplam 32 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal