Tarih: 22.03.2007 - 12:09 Mesaj konusu: Re: Korlas'tan Buyuk Kampanya...
KORLAS demiş ki:
www.korlas.com.tr
Birde çalışsaymış tam süper olacakmış _________________ Al aşkını sok gözüne gözüne görüşmeyelim güzelim,
Üstüme gelme alkollüyüm istemeden üzerim...
Tarih: 27.03.2007 - 08:23 Mesaj konusu:
evet aksesaur sayfası uzun zamandır problemli.. ürünleri göremiyoruz.. _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
fuarda gecerli indirimleri bu baslikta guncellerseniz seviniriz bu arada _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
bu arada korlas ankara ne zaman faal olacak gelismeleri bekliyoruz _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Tarih: 10.04.2007 - 13:06 Mesaj konusu:
Nasıl imkan sunuyormuş bu korlas ya biri bana yardımcı olsunda görelim bakalım fuarda bir suomy kask gördüm çok beğendim üzerinde 600 lira etiket vardı yanımda kartım olmadığı için ve fuarında son günü olduğundan dolayı alamamıştım bir hafta sonra 600 lira olan kaskın fiyatının 800 lira olduğunu öğrendim neymiş efendim o fuar fiyatıymış fuar fiyatıda olsa sizce arada bu kadar fark olabilirmi yüreğime oturdu ya hadi kasklardada indirim yapsınlarda görelim
Tarih: 10.04.2007 - 14:41 Mesaj konusu:
Ey korlas Ey Bülent Kardeş,Ben Murat,İnan bana günler geçmek bilmiyor,motorum gelir gelmez sandık dahi olsa haberini bekliyorum.ne olur sandığı ben sökeyim...sevgilerimle _________________ Murat Yurdakul
Ainesi İştir Kişinin, Lafa Bakılmaz.
KORLAS, GPR nickli arkadaşımız Derbi 125 GPR'ı sizden aldı. Satın alınacak yer kararı acaba neden korlas oldu? Satış sonrası da gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler. Korlas her zaman yanımızda olsun dileklerimizle.
Tarih: 12.04.2007 - 09:58 Mesaj konusu:
çok teşşekürler sağladığınız imkanlar için ürünlerinize bakmak için internet sayfanıza giriyorum ama sanırım sayfada bi sorun var bazı link ler açılmıyor (benim bi hatam yoksa) bu konuyla ilgilenirseniz sizin için ve bizler için faydalı olacağını düşünüyorum tekrardan teşekkürler
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız