Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Korlas'tan Buyuk Kampanya...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Korlas'tan Buyuk Kampanya...
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
GPR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 22.03.2007 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kampanyanız ıcın tesekkur sayın korlas yetkılıleriiii Alkışlıyorum
Başa dön
GPR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 22.03.2007 - 12:09    Mesaj konusu: Re: Korlas'tan Buyuk Kampanya... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KORLAS demiş ki:
www.korlas.com.tr

Birde çalışsaymış tam süper olacakmış İstemiyorum
Yamaha YBR125 > Kawasaki Er-5 > Yamaha FZ6 > ?
Başa dön
On7_li Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
J_F_N_E
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.03.2007 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

google dan gir çalışıyo Bravo
J_F_N_E Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 22.03.2007 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hele bı motorumu alayımmm Çok gülüyorum
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 27.03.2007 - 08:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet aksesaur sayfası uzun zamandır problemli.. ürünleri göremiyoruz.. Ağlıyorum
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.03.2007 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fuarda gecerli indirimleri bu baslikta guncellerseniz seviniriz bu arada Bravo
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 02.04.2007 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

korlas,

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum başka söze gerek yok

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.04.2007 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada korlas ankara ne zaman faal olacak gelismeleri bekliyoruz ?
ysnhybs
Üye
Üye

MesajTarih: 07.04.2007 - 20:41    Mesaj konusu: lastiiiik Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

korlas lastikte 1 guzellik yok mu yapsanız da 1 alsak fuara gidemedik işler yoğun 190-50 120-70 hayabusa04
Başa dön
ysnhybs Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
taylamon
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nasıl imkan sunuyormuş bu korlas ya biri bana yardımcı olsunda görelim bakalım Öfkeliyim fuarda bir suomy kask gördüm çok beğendim üzerinde 600 lira etiket vardı yanımda kartım olmadığı için ve fuarında son günü olduğundan dolayı alamamıştım bir hafta sonra 600 lira olan kaskın fiyatının 800 lira olduğunu öğrendim neymiş efendim o fuar fiyatıymış fuar fiyatıda olsa sizce arada bu kadar fark olabilirmi yüreğime oturdu ya hadi kasklardada indirim yapsınlarda görelim
Başa dön
taylamon Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Dinomatino
Üye
Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ey korlas Ey Bülent Kardeş,Ben Murat,İnan bana günler geçmek bilmiyor,motorum gelir gelmez sandık dahi olsa haberini bekliyorum.ne olur sandığı ben sökeyim...sevgilerimle
Dinomatino Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 10.04.2007 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KORLAS, GPR nickli arkadaşımız Derbi 125 GPR'ı sizden aldı. Satın alınacak yer kararı acaba neden korlas oldu? Göz kırpıyorum Satış sonrası da gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler. Korlas her zaman yanımızda olsun dileklerimizle.
Başa dön
freewing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 12.04.2007 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok teşşekürler sağladığınız imkanlar için ürünlerinize bakmak için internet sayfanıza giriyorum ama sanırım sayfada bi sorun var bazı link ler açılmıyor (benim bi hatam yoksa) bu konuyla ilgilenirseniz sizin için ve bizler için faydalı olacağını düşünüyorum tekrardan teşekkürler
Başa dön
TayDen Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
R6_seko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.03.2008 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fuardan ben bot aldım ama kuruş indirim yapılmadı???
Başa dön
R6_seko Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 29.03.2008 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R6_seko, çünkü bu topc geçen senin fuarı için.Tarihe bakarsan anlarsın
Başa dön
10_uR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye