Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3610 Nereden: aşkın olmadığı yerden
Tarih: 24.03.2007 - 06:50 Mesaj konusu:
vay be topıcte geyik yapılmaya ble başlandı aartık aspire, ula bu bırakamaz sıgaraya ya bır an gaza gelıp attı ortaya öle bişe şimdide çevır gazı yanmasın yapıyor _________________
Tarih: 24.03.2007 - 09:41 Mesaj konusu:
arkadaşlar toplu gidilebiliecek bi durum mevctsa şu an bi plan yapalım ne dersiniz? _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Tarih: 24.03.2007 - 09:57 Mesaj konusu:
iyi haberlerinin gelmesine çok sevindim...
strider,hastaneye Buğra nın yanına sürekli gidip gelen arkadaşlar mutlaka bişeyler düşünüyolardır Buğra nın durumuna göre bir organizasyon yapılır sanırım... _________________ Mustafa Kemal ATATÜRK
ohh bee valla sevindim. Sabah sabah aldığım en iyi haber bu olsa gerek.
benim buğram üstesinden gelir herşeyin. Ben ona güveniyordum zaten.....
ee bu durumda bu olaya sevinilir yakiin , zen , aspire vs. vs. buğramın yanına giden arkadaşlar bi zahmet çok çok selamımı söyleyin ona....
Allah acil şifalar versin bir an önce kalkar ayağa eskisi gibi olur inşallah. _________________ A Rh(+)
www.hmf.com.tr iskender_ylmaz@hotmail.com
2006 gt 250 r siyahyndan
Tarih: 24.03.2007 - 12:30 Mesaj konusu:
çoook çook geççmiş olsun... şükür ki durumu daha iiyiye gitmiş... _________________ SATILIK:
burgman400 2005 yanlış olmasın modifiyelidir..!
İrtibat no: 0535 8836086
Buqraaaaaaaaaaaa biliyordummmmmm.Şükür Allahıma....
İstanbul bekle geliyorummm.Şişttt buqra sıkılmadın mı sen hastanede _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
aslan kardesım benım baksanıza hala taş gibi...cok kaza gecıren gordum ınsanın ne hale geldıgını bılıyorum ama bugra kadar saglam bunyesı olan cok cok az...ıste fotodan bellı...
cok daha ıyı olacak..dualarımız senınle
ozel odaya cıkması cok ıyı olmuş cok sevındım...ayaga kalksın bak kım kımı devırıyor ben gosterıcem ona....kuzi ben askere gitmeden iyice iyileşki seni rahatca dovebıleyım sonra bana yok kolum bacagım agrıyodu deme...
Tarih: 24.03.2007 - 19:00 Mesaj konusu:
zen, süper haberler bunlar...
kardeşimizin bu şekilde bir konuşma yapması artık ciddiyetin ortadan kalktıgını gösterir..Artık hızla iyileşmesi için dua edecegiz.. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız