Tarih: 22.03.2007 - 22:24 Mesaj konusu:
yaaa gerçekden kardeşimiz haklı öyle ayı gibi gaz çekilirmi insanların canı yokmu amma 3 harflimi desem 4 harflimi desem ne ........siz adammış be madem motor kullanmayı bilmiyosunda ne diye biniyorsun düşüyorsun 5 harfli nolucak. _________________ HONDA TEAM 954RR-X9 250-GP1 250
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 22.03.2007 - 22:44 Mesaj konusu:
onlyrider demiş ki:
bir dahaki sefere uğrarız inşallah, zaten kırkağaça da uğramak istiyordum yıllar oldu gitmeyeli. Bundan sonra havalar düzeldiğinde yolum oralara daha sık düşer.
somaya girdiğinde otel kamba de yada hangi esnafa sorarsan söylerler,herzmn bekleriz hazır geldiğinde dikiliye falan birlikte koparız,dikilide kordonda tost ve birayı da özlemişim,,aaah yaz ah,gel artık _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
güzel bir gezi olmuşş.birde dikkatimi çekti hondanın sol aynada bişeyler vardı o neydi ........ _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 24.03.2007 - 23:54 Mesaj konusu:
racingdelisi demiş ki:
güzel bir gezi olmuşş.birde dikkatimi çekti hondanın sol aynada bişeyler vardı o neydi ........
Sürekli önde gittiğim ve arkadaki arkadaşımı takip etmek durumunda olduğum için duck tape ile ekstra ayna bantladım. Çok faydasını gördüm tavsiye ederim _________________ "Gördünüz mü az kalsın ölüyordum..."
www.ssrider.com
Kayıt: Mar 06, 2006 Mesajlar: 457 Nereden: BALIKESiR GÖNEN
Tarih: 25.03.2007 - 00:15 Mesaj konusu:
güzel gezi olmuş keyif almışsınızdır umarım biraz da yorulmuşsunuz galiba ama _________________ "ATIN iYiSiNE DORU YiĞiDiN iYiSiNE DELi DERLER."
ismlcrpc@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız