Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 17-18 Mart 2007 İst.-İzmir-Çanakkale-İst. gezisi fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

17-18 Mart 2007 İst.-İzmir-Çanakkale-İst. gezisi fotoları

17-18 Mart 2007 İst.-İzmir-Çanakkale-İst. gezisi fotoları
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 22.03.2007 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaaa gerçekden kardeşimiz haklı öyle ayı gibi gaz çekilirmi insanların canı yokmu amma 3 harflimi desem 4 harflimi desem ne ........siz adammış be madem motor kullanmayı bilmiyosunda ne diye biniyorsun düşüyorsun 5 harfli nolucak.
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 22.03.2007 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider demiş ki:
bir dahaki sefere uğrarız inşallah, zaten kırkağaça da uğramak istiyordum yıllar oldu gitmeyeli. Bundan sonra havalar düzeldiğinde yolum oralara daha sık düşer. OK
somaya girdiğinde otel kamba de yada hangi esnafa sorarsan söylerler,herzmn bekleriz Bravo hazır geldiğinde dikiliye falan birlikte koparız,dikilide kordonda tost ve birayı da özlemişim,,aaah yaz ah,gel artık Delirdim
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Cthulhu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 23.03.2007 - 03:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok efendi ve sıkı bir sürücü olarak gördüm sizi onlyrider kardeş Bravo
Alkışlıyorum Alkışlıyorum
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 24.03.2007 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuş valla süpersinzi tabrikler Alkışlıyorum Delirdim
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 24.03.2007 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gezi olmuşş.birde dikkatimi çekti hondanın sol aynada bişeyler vardı o neydi ........
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.03.2007 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi demiş ki:
güzel bir gezi olmuşş.birde dikkatimi çekti hondanın sol aynada bişeyler vardı o neydi ........

Sürekli önde gittiğim ve arkadaki arkadaşımı takip etmek durumunda olduğum için duck tape ile ekstra ayna bantladım. Çok faydasını gördüm tavsiye ederim Bravo
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ismlcrpc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR GÖNEN

MesajTarih: 25.03.2007 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuş keyif almışsınızdır umarım biraz da yorulmuşsunuz galiba ama Gülümsüyorum

Başa dön
ismlcrpc Çevrimdışı ismlcrpc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal