toraman,
bende vcd üzerinde cıplak fotoların var kadıköyden tezgahtan almıstım.
onları koyıyım mı? _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Kayıt: Mar 20, 2004 Mesajlar: 562 Nereden: istanbul/kozyatagy
Tarih: 06.01.2005 - 15:48 Mesaj konusu:
Güzel geceymiş kaçırdık(allahtan içerde ajanım var hiç birşey kaçırmıyorum gelip anlatıyor) iyi eğlenilmiş fotoların devamı nerede :md: :md: :md: _________________ Bülent Bahadır Şirin B(-)
KAWASAKI VN800
Tarih: 06.01.2005 - 15:53 Mesaj konusu:
Bazı arkadaşların Beers ısrarlarına rağmen farklı bir mekan olsun diye tutturduğum için Alchera'da toplandık. Ancak 10 kişilik rezervasyon yaptırmış olmam ve 22 kişiye ulaşmamız oturma düzeni konusunda biraz sorun yarattı. Eh ortam da alıştığımız gibi değil tersine kasvetli olunca haydi Beers yapalım dedik ve 9.30 gibi yola çıktık. Ama hemen herkes motorlu geldiği için çok güzel bir ortam oldu.
Neyse efendim uzatmayayım, Beers'a gelip birkaç saat de orada takıldıktan sonra bir grup çorba içmeye yollandı. Ben de gerek evdeki işlerim ve gerekse şirketteki bazı çalışmalar yüzünden Beers'tan ayrılmak zorunda kaldım.
Ancak şunu söyleyeyim; HARİKA bir akşamdı !
Not olarak yazayım da sonra yanlış anlaşılmasın:
Masadaki biralar, benim gibi motorsuz gelenlere ve artçılara aittir. Ya da ilgili kişiler bira içtikten en erken 1 saat sonra kalmışlardır masadan. Yani benim kontrol edebildiğim kadarıyla öyleydi !
Kuzey ve Toygunn Alchera'da...
Burak ve Aysun'u aynı anda ikisinin de gözleri açık çıksın diye 10 kere resimledim. İşte en güzeli bu :-D
Alchera'dan ve L şekilli masamızdan bir görüntü...
Alchera iyi, güzel, hoş ama biraz kasvetli geldi biz Delileree 8)
Sinan ve Ali çok artistik poz vermişler burada ;-)
FZ600 ve Çitlembik. Özel istek ve poz üzerine çektim bu resmi
Alchera'dan ayrılırken...
Renkler kırmızı olduğundan olsa gerek Alper ve Toygun'un motorlar pek parlamış Zaten İshak'ın motorundan sonrası da görünmüyor...
Geldiğimde motorlar parkedilmişti. İşte o karanlıkta çıkan resim bu kadar oluyor. Yamaha'lar doldurmuş görüntüyü...
Beers'a geldiğimde hemen aldığım bir poz. Daha ısınamamışız ortama...
Yahu bunlar da hep birbirini boğazlamaya çalışırken yakalanmışlar objektiflere. Savaşmayın kardeşlerim...
İshak, dostum, T-Shirt'ünü çok sevdim Vee mahzun kardeşimiz Narkoz...
Alper, ben Hakkan ve Toygun. Bu iki kardeşimle de ilk kez bu toplantıda tanıştım ve sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum . Haa unutmadan Alper, motoruyla toplantımıza bu soğukta taaa Beylikdüzünden gelmiş. Diyecek kelime bulamıyorum, Helal valla dostum
Sevgili dostum Alper ve eşi Hülyaaa...
Alper veeee amanın o da ne ! Alper eşim diye yanlışlıkla Sinanı öpmeye kalkıyor galibaaa :evil:
Tutti ve Dilayn. Böyle tek resimleri pek koymuyordum siteye ama sonrasında hep sitem ederdi Tutti. Ama bu kez ayrılacalık yapıyorum sizlere dostlar ;-)
Soldaki bayan arkadaşımız ilk kez toplantımıza katılan Çitlembik. Tanıştığımıza çook memnun olduk Çitlembik ve her zaman bekleriz
Ali ve İshak...
Mekana motorla gelen dostlarımızın kaskları küçük bir tepe oluşturdu işte böyle...
Beers'tan yola çıkmak üzere ayaklanırken...
Mezar ve Dilayn...
Ares en hızlı olanımızdı. Hemen hazırlandı, çıktı motoruyla ama 10 dakika boyunca diğer ekibi bekledi. Biz de çevresinde hatıra fotosu çektirdik onunla
Dilayn ve kim dersiniz bu delikanlı ;-) Tabii ki sevgili eşi Tuttifruttiiiii...
Sevgili dostumuz İshak ve eşi...
İşte YBR-125'ler ve FZ600... Mekandan geç çıkmalarına rağmen en çabuk bu ekip hazırdı
Srad veee Narkoz... (galiba )
Ekip toparlanıyor ve toplu olarak yola çıkmak üzere...
Beers'tan çorba içmeye yola çıkan ekip...
_________________ SYM Joyride 200
En son hakkan tarafından 06.01.2005 - 17:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Mar 20, 2004 Mesajlar: 562 Nereden: istanbul/kozyatagy
Tarih: 06.01.2005 - 16:03 Mesaj konusu:
Çok iyi be motora binmeyi(satılık diye galeride ) özlemişim sizleri üzerinde görünce daha çok farkettim _________________ Bülent Bahadır Şirin B(-)
KAWASAKI VN800
Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 1135 Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul
Tarih: 06.01.2005 - 16:47 Mesaj konusu:
yok yaww mezarr sonuçta seninki hız motoru olmadığı için öyle dedim . senin önce varacağın konusunda ise kesinlikle haklısın çünkü yolu da bilmediğim için peşi sıra arkanda olacağım
farkındayımm kuzey bende zaten yol çabuk bitsin diye yanınızdan transit geçtim kusura bakmayın!! ama e-5 çok kötü bir yol her geçişimde offf diyorumm şeritlerin arasında yarıklar çukurlar vs... özellikle sefaköyü geçtikten sonra.
hakanın resimleri de çok güzel çıkmış eline sağlık :-D _________________ !!!...WoRLd iS YoUrS...!!!
Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız