Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 23 Mart ,İzmir MD-UĞRAK BAR da eglenceye devam....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

23 Mart ,İzmir MD-UĞRAK BAR da eglenceye devam....

23 Mart ,İzmir MD-UĞRAK BAR da eglenceye devam....
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 21.03.2007 - 12:53    Mesaj konusu: 23 Mart ,İzmir MD-UĞRAK BAR da eglenceye devam.... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her Cuma oldugu gibi,
Bu Cuma günüde
Saat: 20:00 den itibaren
İzmir MD ,UĞRAK BAR da buluşacak ve eglenceye devam edecek...
Duyduk duymadık demeyin
Duyanlarda duymayanlara fısıldasın
Herkes gelsin,Uğrak Bar dolsun taşsın,

"Uğrak Bar nerdeki,nedir o,yenir mi,içilir mi,ben bilmiyooom"
gibi bahaneleri önlemek için uydudan Ugrak BAR ın fotografını çektik Çok gülüyorum

Alın işte kroki

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 21.03.2007 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sölemeye NE Gerek... Ama Yinede Söleyelim Ordayımmm....

ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTMAYACAĞIZ...
ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTTURMAYACAĞIZ...
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 21.03.2007 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dışardaki duvar tarafındaki ikinci sandalyedeyim. Bravo

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
blackheart
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.03.2007 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelmek niyetindeyim , yağmur durumuna göre bakıcaz artık Üzgünüm
blackheart Çevrimdışı blackheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 22.03.2007 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eger hava güzel olursa dışarıdada oturabilecegiz...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 22.03.2007 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kısmetse bende ordayımmmm İyi fikir İyi fikir Şok oldum Çok gülüyorum Gülümsüyorum Delirdim Dans

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 22.03.2007 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, İNANMAM kandırıyosun sen beni Dil çıkarıyorum

Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.03.2007 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bikehoper, edip abi sanırım o 2 ci sandalyenin yanındaki 3 cü sandalyede benimmm Dil çıkarıyorum

Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 22.03.2007 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmir motordelileri iyi eğlenceler Delirdim
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 23.03.2007 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pişştttt..Bugün hava çok güzel..UGRAK BAR daki MD eglencesini unutmayalım....
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 23.03.2007 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, Başkanım ben geliyom diye kimse gelmiyosa ben gelmiyeyim bari; Üzgünüm Üzgünüm

Başa dön
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.03.2007 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bikehoper, abi olurmu inanki hepimiz senin için orada olucaz.bu sefer piller ful şarjlandı Çok gülüyorum Delirdim akşam görüşürüz kısmetse Bravo

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 23.03.2007 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu topice yazılan mesaj sayısıyla kıyaslamayın..artık UGRAK BAR buluşması geleneksel oldugu için ,topici okumadan herkes zaten ugrak da oluyor...
Üye
Üye

Nereden: İZMİR GÜZELİ...

MesajTarih: 23.03.2007 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

artık bende gelicem sağolsun hakan abim halletmiş sorunu holeyyy beee Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
akşam görüşürüz byby Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
devilbuse Çevrimdışı devilbuse Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
lord48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mu?la

MesajTarih: 23.03.2007 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar size iyi eğlenceler
az kaldı 1-2 hafta sonra ben de uğricam izmire Delirdim
görüşmek,tanışmak umuduyla Bravo
Başa dön
lord48 Çevrimdışı lord48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal