Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 25 Nisan 2007 Anzak'lara M.D. yi tanıtsak mı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

25 Nisan 2007 Anzak'lara M.D. yi tanıtsak mı?

25 Nisan 2007 Anzak'lara M.D. yi tanıtsak mı?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
trshadow
Üye
Üye

MesajTarih: 22.03.2007 - 23:52    Mesaj konusu: 25 Nisan 2007 Anzak'lara M.D. yi tanıtsak mı? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili organizatör abiler ve ablalar'ım Gülümsüyorum ikinci bir Çanakkale gezisi düzenlesek mi acaba?? Hani ANZAK Kardeşlere M.D. leri tanıtsak derim hem Çanakkale gezisine katılamamış olan arkadaşlarımıza bir fırsat verir hemde gezemediğimiz yerleri gezebiliriz diye düşünüyorum. Düşünce suçu işlemediysem Şok oldum sizde bir düşünün derim nacizane .kimbilir ANY'nin fikrini de dahil edip İzmir'e kadar da ineriz . OK Tabii gezi işini abartmamışsak Ne dersiniz ? bence yazın,çizin bişeyler bu fikirle ilgili olarak bende takipçisi olayım,Mr.Enduro Abimiz belki evet der ve yapar bir gezi tekrar soruyorum 25 nisan ,Çanakkale Ve ANZAK koyu gezisine ne der M.D.üyesi arkadaşlarımız ??
Sadece TABANVAY
Başa dön
trshadow Çevrimdışı trshadow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 23.03.2007 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trshadow, süper olurdu. Ancak, sırf 18 mart için otel konusunda nasıl sıkıntı çektik biliyorsunuz. Anzaklar için genelde her yıl on binler geliyor. Yer bulmamız hepten imkansızlaşacak. Bence daha uygun bir hafta sonunda ve daha ferah, çok kalabalık olmadan gidelim derim.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
trshadow
Üye
Üye

MesajTarih: 23.03.2007 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ok Bravo Bravo derim arzu yeterki senin kontenjanında bana yer olsun Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Sadece TABANVAY
Başa dön
trshadow Çevrimdışı trshadow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 23.03.2007 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben yeni motorumla gelmek istiyorum, bekleyin beniiiiiiiiii GülümsüyorumGülümsüyorum
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 23.03.2007 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gezilerimiz olacak 25 Nisana kadar bekleyin
sedatolcay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.03.2007 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben hep hazır olucam gezilere siz yeterki organizasyonlara benide dahil edin mr enduro bu arada telefonunuzu bekliyorum
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 23.03.2007 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olursa çok iyi olur Gülümsüyorum 18 martta beraber gezemedik belki 25 nisanda beraber oluruz Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gulo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.03.2007 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yer yoksa çadır var kamp var.. Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

yer yoksa çadır var kamp var.. Bravo
Başa dön
gulo Çevrimdışı gulo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 23.03.2007 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gulo, +++++++sonsuz katılıyorummm anzaklara gidelim
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sedatolcay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.03.2007 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mr enduro duy sesimizi anzaklara gidelim hadi bi organizasyon daha bekliyoruz sizden.
gulo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.03.2007 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende sizlerle yolculuğu çok sevdim..sizinle heryere.. Bravo
Başa dön
gulo Çevrimdışı gulo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kabuto
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul /anadolu yakasi

MesajTarih: 23.03.2007 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nisan ayinda olursa kesin gelirm bak buna
Başa dön
kabuto Çevrimdışı kabuto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
allcay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbull

MesajTarih: 23.03.2007 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anzakların geldıgı zamanlarda kalabalık oldugu cok dogru yalnız beraberınde getırdıgı eglenceyı de goz ardı etmemek lazım. yıllardan berı duyuyorum ama bır turlu gormek kısmet olmadı. MD olarak bı organızasyon olursa seve seve +1 Çok gülüyorum
Başa dön
allcay Çevrimdışı allcay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 25.03.2007 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MrEnduro demiş ki:
Gezilerimiz olacak 25 Nisana kadar bekleyin

25 nisanda bir Çanakkale çıkartması daha yapalım. Anzaklılara Türk misafirperverliğini gösterelim Göz kırpıyorum

Hem o tarihe kadar havalar daha güzel olur, otele falan da gerek kalmaz. Çadırını kapan gelir Bravo

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 25.03.2007 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, o tarihte hava sıcak olur çimenlerde uyursunuz. bide izmire inerseniz yunanistana bir uğrayiverin .. Çok gülüyorum ordanda italya falam.. Çok gülüyorum bende gelmek isterdim ama işler varya malum artıkın seneye Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal