Tarih: 22.03.2007 - 23:52 Mesaj konusu: 25 Nisan 2007 Anzak'lara M.D. yi tanıtsak mı?
Sevgili organizatör abiler ve ablalar'ım ikinci bir Çanakkale gezisi düzenlesek mi acaba?? Hani ANZAK Kardeşlere M.D. leri tanıtsak derim hem Çanakkale gezisine katılamamış olan arkadaşlarımıza bir fırsat verir hemde gezemediğimiz yerleri gezebiliriz diye düşünüyorum. Düşünce suçu işlemediysem sizde bir düşünün derim nacizane .kimbilir ANY'nin fikrini de dahil edip İzmir'e kadar da ineriz . Tabii gezi işini abartmamışsak Ne dersiniz ? bence yazın,çizin bişeyler bu fikirle ilgili olarak bende takipçisi olayım,Mr.Enduro Abimiz belki evet der ve yapar bir gezi tekrar soruyorum 25 nisan ,Çanakkale Ve ANZAK koyu gezisine ne der M.D.üyesi arkadaşlarımız ?? _________________ Mondial 250 MCT 34 ZMU 17(sattım gitti)
Hyosung 250 Comet 34 ZNA 65 (onu da sattım gitti)
Hyosung gv 650 Aquila (onu da sattım gitti)
Sadece TABANVAY
trshadow, süper olurdu. Ancak, sırf 18 mart için otel konusunda nasıl sıkıntı çektik biliyorsunuz. Anzaklar için genelde her yıl on binler geliyor. Yer bulmamız hepten imkansızlaşacak. Bence daha uygun bir hafta sonunda ve daha ferah, çok kalabalık olmadan gidelim derim.
ok derim arzu yeterki senin kontenjanında bana yer olsun _________________ Mondial 250 MCT 34 ZMU 17(sattım gitti)
Hyosung 250 Comet 34 ZNA 65 (onu da sattım gitti)
Hyosung gv 650 Aquila (onu da sattım gitti)
Sadece TABANVAY
Tarih: 23.03.2007 - 22:31 Mesaj konusu:
anzakların geldıgı zamanlarda kalabalık oldugu cok dogru yalnız beraberınde getırdıgı eglenceyı de goz ardı etmemek lazım. yıllardan berı duyuyorum ama bır turlu gormek kısmet olmadı. MD olarak bı organızasyon olursa seve seve +1
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 767 Nereden: istanbul/istinye
Tarih: 25.03.2007 - 00:52 Mesaj konusu:
gevezehanim, o tarihte hava sıcak olur çimenlerde uyursunuz. bide izmire inerseniz yunanistana bir uğrayiverin .. ordanda italya falam.. bende gelmek isterdim ama işler varya malum artıkın seneye _________________ Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız