Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Adana'da üzücü kaza!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Adana'da üzücü kaza!

Adana'da üzücü kaza!
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 23.03.2007 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yabikci_41, aferin böyle bi topicede saçma sapan şov resmi koymuşsun ya..
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 23.03.2007 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasa çok geçmiş olsun ama sanki aracı hiç görmeden vurmuş gibi hiç yavaşlıyamamış bu motorun headerslarını bile bu hale getirebilmek için rahat 200 + vurması lazım çünkü araçla aynı yöne gidiyor ya daldı uykusuz falandı yada araba çok ters çıktı olmayacak yerde ortaya attı kendini başka türlü olamaz çok geçmiş olsun. Ağlıyorum
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.03.2007 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son durumu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
ilhanfazer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kuşadası

MesajTarih: 23.03.2007 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH acil şifalar versin Üzgünüm

Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:

acil şifalar diliyorum Üzgünüm
ilhanfazer Çevrimdışı ilhanfazer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
BaTTe
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Isvec

MesajTarih: 23.03.2007 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Allah acil sifalar versin, insaallah moralide en kisa zamanda iyi olur.. Sevenleri onu bu durumda yanliz birakmaz, burada tanimayanlari bile onun icin duaci.
Başa dön
BaTTe Çevrimdışı BaTTe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.03.2007 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alenalper, bende merakla haber bekliyordum.. biraz araştırdım başka bir forumdan bi kaç şey öğrendim.. aynen aktarıyorum; kendisi yoğun bakım ünitesinden servise alınmış, kendinde, ziyarete gelen dostlarıyla muhabbet ediyor ve morali gayet yerinde imiş...!!

ve en önemlisi....!!! mustafa kemal arkadaşımız yüksek sürat konusunda hatalı olan tamamen bendim diyerek öz eleştiride bulunmuş ve kendi başına gelenin başka hiç bir arkadaşımızın başına gelmemesini dilediğini, bu konuyu özellikle vurgulayarak yüksek süratten kaçınmanızı rica etmiş...

Son olarak ta en can alıcı cümlesini (imzası olarak kullandığı cümlesi)yineledi
"TEDBİRLİ OLMAK PİŞMAN OLMAKTAN DAHA İYİYMİŞ"

NOT: bilgiler başka forum sitelerinden alınarak derlenmiştir....!!

CBR 1000RR

En son alpiser tarafından 23.03.2007 - 22:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
egerkagan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.03.2007 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, kaza haberleri çoğalıyor, içimiz acıyor, lütfen korumalarımızı tam kuşanalım ve çok dikkatli olalım, diğer araçların yapabilecekleri hatalara karşı bile dikkatli olalım. Tekrar geçmiş olsun
Başa dön
egerkagan Çevrimdışı egerkagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 23.03.2007 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yabikci_41, hangi akla hizmet o resmi bu topice yorum olarak koyuyorsun arkadaşım yazık İyi fikir
x-ibidy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya_Side

MesajTarih: 23.03.2007 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçeketen çok üzücü bi durum . şok oldum arabayı ve motoru görünce allah kimsenin başına vermesin .acil şifalar diliyorum arkadaşa.
alp45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 23.03.2007 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Allah acil şifalar versin kardeşim.
Başa dön
alp45 Çevrimdışı alp45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Capirossi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 23.03.2007 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allahtan acil şifalar inşallah saglıgına kavusur kardesımız ailesine allahtan sabır diliyorum Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
Capirossi Çevrimdışı Capirossi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
king16
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.03.2007 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmiş olsun allah kendisne ve ailesine sabır versin. Üzgünüm Ağlıyorum
Başa dön
king16 Çevrimdışı king16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 24.03.2007 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah hepimizi korusun. Kendimize değer vermiyorsak bile sevdiklerimizi üzmemek açısından şu 2 tekeri daha dikkatli kullanalım.
Bu işin "Keşke" si yok. Lütfen daha dikkatli olalım.

Talihsiz olayı yaşayan arkadaşa geçmiş olsun diliyorum.
Gönül isterdi onun adını bu topicde duymamayı.
En kısa sürede sağlığına kavuşması dileğiyle..
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 24.03.2007 - 03:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser,
Alıntı:

mustafa kemal arkadaşımız yüksek sürat konusunda hatalı olan tamamen bendim diyerek öz eleştiride bulunmuş ve kendi başına gelenin başka hiç bir arkadaşımızın başına gelmemesini dilediğini, bu konuyu özellikle vurgulayarak yüksek süratten kaçınmanızı rica etmiş...

Son olarak ta en can alıcı cümlesini (imzası olarak kullandığı cümlesi)yineledi
"TEDBİRLİ OLMAK PİŞMAN OLMAKTAN DAHA İYİYMİŞ"

mustafa kardeşime ithafen
Mustafa kardeşim yoğun bakım ünitesinde bile kendini eleştirme büyüklüğünü gösterip diğer arkadaşlara benim yaptığım hatayı yapmayın diyecek kadar yürekli, yüksek süratlardan kaçının, tedbirli olmak pişman olmaktan iyidir sözünü yineleyip her olumsuzluktan bir ders çıkarmanız güçlü bir karakter yapısına sahip olduğunuzu gösteriyor ve içinde bulunduğunuz durum yaşam sevinci ve azminiz beni derinden etkiledi.
Mustafa kardeşim sizi tanımıyorum ama iyi ki varsınız ve iyiki ordasınız...

Dilerim herkez bu vahim kazadan tabiri cayisse "bir bela bin nasihattan iyidir" kendine bir paye çıkarır ve ders alır.

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 26.03.2007 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah önündeki zor hayatını kolaylastırsın çok çok geçmiş olsun
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 11, 12, 13  Sonraki
9. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal