Tarih: 23.03.2007 - 21:26 Mesaj konusu:
arkadasa çok geçmiş olsun ama sanki aracı hiç görmeden vurmuş gibi hiç yavaşlıyamamış bu motorun headerslarını bile bu hale getirebilmek için rahat 200 + vurması lazım çünkü araçla aynı yöne gidiyor ya daldı uykusuz falandı yada araba çok ters çıktı olmayacak yerde ortaya attı kendini başka türlü olamaz çok geçmiş olsun. _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
Allah acil sifalar versin, insaallah moralide en kisa zamanda iyi olur.. Sevenleri onu bu durumda yanliz birakmaz, burada tanimayanlari bile onun icin duaci.
alenalper, bende merakla haber bekliyordum.. biraz araştırdım başka bir forumdan bi kaç şey öğrendim.. aynen aktarıyorum; kendisi yoğun bakım ünitesinden servise alınmış, kendinde, ziyarete gelen dostlarıyla muhabbet ediyor ve morali gayet yerinde imiş...!!
ve en önemlisi....!!! mustafa kemal arkadaşımız yüksek sürat konusunda hatalı olan tamamen bendim diyerek öz eleştiride bulunmuş ve kendi başına gelenin başka hiç bir arkadaşımızın başına gelmemesini dilediğini, bu konuyu özellikle vurgulayarak yüksek süratten kaçınmanızı rica etmiş...
Son olarak ta en can alıcı cümlesini (imzası olarak kullandığı cümlesi)yineledi
"TEDBİRLİ OLMAK PİŞMAN OLMAKTAN DAHA İYİYMİŞ"
NOT: bilgiler başka forum sitelerinden alınarak derlenmiştir....!! _________________ şaka gibi...
CBR 1000RR
En son alpiser tarafından 23.03.2007 - 22:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, kaza haberleri çoğalıyor, içimiz acıyor, lütfen korumalarımızı tam kuşanalım ve çok dikkatli olalım, diğer araçların yapabilecekleri hatalara karşı bile dikkatli olalım. Tekrar geçmiş olsun
Tarih: 23.03.2007 - 22:40 Mesaj konusu:
gerçeketen çok üzücü bi durum . şok oldum arabayı ve motoru görünce allah kimsenin başına vermesin .acil şifalar diliyorum arkadaşa. _________________ 2003 ČβҐ 954 ŔŔ
Allah hepimizi korusun. Kendimize değer vermiyorsak bile sevdiklerimizi üzmemek açısından şu 2 tekeri daha dikkatli kullanalım.
Bu işin "Keşke" si yok. Lütfen daha dikkatli olalım.
Talihsiz olayı yaşayan arkadaşa geçmiş olsun diliyorum.
Gönül isterdi onun adını bu topicde duymamayı.
En kısa sürede sağlığına kavuşması dileğiyle..
Kayıt: Feb 22, 2006 Mesajlar: 1014 Nereden: Yst_Avr ARh(+)
Tarih: 24.03.2007 - 03:06 Mesaj konusu:
alpiser,
Alıntı:
mustafa kemal arkadaşımız yüksek sürat konusunda hatalı olan tamamen bendim diyerek öz eleştiride bulunmuş ve kendi başına gelenin başka hiç bir arkadaşımızın başına gelmemesini dilediğini, bu konuyu özellikle vurgulayarak yüksek süratten kaçınmanızı rica etmiş...
Son olarak ta en can alıcı cümlesini (imzası olarak kullandığı cümlesi)yineledi
"TEDBİRLİ OLMAK PİŞMAN OLMAKTAN DAHA İYİYMİŞ"
mustafa kardeşime ithafen
Mustafa kardeşim yoğun bakım ünitesinde bile kendini eleştirme büyüklüğünü gösterip diğer arkadaşlara benim yaptığım hatayı yapmayın diyecek kadar yürekli, yüksek süratlardan kaçının, tedbirli olmak pişman olmaktan iyidir sözünü yineleyip her olumsuzluktan bir ders çıkarmanız güçlü bir karakter yapısına sahip olduğunuzu gösteriyor ve içinde bulunduğunuz durum yaşam sevinci ve azminiz beni derinden etkiledi.
Mustafa kardeşim sizi tanımıyorum ama iyi ki varsınız ve iyiki ordasınız...
Dilerim herkez bu vahim kazadan tabiri cayisse "bir bela bin nasihattan iyidir" kendine bir paye çıkarır ve ders alır. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız