Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbr 125r

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbr 125r

cbr 125r
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Sthalwille
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.03.2007 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2007 model cbr o 1000RR kafa grenajı alınmış..

ayrıca kendileri injeksiyonludur.

fuardan sonra satışa sunulacak. Gülümsüyorum
Başa dön
Sthalwille Çevrimdışı Sthalwille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kabuto
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul /anadolu yakasi

MesajTarih: 23.03.2007 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya banada bu resimdeki motorun 2007 model oldugu ve 2. ceyrekte turkiyeye gelecegi soylendi.

ya birisi hondayi arayip sorsa daha mantikli olmazmi sice?
Başa dön
kabuto Çevrimdışı kabuto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alp45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 23.03.2007 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yok o resim pohotoshop olabilir 2007modelde değişiklik yok.
Başa dön
alp45 Çevrimdışı alp45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
honeymaker
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.03.2007 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu bu kadar merak edeceğinize Honda bayilerini arayıp sorsanıza Delirdim
honeymaker Çevrimdışı honeymaker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Yogi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul-Ataköy

MesajTarih: 23.03.2007 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda bu sene cbr 125in yeni kasasını satmıycak stoklarında çok miktarda eski kasa cbr kalmış diye duydum..
0 rh(+)
Başa dön
Yogi Çevrimdışı Yogi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sthalwille
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.03.2007 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

photoshop değil arkadaşlar , ilk resimdeki 2007 model 125r ayrıca motoru injeksiyonlu oldu

fuarda lansmanı yapılacak.
Başa dön
Sthalwille Çevrimdışı Sthalwille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
efemert_alanya
Üye
Üye

Nereden: Antalya/ALANYA

MesajTarih: 24.03.2007 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar iyice araştırdım bu 2007 modelmiş ver fuardan sonra satışa sunulcakmış yani mayısı bulur...
Başa dön
efemert_alanya Çevrimdışı efemert_alanya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
darknss
Üye
Üye

Nereden: Kusadasi

MesajTarih: 24.03.2007 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

o resim ilk kez aylar once ckmsti ve mayista tr de olacak die bliorm

ama söyle bi sorun var 2008 mayısta gelicek Gülümsüyorum
Başa dön
darknss Çevrimdışı darknss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
efemert_alanya
Üye
Üye

Nereden: Antalya/ALANYA

MesajTarih: 24.03.2007 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne yani şimdi bu motor 2008 demi piyasa çıkacak ben de yaza çıkarda bu modeli alırım die seviniyodum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum ama heryerde 2007 yazıyoooooooo
Başa dön
efemert_alanya Çevrimdışı efemert_alanya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 29.03.2007 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende baktım öyle bi motor yok cbr 125 almayı düşünüyorum demişsin tavsiye etmem Hondayı kötülediğimden falan deil kalitesi tartışılmaz ama çok pahalı 125 motora 5.500 ytl verilmez.Derim ki eğer o tip motor alcaksan kuba skyjet al kötüleyenlere sakın bakma kullanıcısına sor tek sorunu titremesi onunda çözümü var bende kullanıcısıyım benim servisim çözdü titreme olayını tüm samimiyetimle söylüyorum KUBA al dediğimide yap pişman olmazsın.
Üye
Üye

Nereden: Kusadasi

MesajTarih: 29.03.2007 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ne yani şimdi bu motor 2008 demi piyasa çıkacak ben de yaza çıkarda bu modeli alırım die seviniyodum ama heryerde 2007 yazıyoooooooo

evet aynen öyle cnk cok sayıda cbr 125 kalmış ellerinde ayrıca bu cbr 123R normal cbr deil Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
darknss Çevrimdışı darknss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal