Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5039 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 24.03.2007 - 19:17 Mesaj konusu:
Alıntı:
sevenleri uyumadan önce buğra'yı düşünsün, dua etsin. herkes iyi şeyler umsun, iyi dilekler dilesin, olumlu enerjilerini eksik etmesinler
Kesinlikle haklısın bugün Buğra kardeşimizin başına gelenler yarın bizim de başımıza gelebilir..Hem biz Buğra kadar da şanslı olmayabiliriz.hadi Buğra kalk artık çok bile yattın o yatakta _________________
Tarih: 24.03.2007 - 20:28 Mesaj konusu:
zen, verdiğin haberler harika
bu haberin yüreğimi birazdaha ferahlattı.buğranın konuşuyo olması,ve her geçen gün daha da iyi duruma gelmesi çok mükemmel bir şey....
BUĞRA nın bir an önce ayağa kalkıp tekrar arkadaşlarını kucaklamasını,bzlerin yanında olmasından başka bişey istemiyorum...
BUĞRA canım kardeşim.fiziki olarak yanında olamasak ta,hepimz ve özelliklede ben kalben ve ruhen senin yanındayım.biran önce kalk hadi ayağa.çık o dezenfekte kokan sıkıcı odalardan.kalk,,,kalk ve yürü....yürü ki bir an önce iyileş,,,iyileş ki yine eskisi gibi seninle vede seni sevenlerle hep bir arada olalım _________________
Kayıt: Dec 10, 2006 Mesajlar: 1316 Nereden: istanbul/avrupayakası
Tarih: 24.03.2007 - 21:46 Mesaj konusu:
ewet millet bugün buğranın yanındaydık akşam melihle karşılaştık hastanenin kapısında beraber yanına çıktık..bizimle konuştu gayet iyiye gidiyo koca oğlan mangal yapıp lop lop yesek ne güzel olur demiş dayısına buğra bu işte gün geçtikçe ii oluyo anlıcanız.. _________________ [b:04ff290957]MÜLTECİ...![/b:04ff290957]
[b:04ff290957]Mülteci...![/b:04ff290957]
zen, sağolasın canım abicim... Kardeşimiz ordayken evde yatıp uyuyımmi, yada gidip pc de oyunmu oynayım, yada eğlenmeye gezmeye gülmeyemi gidim? Biz böle adamız abi...
Ben yanına girmedim, serkan ve taner e ihtiyacı vardır dedim ben girmedim. Zaten yasaktı fazla zorlamak istemedim. Ama nasıls görüces bi daha iyi olsunda...
Ben beklerim aşağıda sorun deil. Buğra iyi olsun, hergün iyiye gitsinde başka bişey istemiyorum. İyi olacaktı. Herşey yolunda..
Kayıt: Dec 05, 2006 Mesajlar: 30 Nereden: BANGBROS-YSTANBUL
Tarih: 24.03.2007 - 23:45 Mesaj konusu:
Algısı düne rağmen biraz daha açıktı Buğra'nın bu akşam... odasındaki TV'den bir yandan Türkiye- Yunanistan maçını izliyorduk... Buğra bizimle birlikte golleri saydı ve 4. golde... 'ohhh dördüncüyü de taktık dedi'
iyiye gidiyoruz... adım adım... _________________
cumartesi akşamı ilk görmek mümkün oldu çok sewindim ben şuuru açık olmasına.acıları var tabiki yanındayız buğra kardeşim.yakın zamanda toplu hasta ziyareti için daha erken oldugu kanaatindeyim.birazdaha iyileşmesi lasım.şükür allahıma _________________
Kayıt: Aug 06, 2005 Mesajlar: 107 Nereden: istanbul istanbul olaly böyle deli tanymady
Tarih: 25.03.2007 - 18:53 Mesaj konusu:
selam arkadaşlar cumartesi akşamı buğrayı gördümm ve ne kadar mutlu oldum anlatama gerçi buğranın ara ara ağlamaları bizi görün ce duygulanıp bağarmaları hepimizi hayli üzdü ama yinede durumunun ıyıye gitmesi çok sevindirici ben de buğranın resmini çekmek istedim ama eşim izin vermedi sonra buğra gördüğünde üzülür dedi ben de çekmedim allaha şukur dualarımız kabul oluyor buğraya onsuz spora gitmediğimi söyledim gitme abla beraber gidicezz dedii o herşeyin farkın da aslan gibi kalkıcak benimm canım kardeşim akın hocadan elma suyu soda içicez senle dualaraımız seninle....
Son Mesajdan 35 dakika sonra eklendi:
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
bunlarda buğranın çocukluk arkadaşları yani onlar 3 KİŞİYDİLER _________________ 600RR SON KARAR
Tarih: 25.03.2007 - 21:47 Mesaj konusu:
Bu akşam yani 25/03/2007 tarihi saat 21:30 itibariyle Buğra'nın yanındaydım,koçum taş gibi maşallah,beni görünce "Emre abi" dedi ve ağlamaya başladı, dayanamadım ,
bende ağladım ,oh iyi oldu kurtlarımızı döktük ,kendisini çok iyi gördüğümü söyleyebilirim ,Babası Şenol bey'den gerekli mevzuatı öğrendim,Allah'ın izniyle toparlıyacak kardeşim kısa sürede,ve hepinize söz veriyorum burada,şu hastaneden bi çıkıp ayaklansın,cuma gezmelerine hepbirlikte gidicez inşallah ,kardeşim için dualarınızı eksik etmeyin lütfen dostlarım. _________________ Mesuliyet yükü herşeyden,ölümdende ağırdır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
En son _Zagor_ tarafından 25.03.2007 - 23:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız