Kayıt: Feb 22, 2006 Mesajlar: 1014 Nereden: Yst_Avr ARh(+)
Tarih: 24.03.2007 - 02:22 Mesaj konusu:
Lowflyer,
Alıntı:
Buğra olm bak sensiz kızılkayalarda dürüm yiyemez oldum.
2 tane dürümü 10 dk da yediğimde oha demeni özledim be kardeşim.
Hadi kalk çabuk ayağa
zen,
Alıntı:
az önce yanındaydık konuştuk buğrayla beni tanıdı. geldiğiniz için çok teşekkür ederim dedi. biz hiç gitmedik ki senle bir çıkıcaz burdan dedik. tanere naber laz çocuğu dedi, bana engin abi hoşgeldin dedi. serkan abi hoşgeldin dedi. uykulu gibi konuşuyodu ama normal. gözlerini zor açıyodu. ve yataktan kalkmaya çalıştığında 3 kişi zor zaptediyoduk. bırakın kalkıcam diyodu. bu adam iyileşecek : )))))
Buğra kardeşimizi tanımıyorum ama bu satırları okurken acayip duygulandım dilerim en kısa zamanda iyileşir ve sevdiklerinin yanında olur
Emeği geçenlere ve dost gibi gerçek dostların yüreklerine sağlık _________________
Tarih: 24.03.2007 - 08:12 Mesaj konusu:
Lowflyer, ellerine sağlık.Diğer tüm arkadaşlarında ellerine emeğine sağlık.Eğer BUĞRA kardeşimiz bunları görürde 3 güne dönmezse aramıza bende motordelisi değilim _________________ kaskynyn de?eri ne ise hayatynyn de?eride o kadar olsun
motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
dostum çok güzell olmuş.sabah sabah çok duygulandım. umarım en kısa zmnda aranıza tekrardan döner. _________________ senden önce ya?dy saçlaryma cennet ky?y
Harika bir slayttı ellerine sağlık.Bende debir iki fotoğraf var ilk halı saha maçından ama eklemeyi beceremiyorum bana msnden ulaşırsanız resimleri yollayabilirim ulaşan arakadaşa. _________________ A Rh(+)
www.hmf.com.tr iskender_ylmaz@hotmail.com
2006 gt 250 r siyahyndan
Süper oolmuş ellerine sağlık.Ama Buqramız düzeliyor.Az kaldı buraya yazıcak neler oluyor diyee....Seni özledik yeter bu kadar naz. _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız