Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Henry (Buğra) kardeşime ithafen

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Henry (Buğra) kardeşime ithafen

Henry (Buğra) kardeşime ithafen
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 24.03.2007 - 02:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iş te bu ya harika elerine saglık valla
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_kadavra_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 24.03.2007 - 02:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşı tanımıyorum ama inşallah kısa zmanda iyileşir.fotoları görünce çok üzülüyor insan.

bu arada eline sağlık.titizlikle yapılmış güzel bir çalışma.
_kadavra_ Çevrimdışı _kadavra_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 24.03.2007 - 02:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lowflyer,
Alıntı:

Buğra olm bak sensiz kızılkayalarda dürüm yiyemez oldum.
2 tane dürümü 10 dk da yediğimde oha demeni özledim be kardeşim.
Hadi kalk çabuk ayağa

zen,
Alıntı:

az önce yanındaydık konuştuk buğrayla beni tanıdı. geldiğiniz için çok teşekkür ederim dedi. biz hiç gitmedik ki senle bir çıkıcaz burdan dedik. tanere naber laz çocuğu dedi, bana engin abi hoşgeldin dedi. serkan abi hoşgeldin dedi. uykulu gibi konuşuyodu ama normal. gözlerini zor açıyodu. ve yataktan kalkmaya çalıştığında 3 kişi zor zaptediyoduk. bırakın kalkıcam diyodu. bu adam iyileşecek : )))))

Buğra kardeşimizi tanımıyorum ama bu satırları okurken acayip duygulandım dilerim en kısa zamanda iyileşir ve sevdiklerinin yanında olur Ağlıyorum
Emeği geçenlere ve dost gibi gerçek dostların yüreklerine sağlık

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 24.03.2007 - 07:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gokhan emegıne saglık bugra kardesımızı en yakın zamanda aramızda gormek bızlerı cokkk mutlu edıcekkk

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 24.03.2007 - 07:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gökhan Ellerine Sağlık....
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 24.03.2007 - 08:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lowflyer, ellerine sağlık.Diğer tüm arkadaşlarında ellerine emeğine sağlık.Eğer BUĞRA kardeşimiz bunları görürde 3 güne dönmezse aramıza bende motordelisi değilim Göz kırpıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SeRhAt_ApAk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 24.03.2007 - 08:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık Lowflyer güzel bir video olmuş
Başa dön
SeRhAt_ApAk Çevrimdışı SeRhAt_ApAk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondabros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 24.03.2007 - 08:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lowflyer,eline sağlık güzel ve anlamlı bir video olmuş. Alkışlıyorum
umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşarak aramıza döner.
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nimesay
Üye
Üye

Nereden: aDaNaAA

MesajTarih: 24.03.2007 - 08:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum çok güzell olmuş.sabah sabah çok duygulandım. Üzgünüm umarım en kısa zmnda aranıza tekrardan döner.
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.03.2007 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gökhan çok süper bi video olmuş. Kardeşimi moral depoluyorsunuz valla.
Süperrr.....
Tez zamanda yanımızda olman dileğiyle buğramm. Gülümsüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
highlander637
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 24.03.2007 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika bir slayttı ellerine sağlık.Bende debir iki fotoğraf var ilk halı saha maçından ama eklemeyi beceremiyorum bana msnden ulaşırsanız resimleri yollayabilirim ulaşan arakadaşa.
2006 gt 250 r siyahyndan
Başa dön
highlander637 Çevrimdışı highlander637 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.03.2007 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gökhan süper bi slayt kardeşim ellerine saglık...bugramızada geçmis olsun tekrardan... Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kawasaki_46_46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELBYSTAN

MesajTarih: 24.03.2007 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lowflyer, ellerine saglık süper slayt hazırlamışın
bugra kardeşimizede çok gecmış olsun
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 24.03.2007 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunlar da benden millett...
hadi kardeşim, hergün daha iyi olacaksın.. beraber çıkçaz bütün yollara..
hepimiz seni bekliyoruz..

yerinde duramıyo ki adam

Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 24.03.2007 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper oolmuş ellerine sağlık.Ama Buqramız düzeliyor.Az kaldı buraya yazıcak neler oluyor diyee....Seni özledik yeter bu kadar naz.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal