Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Merzifon-Çanakkale Gezisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Merzifon-Çanakkale Gezisi

Merzifon-Çanakkale Gezisi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
merdoc
Üye
Üye

MesajTarih: 24.03.2007 - 18:26    Mesaj konusu: Merzifon-Çanakkale Gezisi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herşey internette sakin sakin sörf yaparken İstanbul MD nin Çanakkale şehidlerimizi anmak için yapacağı gezi haberini okumamla başladı. O anda bir şimşek çaktı.Gönülden bağlı olduğum iki isim yanyana gelmişti.Motosiklet ve Çanakkale..Daha sonra da bir şimşek daha çaktı.O da Amasya Merzifon da olduğumdu. Haritalar mesafeyi 964 km.gösteriyordu.Benim için Çanakkale kadar önemli olan bir başka konu da İstanbul dan gelecek olan MD dostlarımla o mukaddes toprakları gezmekti.Acaba 17 Mart sabahı onları Bandırma da karşılayabilecek miydim? Arkadaşlar olmaz dediler, değmez dediler,ben bile bir ara onlara inanır gibi oldum ama denemeden olup olmayacağını nereden bilebilirdim? Olumsuz yanlarını düşünmektense kendi kendime dedim ki" ya olursa?Ya herşey yolunda gider, arkadaşlara Bandırma da katılır ve beraber çok güzel vakit geçirirsem ne kadar güzel olur, böyle güzel ve anlamlı bir gezi kaç motosiklet sevdalısına nasip olur" dedim ve işte 16 mart sabahı yoldayım.

Gerede-izmit-Yalova üzeri 65 km daha kısaydı.Fakat o gün Bolu civarında kar beklendiğinden rotayı Ankara ya çevirdim.Ankara-Eskişehir-Bursa üzerinden bekle beni Bandırma..

İlk durak Kırıkkale girişindeki Şöförler Federasyonu Tesisi.Yağış yok, zemin kuru ama doğrusunu söyleyeyim tam teçhizat olmama rağmen biraz üşüdüm. İkinci çayda ısınmaya yeni başladım.Ön tekerin önündeki buz parçası da halen kış mevsiminde olduğumuzu anlatmak istiyor zannımca..

İkinci durak Kurtuluş Savaşımızda da çok önemli hizmetleri olan topçu birliklerimizin eğitim aldığı Polatlı.

Polatlı da benzin alırken yaptığım bir akraba ziyareti.Bir taşla iki kuş olayı..Ne yapayım zaman az, yol çok kimsenin kalbi kırılmasın.

Ve Eskişehir..Porsuk çayı şehrin merkezinden geçiyor ve belediyenin yaptığı mükemmel çevre düzenleme çalışmalarıyla insanın burada kalası geliyor.Yoruluyor muyum ne??

Eskişehir de yaptığım başka bir akraba ziyareti Gülümsüyorum

Bursa İnegöl e gelipte İnegöl köfte yemeden gidilmez elbette.

Bursa da hava karardı ve Bandırma yolunu da daha önce hiç geçmediğim için Bursa da kalmaya karar verdim.Laf aramızda biraz da yoruldum tabii.Kalacağım yere yerleştikten sonra dinlenmek yerine etrafı dolaşmak daha cazip geldi.Gece de olsa fark etmez dedim ve işte Orhan Gazi türbesi.

Tam karşısında Osman Bey in türbesi..

ve her ikisinin arasında yatan İstiklal Savaşı şehitlerimiz.Hepsinin ruhları şad olsun..

Turistler için yapılmış galiba sanırsam bence..

Her tarafı tarih kokan bir şehir Bursa.Siz anladınız onu..

Sabah erkenden yola çıktım.Bursa Bandırma yolu kimi yerlerde daralan, sabah saatlerinde de sis olan bir yoldu.Neyse İşte Bandırma Hatırası..

İstanbul MD yi limanda karşıladım ve harika vakit geçirdik.Hepsine tekrar teşekkür ve selam ediyorum.

Değer mi o kadar yolu gitmeye diyenlere cevabım kesinlikle evet.İyi ki gitmişim Delirdim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 24.03.2007 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Değer mi o kadar yolu gitmeye diyenlere cevabım kesinlikle evet.İyi ki gitmişim

iyi ki de gelmişsin Alkışlıyorum seni tanıdığıma şahsen memnun oldum Bravo
Karadenize yolumuz düştüğünde bize mihmandarlık yapacak ve kırmızı bantı takacak biri lazımdı Göz kırpıyorum
Oldukça uzun bir yolu aşıp geldin ve sorunsuz bir şekilde aynı yolu döndün Alkışlıyorum bunun içinde mutluyum ama seni arayıp soramadık aslında bir kopukluk oldu Üzgünüm
umarım bir daha olmaz, disiplinin ve katkıların için teşekkürler Alkışlıyorum
Sevgiler.
trshadow
Üye
Üye

MesajTarih: 24.03.2007 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seni Tanıdım ya nasıl gurulandım ve onurlandım bilemezsin eksik parçalarımdan biriydin senle tamamlandım sevgili merdoc teşekkürler
Sadece TABANVAY
Başa dön
trshadow Çevrimdışı trshadow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 24.03.2007 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel resimler ellerine sağlık. daha nice güzel gezilere inş.
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 25.03.2007 - 01:49    Mesaj konusu: harika Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika bir gezi düzenlemişsiniz ayrıca raporta antış tarzıda bir o kadar hoş emeğinize sağlık
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 25.03.2007 - 01:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel ve anlamlı bir gezi olmuş tebrikler
resimler harika eline sağlık nice gezilere diyorum Bravo
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 25.03.2007 - 02:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrikler arkadaşım. Kimileri 100-200 km yerden gelmezkez iken sen yaklaşık 1000km yerden gelmişsin Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li şimdi Çevrimiçi On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seafor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.03.2007 - 02:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kasazız belasız aramızdasın , Alkışlıyorum Alkışlıyorum Dans Dans km açık olsun
Başa dön
seafor Çevrimdışı seafor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
arif_45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 25.03.2007 - 02:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum iyiki gitmişsin gerçekten emegine saglık Bravo Bravo
Başa dön
arif_45 Çevrimdışı arif_45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 25.03.2007 - 07:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel ya çok isteyipte gidemediğim yerler arasında olmadı bir türlü
zaman ama mutlaka motorla göreceğim oraları
paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 25.03.2007 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ya madem bursaya gelip kalıyosun neden bizlere haber wermiyosun bursa md olarak ağırlasaydık seni Öfkeliyim
Başa dön
Serial_Killer Çevrimdışı Serial_Killer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 25.03.2007 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merdoc Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo

yazacak kelime bulamıyorum... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cliov6
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 25.03.2007 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süpersin diyorum başka bir şey demiyorum Delirdim
Başa dön
cliov6 Çevrimdışı cliov6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
merdoc
Üye
Üye

MesajTarih: 25.03.2007 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Serial_Killer demiş ki:
abi ya madem bursaya gelip kalıyosun neden bizlere haber wermiyosun bursa md olarak ağırlasaydık seni Öfkeliyim

Sevgili Serial_Killer, düşünmen bile yeterli. İşte MD kardeşliği..Çok teşekkür ederim ,kısmetse bir daha ki sefere.

Yapılan tüm yorumlar bence bir gerçeği daha anlatıyor.

"Sadece aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar da anlaşırlar."

Tüm dostlara selamlar..
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 26.03.2007 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merdoc, seni tanıdığıma gerçekten memnun oldum, güzel bir örnek oldun... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Diğer gezilerimiz seni Ç.Kale kadar cezbedecek mi bilmiyorum ama tekrar gezilerde umarım seni de görürüz.

Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal