Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - DIZ SÜRTME TEKNIGI........

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

DIZ SÜRTME TEKNIGI........

DIZ SÜRTME TEKNIGI........
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
solomon
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.12.2004 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi ne olur banada öğret viraj yapmasını yalvarırım (pire) (74)
Başa dön
solomon Çevrimdışı solomon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yturan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Orlando-FL (Bafrali)

MesajTarih: 11.12.2004 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RRsonkaRaR demiş ki:
sino bende kask alıcam, suomy düşünüyorum sen ne dersin dostum? aldığım tek duyum camı çok cabuk çiziliyormuş ;-)

Bende suomi kullaniyorum ve kask konusunda biraz sakar birisiyimdir yani dusururum falan ama cam cizilmesi hic olmadi ki cok dikkat bile etmem cizilmesin diye, araiden veya shoe den iyi dir veya kotudur diyemem ama sevmedigim tek yonu, ruzgar sesini iceriye cok vermesi onun yaricinde yuksek hizlarda kafamda durmasi, rahati cok iyi

sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 07.01.2005 - 04:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Diz sürterken arka yaniniza gelirse dizinizlen yere kuvvetli bastirin belki kurtarirsiniz pacayi.......ama resimdeki sonunda ucuyor... Şok oldum ;-)

sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 04.02.2005 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi cok teşekkürler ederiz yolun acık olsun ha unutmadan farında Dil çıkarıyorum
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 05.02.2005 - 05:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@kawameto

Kardesim sen nerdesin yaaa??Özlettin ama Üzgünüm
Metincim bir sey yok ögretilecek senin kendi icinde olan bir bariyeri asman lazim o kadar....Birde cok gec fren yapip hemen viraja ucacan.. Göz kırpıyorum :-D

@sgorahmet42

Sagol ahmetcim seninde yolun ve farin acik olsun Allah kazadan beladan korusun!! Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal