farzedin benim makina izmir'de kaldı servis dediki 3 gün tamir süresi istanbul'da evim işim nolcak??
şimdi motoassist beni istanbul'a götürüp tamir bittiğinde makinamı almam için izmir'e getirecek dimi
rica etsem 29 martta beni istanbul'a işimin başına 31 marttada izmir'e servise getirirmisiniz (refakatcim yok - bana 8 gün konaklama yerine 3 gün konaklama verin)
aaaaaa!!! fuara denk geldi bende kartımı fuardan alayım
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
abi kaldırım yüksek mühendisiyim
Son Mesajdan 57 saniye:
abi kaldırım yüksek mühendisiyim _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Tarih: 22.03.2007 - 19:32 Mesaj konusu:
2. Konaklama Trafik kazasını veya arızayı takiben Motosikletin MOTOASSİST tarafından çekilmiş olması şartıyla, onarımın tamamlanması beklenirken, motosiklet ile yolculuk eden kişilerin (azami 2 kişi), MOTOASSİST tarafından belirlenen azami 4 yıldızlı bir Otelde* (oda/kahvaltı) konaklamaları (ekstralar Lehdara aittir) arka arkaya azami 2 gece olmak üzere organize edilecek ve maliyeti ödenecektir. * Kaza yapılan bölgede 4 yıldızlı Otel yok veya Otelde yer müsait değil ise, 3 yıldızlı bir Otel temin edilecektir. Konaklanacak Otel, MOTOASSİST tarafından belirlenecektir.
3. Lehdarın Seyahatini Tamamlanması
MOTOASSİST’ın İstanbul'daki Merkezi vasıtasıyla, teminat altındaki kaza geçiren veya arızalanan Motosikletin arka arkaya 3 günden fazla hareketsiz kalması durumunda ve Motosikletin MOTOASSİST tarafından çekilmiş olması şartıyla, Lehdarın ikametgahına geri dönmesi veya seyahatini tamamlaması MOTOASSİST tarafından ayarlanacak ve ulaşım maliyeti ödenecektir. Bu ulaşım olanakları arasındaki seçim aşağıda belirtilen şartlar ve imkanlar doğrultusunda MOTOASSİST tarafından belirlenecektir :
a- Kara Yolu : Lehdar adına otobüs bileti,Ø
b- Hava Yolu : 500 km’yi aşan mesafeler için ekonomi sınıfı uçak (gidiş-varış şehrinde 2 ve 3 numaralı teminatlardan sadece biri, Çekici/Kurtarıcı Hizmetinin MOTOASSİST tarafından verilmiş olması şartı ile ve Lehdarın Daimi İkametgah adresinden 25 Km. uzakta verilir.
Tarih: 25.03.2007 - 23:00 Mesaj konusu:
arkadaşlar kart motorsikletin ruhsat sahibi üzerine yapılıyor yaş sınırı ehliyet vs problemi ile karşılaşmazsınız kartı fuarda md standı ve motoasist standından alabilirsiniz
sitesini inceleyip bayilerini de görebilirsiniz bayilik anlaşmalarımız hızla devam etmektedir.
teşekkürler.
Tarih: 26.03.2007 - 07:31 Mesaj konusu:
teşekkür ederiz ilginize tanıtımlarımız devam etmektedir Türkiyenin isim yapmış motorsiklet marketlerinde ürünümüz fuardan sonra satılacaktır şu anda nerdeyse istanbul içi bayilik sistemimiz bitmiş durumdadır.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız