hazıra konmak değil bence. sadece o videolar için açılan bir başlık olunca ben şahsen videoları izlemek istedim direk. yoksa şahsen,videolar için herhangi bir siteye üye olmam.
hazıra konmak değil bence. sadece o videolar için açılan bir başlık olunca ben şahsen videoları izlemek istedim direk. yoksa şahsen,videolar için herhangi bir siteye üye olmam.
bencede haklısın uyelık ıstemeseler herkes yararlancak guzel olurdu bu sekıl davranıslar bencıl davranışlar...
julyo_s aynen katılıyorum. bu paylaşım misal üyelik istemeseydi ve videoları beğenseydim siteye bu güzel paylaşımlar olduğu için üye olabilirdim. ama iki video seyretmek için üyelik istemeleri üye sayısının fazla olmasından başka bir amaca hizmet etmez.
Bu arada iki video gözüküyo ama bir video var( ikiside aynı video) oda scooter başlangıç eğitim videosu hiç motorsiklet kullanmamışlar için iyi bir link ama kullananlar ileri sürüş eğitimi beklemesinler. _________________ honda cbr125
35 bad 81
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız