Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Türkçe motosiklet eğitim videoları buldum.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Türkçe motosiklet eğitim videoları buldum.

Türkçe motosiklet eğitim videoları buldum.
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
julyo_s
Üye
Üye

MesajTarih: 25.03.2007 - 16:16    Mesaj konusu: Türkçe motosiklet eğitim videoları buldum. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar cok ınce ayrıntılı motor egıtım videoları buldum hemde türkçe bence ızlemeye deger...
http://www.motohayat.com/forum/showthread.php?t=1185
Başa dön
julyo_s Çevrimdışı julyo_s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.03.2007 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üyelik istiyor....................
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 25.03.2007 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet direk video linklerini buraya yazarmısın şimdi uyelikle ugrasmayalim.
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
julyo_s
Üye
Üye

MesajTarih: 25.03.2007 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş lar dırek lınk derken nası vercemkı bı tarıf edersenız verıyım
Başa dön
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.03.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

msn ne eklesene beni
kycmo_09@hotmail.com
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
julyo_s
Üye
Üye

MesajTarih: 25.03.2007 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekledim arkadaşım kabul edermısın

Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:

Arkadaş lar yannız küçük bir sorun var o harika videoları izlemek için site üyelik istiyo...
gülün dikeni misali Göz kırpıyorum
Başa dön
SuSTALi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ConYa- FaTiXx

MesajTarih: 25.03.2007 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkurler arkadaşım. paylaşımına teşekkur ederim.. diyer arkadaşlar bence hep hazıra konmamalı üyelik yapalım zor bişey değil... Beğenmedim
Başa dön
SuSTALi Çevrimdışı SuSTALi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.03.2007 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hazıra konmak değil bence. sadece o videolar için açılan bir başlık olunca ben şahsen videoları izlemek istedim direk. yoksa şahsen,videolar için herhangi bir siteye üye olmam.
Başa dön
julyo_s
Üye
Üye

MesajTarih: 25.03.2007 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahmhn demiş ki:
hazıra konmak değil bence. sadece o videolar için açılan bir başlık olunca ben şahsen videoları izlemek istedim direk. yoksa şahsen,videolar için herhangi bir siteye üye olmam.

bencede haklısın uyelık ıstemeseler herkes yararlancak guzel olurdu bu sekıl davranıslar bencıl davranışlar...
Başa dön
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.03.2007 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

julyo_s aynen katılıyorum. bu paylaşım misal üyelik istemeseydi ve videoları beğenseydim siteye bu güzel paylaşımlar olduğu için üye olabilirdim. ama iki video seyretmek için üyelik istemeleri üye sayısının fazla olmasından başka bir amaca hizmet etmez. Bravo
Başa dön
SuSTALi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ConYa- FaTiXx

MesajTarih: 25.03.2007 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam direk linkini koyamaz. çünkü izinsiz kullanamyın diyor..
Başa dön
SuSTALi Çevrimdışı SuSTALi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_DeliCocuk_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ Ere?li

MesajTarih: 25.03.2007 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım bizimle paylastığın için teşekkürler
_DeliCocuk_ Çevrimdışı _DeliCocuk_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.03.2007 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en azından sitedenhaberdar olduk sağolasın Bravo

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
julyo_s
Üye
Üye

MesajTarih: 25.03.2007 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_DeliCocuk_ demiş ki:
arkadaşım bizimle paylastığın için teşekkürler

teşekkürler unutmayalım bilgi paylaştıkca büyür... Göz kırpıyorum
Başa dön
honeymaker
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.03.2007 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu arada iki video gözüküyo ama bir video var( ikiside aynı video) oda scooter başlangıç eğitim videosu hiç motorsiklet kullanmamışlar için iyi bir link ama kullananlar ileri sürüş eğitimi beklemesinler. Dans
honeymaker Çevrimdışı honeymaker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal