Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MotoSHOW'07 Fuarında 11 Nolu salonda MD Standındayız

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MotoSHOW'07 Fuarında 11 Nolu salonda MD Standındayız

MotoSHOW'07 Fuarında 11 Nolu salonda MD Standındayız
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 22.03.2007 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heyocan, girişte davetiye için beni imzamdaki telefondan herkes arayabilir..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.03.2007 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan a tskler ve sevgiler
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karizmabrk
Üye
Üye

MesajTarih: 24.03.2007 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer bey,benim gelme ihtimalim düşük ama gelmeye çalışacağım.Hangi gün gelirsem geleyim imzanızdaki numaradan sizi arayıp davetiye alabilirmiyim?? Gülümsüyorum

.......:::::::Kazasız sürüşler dilerim:::::::.......
Başa dön
karizmabrk Çevrimdışı karizmabrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSX_R_1000
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR/BERGAMA

MesajTarih: 24.03.2007 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nasip olursa bende arabaylar buradan çıkıp gelicem...Görüşmek dileğiyle dostlar...Saygılarımla... Bravo
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 26.03.2007 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karizmabrk, evet imzamdaki telefon numarasından beni FUAR alanına geldiğinde ararsanız size davetiye temin edilecektir.

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.03.2007 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, ok şef saolasın kaydettim
emre3455
Üye
Üye

Nereden: sarıyer/ist

MesajTarih: 26.03.2007 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, abi öncelikle çok teşekkürlerimi sunuyorum sizin sayenizde sponsorumuz olan gelişim sürücü kursuna başvurdum bende ehliyetsiz sürücülerden biriydim ne yazıkki Üzgünüm ama sağolsunlar gelişimdeki abilerim çok yardıncı oldular davetiye veriyolardı onlarda ama istemeyi unuttum Üzgünüm bende sizden temin edicem Göz kırpıyorum yardımlarınız için çoook çooook sagolun abi SAYGILARIMLA...

WITH_YOU
Başa dön
emre3455 Çevrimdışı emre3455 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 26.03.2007 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eeee o zaman acıklı acıklı davetiye aramamıza gerek kalmadı,başkan yalnız herkes tek tek ararsa senin işin zor Gülümsüyorum
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 26.03.2007 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bekle Beni MD Allah nasip ederse 28 Şubat'ta ordayım....
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 26.03.2007 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelemicem ya Üzgünüm ama kardeşim ilk sıralarda bi yerde olacak kesin,hatta stanttan alması için bi ton sipariş bile verdim..ee ben gelemiyorum bari MD standından bi kaç şey bana gelsin.. Gülümsüyorum
gidecek herkese bol eğlenceler...keyfini çıkarın(gidemiyenlerin yerine de,tabi fotoları bekliyoruz burda.)
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 26.03.2007 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de orada olacağım inşallah, bir aksilik çıkmazsa.. Bravo Gece de çılgın eğlence bizi bekliyorrrr Delirdim Dans

Alfieri
Başa dön
cozy Çevrimdışı cozy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
r1guray_59
Üye
Üye

Nereden: hayraboLu

MesajTarih: 26.03.2007 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pazar günü bende ordayımm.......: Gülümsüyorum
Başa dön
r1guray_59 Çevrimdışı r1guray_59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gemlikli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: gemlik

MesajTarih: 26.03.2007 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bende geliyorum yeni ürünler olucakmı peki fuarın son günü gelicez de??? Gülümsüyorum
Başa dön
gemlikli Çevrimdışı gemlikli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akoktay
Üye
Üye

MesajTarih: 27.03.2007 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam Arkadaşlar
Ben aranıza yeni katıldım inşallah pazar günü fuarda olarak hepinizle olmasada bazılarınızla tanışma imkanım olacagı için mutluyum. Umarım herkez için güzel bir gün olur.
Başa dön
akoktay Çevrimdışı akoktay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.03.2007 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

galiba bende gelıcem cumartesı olur ancak orada arkadaslarla gorusmek cok guzel bı duygu antalyadaydım bırısı tısortumu gordu ve hemen nıkımı sordu cok hosuma gıtmişti fuarda kac kişi herkez md lı ne kadar guzel yaw Delirdim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki
12. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal