Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3881 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 26.03.2007 - 12:10 Mesaj konusu:
ellerine sağlık,benim gidip görmem daha nasip olmadı ama resimler öyle güzelki,insan bin pişman oluyo göremediğine... _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Ben de sizlere çok teşekkür ederim bu özel yerin resimlerini görmezden gelmediğiniz ve bakıp incelediğiniz için.İnşallah hepinize nasip olur oraları gezmek.Orayı tv den izlemek başka canlı canlı görüp hissetmek çok başkaymış.Rehberimiz de çok iyiydi o benim için büyük bir şans oldu.Çok detaylı bilgiler aldım.Bilgileri daha detaylı vermek isterdim ama çok resim olduğundan ve topici biraz geç açtığımdan veremedim.Sizlere güzel duygular hissettirebildiysem ne mutlu bana.. _________________ Başına geleni değiştiremezsin; sadece mücadele edersin!
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5039 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 26.03.2007 - 14:23 Mesaj konusu:
Bu geminin tüm mürettabatı çok iyi yüzme bilmelerine rağmen Türklerin yamyam olduklarını düşündüklerinden karaya çıkmak istememiş ve orada boğularak ölmeyi tercih etmişler.
Bu beni çok sevindirdi..Ne mutlu bize..Resimler muhteşem eline sağlık vahsıkedı, evet bi Ankara birde bu muhteşemdi..Zihninde en güzel anılardan birisi olarak kalacaktır ayrıca bizle paylaştığın içinde sağol _________________
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3610 Nereden: aşkın olmadığı yerden
Tarih: 27.03.2007 - 01:34 Mesaj konusu:
sonun da başarmışsın fotoları koymayı
çok güzel fotolar olmuş dikkatimden kaçan birkaç şeyide senın fotolarda gördüm .tekrar gitmek istiyordum ama senin fotolarla tekrar gitmiş gibi oldum .
gerçektende çok mükemmel bir yer ve türküm diyen birisinin kesinlikle gidip görmesi gerekli olan bir yer .neyse teşekkür ederim kedicik fotolaar için _________________
vahşikedi, resimler ve anlatımın için teşekkürler.
Adı ne kadar savaş olsa da , yazılı olmayan insani kuralları vardır. Bizim yaralılarımızın da olduğu seyyar hastanede kendi yaralı askerlerini bile bombalayacak kadar insaniyetten nasibini almamış düşman askerleri için bile kendi şehitlikleri içinde, yabancı askerler için anıt yapılmasına müsaade edecek kadar asil bir milletin torunlarıyız. _________________ Ümit saadetten alınmış bir miktar borçtur, herşeyin yok olduğu anda bile ümit vardır.
clawman, evet sonunda koyabildim excavator arkadaşımın yardımları sayesinde.Dikkatimden kaçan dediğin yerler nereler bilmiyorum ama birkaç yer yeni yapılmış.Geçtiğimiz yaz arkadaşım gitmişti mesela abidenin yakınındaki şehitlik yeni yapılmış o da benim resimlerimde gördü.Belki oralar olabilir.
merdoc, evet gerçekten de asil bir milletin torunlarıyız ve onlara da layık olabilmek,gelecek nesillere de kendimizden asil olarak bahsettirebilmek için elimizden geleni hatta daha fazlasını yapmalıyız
Tekrardan herkese teşekkür ederim topicle ilgilendiğiniz için _________________ Başına geleni değiştiremezsin; sadece mücadele edersin!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız