Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Efsane Çanakkalemle buluşmam

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Efsane Çanakkalemle buluşmam

Efsane Çanakkalemle buluşmam
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 26.03.2007 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık,benim gidip görmem daha nasip olmadı ama resimler öyle güzelki,insan bin pişman oluyo göremediğine... Üzgünüm
Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 26.03.2007 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler için teşekkürler eline ayağına sağlık Gülümsüyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.03.2007 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vahşi kedi helal sana harikaydı cok keyifle okudum baktım fotolara ellerine saglık Bravo
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 26.03.2007 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vahsikedi, sayende bızde senınle oraları gıdıp gormus olduk cok guzel bır paylasım tesekkur ederız Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
reddevil21
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale/lapseki

MesajTarih: 26.03.2007 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşımn için teşekkürlerrr Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kymÇoook seviyorum
Başa dön
reddevil21 Çevrimdışı reddevil21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
vahsikedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.03.2007 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de sizlere çok teşekkür ederim bu özel yerin resimlerini görmezden gelmediğiniz ve bakıp incelediğiniz için.İnşallah hepinize nasip olur oraları gezmek.Orayı tv den izlemek başka canlı canlı görüp hissetmek çok başkaymış.Rehberimiz de çok iyiydi o benim için büyük bir şans oldu.Çok detaylı bilgiler aldım.Bilgileri daha detaylı vermek isterdim ama çok resim olduğundan ve topici biraz geç açtığımdan veremedim.Sizlere güzel duygular hissettirebildiysem ne mutlu bana.. Gülümsüyorum
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 26.03.2007 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu geminin tüm mürettabatı çok iyi yüzme bilmelerine rağmen Türklerin yamyam olduklarını düşündüklerinden karaya çıkmak istememiş ve orada boğularak ölmeyi tercih etmişler.

Bu beni çok sevindirdi..Ne mutlu bize..Resimler muhteşem eline sağlık vahsıkedı, evet bi Ankara birde bu muhteşemdi..Zihninde en güzel anılardan birisi olarak kalacaktır Gülümsüyorum ayrıca bizle paylaştığın içinde sağol Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 26.03.2007 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaaaaaaaaaaaaa orda olmayıııııııı coook istıyorummmmmmmmmmmm Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 26.03.2007 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine Sağlık........ Alkışlıyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 26.03.2007 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mükemmel bi anlatım ve mükemmel resimler. Paylaştığın için teşekkür.

Biz hala gidip görcez oraları. Üzgünüm
Lovable
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.03.2007 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler...gerçekten çok güsel bir gezi olmuş...açıklamalarıyla birlikte.. teşekkürler Gülümsüyorum
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 27.03.2007 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonun da başarmışsın fotoları koymayı Bravo
çok güzel fotolar olmuş dikkatimden kaçan birkaç şeyide senın fotolarda gördüm .tekrar gitmek istiyordum ama senin fotolarla tekrar gitmiş gibi oldum .
gerçektende çok mükemmel bir yer ve türküm diyen birisinin kesinlikle gidip görmesi gerekli olan bir yer .neyse teşekkür ederim kedicik fotolaar için Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HATAY

MesajTarih: 27.03.2007 - 06:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim Bildiğim Tek ŞEy ÇANAKKALE GEÇİLMEZ Şehitler ölmez vatan bölünmez onlar ölmedi hepsi yaşıyor gezinde hoş olmuş kardeşim
Başa dön
emrahcadirli Çevrimdışı emrahcadirli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
merdoc
Üye
Üye

MesajTarih: 27.03.2007 - 08:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vahşikedi, resimler ve anlatımın için teşekkürler. Alkışlıyorum
Adı ne kadar savaş olsa da , yazılı olmayan insani kuralları vardır. Bizim yaralılarımızın da olduğu seyyar hastanede kendi yaralı askerlerini bile bombalayacak kadar insaniyetten nasibini almamış düşman askerleri için bile kendi şehitlikleri içinde, yabancı askerler için anıt yapılmasına müsaade edecek kadar asil bir milletin torunlarıyız.
vahsikedi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.03.2007 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

clawman, Çok gülüyorum evet sonunda koyabildim excavator arkadaşımın yardımları sayesinde.Dikkatimden kaçan dediğin yerler nereler bilmiyorum ama birkaç yer yeni yapılmış.Geçtiğimiz yaz arkadaşım gitmişti mesela abidenin yakınındaki şehitlik yeni yapılmış o da benim resimlerimde gördü.Belki oralar olabilir.
merdoc, evet gerçekten de asil bir milletin torunlarıyız ve onlara da layık olabilmek,gelecek nesillere de kendimizden asil olarak bahsettirebilmek için elimizden geleni hatta daha fazlasını yapmalıyız Bravo
Tekrardan herkese teşekkür ederim topicle ilgilendiğiniz için Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal