arkadalsar sağolun vallahi ben motorun basına gelene üzülemedim desem yeri var... cana gelmedi ya gercekten önemli olan o verılmıs sadakamız varmıs... _________________ suzuki gsxr750-suzuki gsx-1300R Hayabusa 99- cok iyi iyinin dusmanidir...
sizlere bişey olmaması sevindirici.. hasarı sigorta öder ama sizlerin canına zarar gelseydi kimse bedelini ödeyemezdi bununla gecmiş olsun _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Tarih: 27.03.2007 - 22:07 Mesaj konusu:
geçmiş olsun.yurdum insanı herşeyi başarır,bu tür şeyler artık normal oldu ne yazık ki.yaklaşık 8 sene evvel TEM de üstüme yatak düşmüştü.gel de inan.gel de güvenden bahset.iyi günler.. _________________ Let the good times roll.
www.motorparca.com
Kayıt: Jan 20, 2007 Mesajlar: 247 Nereden: Istanbul / Kadiköy Mugla / Koycegiz
Tarih: 27.03.2007 - 23:05 Mesaj konusu:
Hakikaten olmayak iş şaşırdım ama her fırsatta ülkemize çamur atmayalım,terkeden terkeder arkadaşlar,sanki uçan kaldırım taşını Türkiye de keşfetmişler gibi davranmayalım.O imrendiğimiz,özendiğimiz avrupa ülkeleri gibi olmak için önce afrika ülkelerindeki gibi yaşamadığımıza şükretmeli ardından çözümün bi parçası olmak için uğraşmalıyız.Parçalanmış bi kaldırımdan %99 umuz yürür gideriz,hiçbirimiz durup düşünmez,gerekli yerlere müracaat etmeyiz,böyle bi haber duyuncada "bu memleketin çivisi çıkmış" deriz.Buarada geçmiş olsun arkadaşım,mal yerine konur sen sağol yeter. _________________ Yamaha FZ6 Fazer (kızıl)
Tarih: 27.03.2007 - 23:15 Mesaj konusu:
Dostum geçmiş olsun ciddin hayretle okudum şaka gibi ya. Allah korumuş sizleride.. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 767 Nereden: istanbul/istinye
Tarih: 28.03.2007 - 06:46 Mesaj konusu:
eyesofblind demiş ki:
DarkHaze bedevi şansı varmış senin motorda.. Sen ise oldukça şansı birisin göründüğü üzere. Allah korumuş sana vurmamış. Mala gelsin, geçmiş olsun.
evet katılıyorum ne şans be.. allahtan sana bişi olmadı büyük geçmiş olsun.... _________________ Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Kayıt: Jun 11, 2006 Mesajlar: 92 Nereden: Istanbul/Kemerburgaz
Tarih: 28.03.2007 - 07:43 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun işte "NAZAR" diye buna denir Allah'tan taş sana gelmemiş,artık mahalleden falan kimler motoruna bakıp bakıp nazar değdirdiyse _________________ CBR600F 05
Honda Civic Sport HB 05
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2171 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 28.03.2007 - 07:58 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun DarkHaze, dua ettki sana bir şey olmamış. o paraça senin kafanada çarpabilirdi Allah korusun.Canına gelmemiş önemli değil bence. Motor düzelir. tekrar geçmiş olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız