Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - olamaz böyle birşey motorumun üstüne kaldırım taşı düştü!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

olamaz böyle birşey motorumun üstüne kaldırım taşı düştü!!!

olamaz böyle birşey motorumun üstüne kaldırım taşı düştü!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
DarkHaze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Eski?ehir

MesajTarih: 27.03.2007 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadalsar sağolun vallahi ben motorun basına gelene üzülemedim desem yeri var... cana gelmedi ya gercekten önemli olan o verılmıs sadakamız varmıs...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.03.2007 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sizlere bişey olmaması sevindirici.. hasarı sigorta öder ama sizlerin canına zarar gelseydi kimse bedelini ödeyemezdi bununla gecmiş olsun OK
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorparca
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 27.03.2007 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun.yurdum insanı herşeyi başarır,bu tür şeyler artık normal oldu ne yazık ki.yaklaşık 8 sene evvel TEM de üstüme yatak düşmüştü.gel de inan.gel de güvenden bahset.iyi günler..
motorparca Çevrimdışı motorparca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cuneytovuc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul / Kadiköy Mugla / Koycegiz

MesajTarih: 27.03.2007 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakikaten olmayak iş şaşırdım ama her fırsatta ülkemize çamur atmayalım,terkeden terkeder arkadaşlar,sanki uçan kaldırım taşını Türkiye de keşfetmişler gibi davranmayalım.O imrendiğimiz,özendiğimiz avrupa ülkeleri gibi olmak için önce afrika ülkelerindeki gibi yaşamadığımıza şükretmeli ardından çözümün bi parçası olmak için uğraşmalıyız.Parçalanmış bi kaldırımdan %99 umuz yürür gideriz,hiçbirimiz durup düşünmez,gerekli yerlere müracaat etmeyiz,böyle bi haber duyuncada "bu memleketin çivisi çıkmış" deriz.Buarada geçmiş olsun arkadaşım,mal yerine konur sen sağol yeter. Bravo

http://img155.imageshack.us/my.php?image=dsc02964kopyalatd3.jpg
Başa dön
cuneytovuc Çevrimdışı cuneytovuc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 27.03.2007 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum geçmiş olsun ciddin hayretle okudum şaka gibi ya. Allah korumuş sizleride..
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.03.2007 - 01:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun dostum Bravo Allah korumuş
Üye
Üye

Nereden: sarıyer/ist

MesajTarih: 28.03.2007 - 06:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun usta sadaka felan ver son kazan belan olsun Üzgünüm

WITH_YOU
Başa dön
emre3455 Çevrimdışı emre3455 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 28.03.2007 - 06:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyesofblind demiş ki:
DarkHaze bedevi şansı varmış senin motorda.. Sen ise oldukça şansı birisin göründüğü üzere. Allah korumuş sana vurmamış. Mala gelsin, geçmiş olsun.

evet katılıyorum ne şans be.. allahtan sana bişi olmadı büyük geçmiş olsun....
kalipso
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.03.2007 - 06:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Verilmiş sadakan varmış üstündeyken düşmedi ya sen ona şükret geçmiş olsun
Başa dön
kalipso Çevrimdışı kalipso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
legacy_md
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.03.2007 - 06:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakıkaten yuhh ama sana bısı olmadıgına dua et burasu türkiye basıne ne zmn ne gelceği belli olmass Şok oldum
Başa dön
legacy_md Çevrimdışı legacy_md Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 28.03.2007 - 07:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olaya bak yaw,,, hayret bişey he,, allah korumuş,, nazar bence
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
R6_seko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.03.2007 - 07:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyesofblind demişki;
DarkHaze bedevi şansı varmış senin motorda
valla haklı geçmiş olsun amman dikkat İstemiyorum
Başa dön
R6_seko Çevrimdışı R6_seko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
csarvox
Üye
Üye

Nereden: Istanbul/Kemerburgaz

MesajTarih: 28.03.2007 - 07:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun işte "NAZAR" diye buna denir Allah'tan taş sana gelmemiş,artık mahalleden falan kimler motoruna bakıp bakıp nazar değdirdiyse Beğenmedim
csarvox Çevrimdışı csarvox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 28.03.2007 - 07:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun DarkHaze, dua ettki sana bir şey olmamış. o paraça senin kafanada çarpabilirdi Allah korusun.Canına gelmemiş önemli değil bence. Motor düzelir. tekrar geçmiş olsun
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 28.03.2007 - 08:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DarkHaze, geçmiş olsun, çok büyük şanssızlık...

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal