Tarih: 02.01.2005 - 18:55 Mesaj konusu: 46Falcon ve Rocco46 İstanbulda MD'leri Bekliyor
Şu anda 46 falcon ve rocco46 ile beraber tranvay abimizin nişantaşındaki yerindeyiz.. Almanyadan gelen bu arkadaşlarımıza MD konukseverliğini biz gösteriyoruz.. Diğer MD arkadaşlarıda yanımıza bekliyoruz.. Saat 20:00'da taksim anıtının altında bekliyoruz...
Gelmek isteyen arkadaşlar için telefon numaram 0532 416 69 70
Hadi hadi sahin iyisin gez tr de !! Ne balli adamsin yaaa senede 5 kere türkiyedesin yaa..Beni evlatlik alsana sahin yaaaa :!:
Bulusmaniz icin size zevkli sohbetler dilerim !! _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Kayıt: May 21, 2004 Mesajlar: 378 Nereden: istanbul / Merter
Tarih: 05.01.2005 - 09:51 Mesaj konusu:
Hakan_R1, Sen kesinlikle topiklerde yazılanlara yetişemiyorsun demekki . Bu kadar kişi bu kadar şey yazıncada normal tabiki. Birkaç topikte açıkça davet ettik Falcon46 yı ve oda gelecek olduğu tarihi yazdı ben telefonlarımı verdim. Şahin gelir gelmez beni telefonla aradı pazar günü daha sonra semuteyo (Kemal) ile buluştular. Tranway abinin iş yerine gittiler ve son olarakta dün akşam bizlerle (MD-Taş-Fırınlar la) beraberdi. Bugün için Ankara da. Sanırım yarın dönecek. Dün akşamki buluşma ve resimler için daha sonra bir topik açılacak.
Şahin kardeşimiz zaman,zaman İstanbula geliyor, bu seferde yeğeni rocco46 ile ,ani bir pike yaptı, tavsiye ederim, çok iyi kulak pası alıyor, Nişantaşında, Tranvay roof ta verdiği, mini konser, dinlemeye değerdi,dinlemek herkese nasip olur inşallah.
abi sen nerelerdesin maclar bitti diye gorusemiyormuyuz yoksa
slmlar... _________________ k6 gsxr1000 34 fb9119...
ocakbasiteam
Tarih: 07.01.2005 - 00:42 Mesaj konusu:
tranvay, gerçekten nerelerdesin.. Siteye seyrek yazıyorsun belki o sebeple yoklugunu hissediyoruz...
Alıntı:
Hakan_R1, Sen kesinlikle topiklerde yazılanlara yetişemiyorsun demekki
Haklısn dostum
Ama Şahin abi daha önceleri TR ye geldiğinde forumlardan degilde Telefon açarak haber verirdi,şaşkınlıgım o yüzden..
Neyse 2 gündür beni arıyor.. ve diyorki
"Alo,Hakan ben şu an ANKARA dayım,yanımda Knight var"
"Alo Hakan ben İstanbuldayım,WR lerin toplantısındayım"
Mübarek evliya çelebi.. _________________
Kayıt: Oct 03, 2004 Mesajlar: 623 Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a
Tarih: 07.01.2005 - 20:08 Mesaj konusu:
Şahin abi ve kuzenleri 10 Numara biz tanıştık.Herkese tavsiye ederim.... _________________ ...YAMAHA YBR 125...
...34 BK 010...
...2005 MODEL GRY...
...B Rh ( + ) ...
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 07.01.2005 - 20:57 Mesaj konusu:
Alıntı:
imzayı anlamaya çalışan ilk sen oldun
tranvay, ben aylardır merak ediyorum ve çözmeye çalışıyorum! sormaya cesaret edememiştim. Hakan abi önce davranmış _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız