Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Forumlardaki rütbe olayı..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Forumlardaki rütbe olayı..

Forumlardaki rütbe olayı..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 20, 21, 22  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
karalahana
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.01.2005 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kusel bi olay
Başa dön
karalahana Çevrimdışı karalahana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 12.01.2005 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kusel bi olay

Güsel de anlayna :!: Millet forumda gereksiz gereksiz topic ler aç1yorlar böyle birsey gereksiz diye :!:
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Samurai
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye...

MesajTarih: 13.01.2005 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya... Hakan Abi bişey dikkatimi çekti... Nerdeyse bütün formLarda WebMaster var bitek burada görmedim. ? Nedeni nedir acaba. ?
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.01.2005 - 00:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Samurai, webmaster Siteyi A dan Z ye tasarlayan kişiye denir..Bizim kullandıgımız sistem PhpNuke ye ait bir Portal Scripti..Yani bunun tasarımcısı biz yada içimizden biri olmadıgı için Webmaster rütbesi yok..
Bizde Adminstrator rütbesi var..Buda PORTAL yöneticisi ve kurucusuna ait bir rütbedir..
Webmaster kullanalar bence emege saygısızlık yapıyorlar..Çünkü PhpBB ve PhpNuke nin tasarımcısı degillerki webmaster olsunlar.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye...

MesajTarih: 13.01.2005 - 01:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1, BiLmiyodum abi kusura bakma. Dil çıkarıyorum Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BERGAMA

MesajTarih: 14.01.2005 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizde delirmek icin tirmaliyoruz ama bu klavyeyi kullanmak benim icin kros parkurunda 25 tur atmaktan zor
erbatur Çevrimdışı erbatur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 25.01.2005 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok çalışmam lazım çooooookkkk!!! Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
motan Çevrimdışı motan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Albatros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.01.2005 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok çalışmam lazım çookkk Ağlıyorum
Albatros Çevrimdışı Albatros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_okcu
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.02.2005 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende takvime bakıyordum zaman geçsede kasklarım çoğalsa diye meğerse!!!!! boşuna dememişler çok okuyanda bilir diye ;-)
Başa dön
ali_okcu Çevrimdışı ali_okcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Shepherd
Üye
Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 09.02.2005 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilgi için teşekkür ederiz Gülümsüyorum

Yki tekersin; benim gözümde herkezi geçersin!!!!

Başa dön
Shepherd Çevrimdışı Shepherd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Chappy_94
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ..::YZMYR::..

MesajTarih: 09.02.2005 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim
Başa dön
Chappy_94 Çevrimdışı Chappy_94 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 12.02.2005 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:md: kafayı yiyecektim rahatladım nasıl oluyor demiştim öğrendim Dil çıkarıyorum
aythakan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.02.2005 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu rütbe olayını şimdi anlıyorum. Attığın mesaj sayısına göreymiş. Neden bazı kişilerin konu hakkında bir yorum bir fikir üretmeden sadece ''+1'' yazdığı anlaşıldı. Neden forumlarda 5 yada 10 tane super/kıdemli üyenin konuya hakim olduğunu anladım. Çünkü diğerleri +1 - hoşgelgeldin - geçmişolsun gibi şeyler yazarak super/kıdemli üye olmuşlar.
Başa dön
aythakan Çevrimdışı aythakan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Karacoban
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Australia

MesajTarih: 20.02.2005 - 03:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende merak ediyordum sag ol Hakan Dil çıkarıyorum
Başa dön
Karacoban Çevrimdışı Karacoban Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gOOsEE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya, Balikesir

MesajTarih: 20.02.2005 - 05:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet süper bir üye ön fren mi yoksa arka fren mi lambayı yakar? diye bir soru sordu.. Süper üye bu yaw.. Sorumluluk ister. Artık birileri ondan bilgi ister. Bişey sorar. Bilmiyorum dersin rezil olursun.. Kıdemsizsindir salağa yatarsın. Kurtarırsın durumları.. Ama artık süper üye olunca bazı şeylerin oturmuş olması gerek bence..
görünmez adamym.. kimsenin bana bakmady?y zamanlarda...
Başa dön
gOOsEE Çevrimdışı gOOsEE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 20, 21, 22  Sonraki
5. sayfa (Toplam 22 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal