Tarih: 13.01.2005 - 00:26 Mesaj konusu:
Samurai, webmaster Siteyi A dan Z ye tasarlayan kişiye denir..Bizim kullandıgımız sistem PhpNuke ye ait bir Portal Scripti..Yani bunun tasarımcısı biz yada içimizden biri olmadıgı için Webmaster rütbesi yok..
Bizde Adminstrator rütbesi var..Buda PORTAL yöneticisi ve kurucusuna ait bir rütbedir..
Webmaster kullanalar bence emege saygısızlık yapıyorlar..Çünkü PhpBB ve PhpNuke nin tasarımcısı degillerki webmaster olsunlar. _________________
Tarih: 14.01.2005 - 23:39 Mesaj konusu:
bizde delirmek icin tirmaliyoruz ama bu klavyeyi kullanmak benim icin kros parkurunda 25 tur atmaktan zor _________________ MOTORA BINMEDIGIM ANLARI
YASANMAMIS SAYIYORUM.
Bu rütbe olayını şimdi anlıyorum. Attığın mesaj sayısına göreymiş. Neden bazı kişilerin konu hakkında bir yorum bir fikir üretmeden sadece ''+1'' yazdığı anlaşıldı. Neden forumlarda 5 yada 10 tane super/kıdemli üyenin konuya hakim olduğunu anladım. Çünkü diğerleri +1 - hoşgelgeldin - geçmişolsun gibi şeyler yazarak super/kıdemli üye olmuşlar.
Kayıt: Feb 02, 2005 Mesajlar: 358 Nereden: Antalya, Balikesir
Tarih: 20.02.2005 - 05:06 Mesaj konusu:
Evet süper bir üye ön fren mi yoksa arka fren mi lambayı yakar? diye bir soru sordu.. Süper üye bu yaw.. Sorumluluk ister. Artık birileri ondan bilgi ister. Bişey sorar. Bilmiyorum dersin rezil olursun.. Kıdemsizsindir salağa yatarsın. Kurtarırsın durumları.. Ama artık süper üye olunca bazı şeylerin oturmuş olması gerek bence.. _________________ emre gokcen
07.04.1980
suuuuuzuuuuukiiiiii
görünmez adamym.. kimsenin bana bakmady?y zamanlarda...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız